MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 1, 2011

sabah : 1 borneo shopping mall

lepas balik sopping2 kat pasar filipin amrul saje la nak mengabeskan masa...dia tanya budak pasar filipin tu kat KK ni apa soping complex paling bez?kata budak tu 1 borneo...jadi berbekal kan map yang ada amrul pon drive la ke 1 borneo..tak sesat pon...ikut map sebijik2 selamat juga sampai...haih bole dok sabah la klw cam ni heheh...

dah alang2 g soping complex tu singgah la cc kejap nak wat web check in pastu print boarding pass sekali..sesambil buka website ariasia tu sempat juga la aku jenguk2 blog yang beberapa ari tak buka tu hehe..aku sempat komen dekat blog farra je live from KK...yang lain tu aku baca je komen2 korang tak dan nak reply pon..

amrul plak siap bole singgah melabur, masuk toilet kena bayor singgiti katanya...special dlm toilet ada tv..wah...kat KL ni pon toilet paling mahal kt KLCC RM2 tu pon xde TV..kat 1 borneo ni siap ada TV lagi tu...puas ati la bayo singgit pon hehehe...tapi parking sini mahai RM6 masuk sekali masuk...

 eh ada rabbit plak, beria2 la nk pegang rabbit

1 borneo..

lapo plak singgah kfc kejap
oleh sebab aritu seharian berjalan je kan..amrul banje la suh urut badan..heee pes time aku try kusi urut ni ingatkan geli...sedap rupanya kena urut..tapi klw amrul urut lagi bez..opsss...kekekekke...
 
ok dah..jom balik


27 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

ita lom kesempatan lagik nak gi kk..
insya Allah tgk la kot 2-3 thn lagik.. ehhhe

ieda said... [Reply to comment]

boleh tahan besar mall kat sana kan .. syoknya sopink2 nie dikk :)

Gieyana said... [Reply to comment]

time we all dulu sopping complex nie br buka..tp x singgah pon..

sure penat kan jenjalan..:)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

damia x geli dgn rabbit erk??? klu airel mmg takmo lah... hehehe...

Hezesuze said... [Reply to comment]

insyaallah 1 day kalo rezeki weols jejak kaki ke sabah weols tanye kt uols ek hehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

1borneo hari tu tak masuk pun..tp ada lalu ler malam2 masa cari tempat makan...

nana, kamu di tag utk join contest nie k

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh cuti2 sabah ni ;) masih geram dgn diri sendiri ni sbb lupa nak kirim suruh nana beli pearl bracelet :p

Cute MuM said... [Reply to comment]

uyun tak sempat pon masuk borneo nie..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dh click HB nana utk ari ni

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku pon klu g mane2 sure nk carik & tgk mall ..klu dah dasar shoppaholic,hahahahah

SyaNa said... [Reply to comment]

gaya damia tu mendongak ke membongkok?? hehee aku pn konpius siap teleng kepala aku tgk gambar tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

nana, KFC kat sana sama harga tak dengan kat sini?atau cam kat genting harga 2 kali ganda mahal?

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wei ko tlg moderate komen ko bole x..aku xkonfiden ko baca komen aku yg lama2 ni..huhu..

sempat ko g shopping mall yek..aku mmg xdan nk pegi mall..plus kt KL pn byk..hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus
hehe nanti bole refer sini tau ita senang study dlu sebelum pg

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
ni soping mall yg plg besar katanya
xde soping pon jalan2 je

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
tu la nye mmg penat la kaki xberenti jalan

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hhehe lagi dia tarik telinga rabbit tu ada la

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze
insyallah sy doa2 akk smpai juga sini satu ari nanti
ok no problem

Nana said... [Reply to comment]

@zAnNa@mAMaBaTriCE
ok zana dah join pon hehe tq tau

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
adei mz xpe2 ramai blogger nk g cuti sabah ni nanti bole kirim

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
ktorg ni sebab ada banyak masa free tu yg singgah tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tq mz..

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahah aku xde la soping tp amrul suka jalan2

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
haahaa ku silap tulis la..

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis
alamak tak pasan la plak anje amrul yang bayar..tp perasan juga sebab ktorg oder menu simple2 je...pon mahai mcm amek set

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hehe aku dah wat dah
aku aritu sebab ada banyak masa free tu yg xtau nak g mana singgah soping mall

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hehehe tu la, pasal komen kak nana,,,live tu..sempaat lagi ye..dh nm pun tegar..mn ada peluang harus lahhhh ekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...