MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 8, 2011

sabah : terserempak skuad perodua era

Turun2 je dari jeti pulau manukan tiba2 aku Nampak skuad perodua era.oleh sebab orang pon xberapa ramai kan aku saje la join…hehe mcm bese la..klw jumpe skuad2 ni tunjuk je muke dapat la 2 sticker kete & 2 air tin 100 plus,pastu mcm biasa lagi...soalan2 tak mencabar minda ekkekkeke
dia tanya soklan apa kaler rasmi era?aku angkat tangan sambil tutup mata jawab kaler ijau...dapat la magazine borneo apa ntah
pastu dia tanya lagi apakah laman web rasmi radio era?aku sorang je yg angkat tangan hehehe org lain mcm terpinga2...aku jawab la www.era.fm pastu budak era tu bole cakap wah akk ni semua tau kan...hehehe apa la ko budak..dah sah2 aku kat opis bole dapat channel era jek..tu pasal aku tau muahaha...tak tau la pesal opis aku era je clear..radio lain klw buka berawang abes
so dapat la aku cd artis2 warner music. sebenarnya aku join jawab2 soklan tu sebab aku nampak adiah dia ada tiket wayang..sekali aku saje la tanya tu tiket tu valid kat KK je ke?ahh..katanya kat GSC KK saje..hehehe dah tu aku tros blah..jadi la dapat cd tu kira ok la kan hehhee…

tengok tu gile selekeh aku pakai sliper je hehe..kata baru balik dari pulau xkan nk pakai heels kot

 
 dapat la air tin, magazine, sticker
kalau kat KL mmg dah banyak kali terserempak ngan skuad era ni...sampai ke KK pon bole terserempak lagi hehe...tapi masa dulu2 tak de blog lagi nk cite pasal jumpe skuad ni...ada la sekali dalam blog aku cite pasal jumpe skuad era kt setiawangsa..

21 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

uish best nie .. teringat zaman kolej dulu kalau ada skuad nie plan nak dtg kami2 student xcited tunggu .. bukannyer nak adiah dia tapi nak enterprame takut2 masuk tb .. aper dahhh ekekkeke :)

tapi akak tgk dari jauh jer .. :))

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboii clust ko kan nana..sampai ke sabah jumpa skuad era hehehe

ciKmOt said... [Reply to comment]

wahhh ko...kat sana pun ko jumpa depa jugak???

saveme_zero said... [Reply to comment]

berapa hari ko g sabah ni nana. bila la aku nak jejak pulak. bestnyaa

eT said... [Reply to comment]

org kk xdengar era kot..muehehe...
kalo soklan camtu..soh damia je la jawab...
dapat hadiah ronda free kot..:p

ni ada en3 utk nana http://maziati.blogspot.com/2011/02/nana-nak-bagi-fm-sabah.html

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa budak2 skuad tu xcam ke muke ko wey??

lia said... [Reply to comment]

Ko mmg murah rezeki weh

atty's said... [Reply to comment]

kty penah terserempak sekali je..ngn skuad era nie

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mmg jodoh la smapi sana pon leh jmpa..hehehe lawa lak keta hijau kuning..haha

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wahhhh...sampai ke sabah rezeki murah nmpaknye yek..hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahah..masuk tv ke kak hehe klw radio tu masuk website je la kot heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze
haha tu la nye sampai kesabah jumpe

Nana said... [Reply to comment]

@ciKmOt
hahah tu la nye..
mmg diorang ni ada jodoh ngan aku ni

Nana said... [Reply to comment]

@saveme_zero
3 ari je sue..tapi entry aku melampau2 banyak mcm pegi 3 minggu hahahah
insyallah satu ari nanti rezeki ko plak jejak kaki kat sabah ni k

Nana said... [Reply to comment]

@eT
eh..kat kk ada stesen era baru buka tau...
eh tq wat entry khas hehe tunggu adiah tau

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahah ni bukan orang KL weh..ni mmg staff kat KK era ada cawangan sana la

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
heheh dapat adiah tak

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
ha tu la sampai ke sabah pon jumpe juga

Nana said... [Reply to comment]

@lily azliyana @ mama zara
heheh tau xpe..
heran sunguh mcm berjodoh je ngan skuad era ni

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pernah sekali terserempak dgn skuad sinar fm hehhe dpt magz gak :p

Nana said... [Reply to comment]

mz-hehe pehtu sure dpt air tin skali kan ehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...