MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 22, 2011

sanctum 3D

cite ni mmg aku tak sabar2 nak tengok..terpaksa tunggu amrul balik baru bole tengok..sabtu lepas ajak la g tgk wayang kt wangsa walk, sekali xde movie biasa kat situ yang ada 3D, belasah je la..3D pon xpe..walaupun aku agk kureng tgk 3D sebab nanti sakit mata pakai spek dia tu...

so far cite ni bagi aku sangat bez..sebab aku mmg suka cite yg mcm gini..camne diorang nak selamatkan diri dari dalam gua paling dalam di dunia..sgt mendebarkan cite dia..klw cite2 mcm ni mmg lain feel dia dari tgk cd & tgk wayang kan..

dalam 7 orang yang terperangkap tu last2 dia sorang je hidup...sorang..sorang mati dengan cara yang sangat tragis..ada yang patah riuk tulang jatuh dr tmpt tinggi, ada yg mati sebab Hyperthermia,ada yg mati sebab kena sedut ngan arus deras, yg mati lemas ada 3 org. sedih...part anak dia terpaksa cabut nyawa ayah sendiri..atas permintaan bapak dia...nanges woo part anak dia terpaksa melemaskan bapak dia tu...

tp kejap2 aku akan buka spek dia tu..xleh pening kepala aku...mata pedih2 je pakai spek...aku ni kan xleh pakai spek...mmg pening...tp sebab nk sgt2 tgk cite ni terpaksa la tahan je...sape2 nak tgk cite ni...aku rekemen la..bagi aku bezzzz..& tak sia2 bayor mahai skit dari harga tiket bese hehe..3D kat wangsa walk ni RM20.tapi klw nak bez tgk 3D baik g tgk kat berjaya times square..puas ati!


sikit sinopsis

cite ni berdasarkan kisah benar...sanctum mengisahkan sekumpulan penyelam gua yang ingin mencipta sejarah dengan meneroka gua paling besar dan paling dalam di dunia..namum cuaca buruk iaitu ribut tropika mengakibatkan mereka terperangkap

lebih buruk, arus deras yang terhasil di dalam gua menyebabkan mereka mula panik dan terpaksa mencari jalan keluar. dengan kekurangan bahan makanan dan peralatan,mereka gigih mencari laluan lubang keluar yang dikatakan terletak di hujung gua..






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mcm ku ckp semalam kat FB..dvd dah beli tapi lum nengok lagi...kena tgk nie..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

HB for u...

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

best x citer nie?
rasa mcm nak pi tgk,
hurm...

cikmOt said... [Reply to comment]

tah bila agaknya aku dapat nengok wayang cam gini lagi..huruuu

SyaNa said... [Reply to comment]

aku sekali sekala suke la cite debor2 gini
mcm best jek..huhu kena amik cuti nk tgk wayang ni
hahaaa

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

hmm lama dah tak tegok wayang nih ah sejak ada eysraf. bila dha besra baru boleh bwa rasanya...

atty's said... [Reply to comment]

harus tonton nie sbb kty suka gak citer2 mcm nie selain citer seram..

kty pun tak suka tgk yg 3d..lemas pakai spek tuh

NM02 said... [Reply to comment]

singgah klik HB

Zana_MamaBatrice said... [Reply to comment]

patut ler laki aku ajak tengok citer nie last week...tp tak jadi...
bab citer2 yg jalan ceritanya perlu kita berfikir nie yg best nie....laki aku mmg suka citer2 cam nie...

wokeh, set time ler weekend nie pergi tengok citer nie

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehe harus tgk
bez gilerr

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

sgt bez
mesti tgk cite ni

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

sgt bez
mesti tgk cite ni

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

bole..
ko kena amek cuti eheheh

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahaha
mmg harus ok
amek cuti
berdua2an

Nana said... [Reply to comment]

@✿etiey erywan✿

hehe sama la
dlu time anak kecik stop kejap
dah beso skang ni
smbg blk

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

pening la kak ty
pakai spek
pedih mata
tp cite ni bez

Nana said... [Reply to comment]

@NM02
tq

Nana said... [Reply to comment]

@Zana_MamaBatrice

bez zana
harus tgk cite ni tau

watyz said... [Reply to comment]

nana...aku pon tgk citer ni smlm..hahaha...ponteng keje ngan jiran g tgk wayang...tp part dia ngan ayah dia tu aku nangis beb...teringat kat arwah ayah aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...