MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 18, 2011

seketol BE jadi lah..

YALLAH..AKU TERTEKAN PUBLISH...HAHAHA PADAHAL AKU NK EJAST TIME KUL 8 MALAM UTK PUBLISH ENTRY NI..GILA KUASA BTOL BARU SEJAM LEPAS ENTRY BARU DAH KUAR ENTRY LAIN HAHAHA...AMPUN YEK...TANGAN TAK BEDONG GINI LA

sana sini orang mengeluh pasal xde BE kan..sama lah aku..agak lama aku xbuka nuffnang, sebab malas nak cek...arini tetiba mcm tau2 je ada BE saje la buka..sekali ada seketol, jadi la kan...

xkisah sangat ada BE ke xde BE..berblog utk suka2...heee
dah lama dah xde BE kat blog ni..bese BE kt blog contest jetengah setia menanti depan pintu umah abang posmen dtg anta cek nuff...hehe...

be ke-4 utk 2011 >> saje nk kira..tgk bape byk aku dapat..thn lepas kan xpenah ada BE haha.. tu jakon nak kira

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

Woofer Storm said... [Reply to comment]

ok la tu..sy ni zero3

norakhtar said... [Reply to comment]

alhamdulillah..dapat rezeki..saya ni BE pun tak tahu menda mungkin sbb tak terlibat ngan Nuff Nang dan sewaktu dgnnya..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats yer
me zero BE ni :p
ustaz love pun dpt BE yg ni gak..rasanya ni antara new BE yg some bloggesr dpt ni..me yilek :p

kelakar part terpublish tu--me selalu gak kena hahahahh me sanggup tau delete kalau terpublish awal-- and then copy paste as new entry utk publish as scheduled entry heheheheh

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nana :)
miza kat blog utama beb non hado.
yang meriahnya kat blog contest.

Dda Ly said... [Reply to comment]

hihi rajin ye kire2 be..:)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah!tahniah sis!best la...ifa xde dh dpt BE nie..sob2..

Cik Wanie said... [Reply to comment]

wah tgh tunggulah nie yer,
hihihi:)

E.d.Y said... [Reply to comment]

tgh tunggu posmen hantar cek nuff gak..hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah2..ada gak tue..:D

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

yup betul, akak pun dah lama tak dpt BE, nuff demam kot

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon kureng BE nih... x kisahla... berblog utk suka2... klu dpt tuh kira bonusla... huhuhu...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kt thn ni pon 4 je.. nuff mcm kedek lah thn ni

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku yillek pucek..hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

@Woofer Storm
HEHE XPE TGU TURN NANTI DPT LA TU

Nana said... [Reply to comment]

@norakhtar
hehee...bole la...
sape nk kasi duit free kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la,,,ramai yg ngeluh xde BE
mz xde BE pon dah masyuk hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
haha kdg2 saya selalu wat gitu gak mz..
delete pehtu wat new entry tp xdan plak kali ni nk wat hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
heh xpe miza
janji ada gk BE wlpon bukan kt blog utama kan

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe nuff gilir2 kot
ramai sgt blogger skang ni
kena kasi sama rata hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie
tgu cek depan muke pintu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@E.d.Y
hahah sama2...bila nk smpai posmen ni

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
jadi la dari xde kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
kan?nk dpt 1 punye seksa,,

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
heheh sama la kak..
nuff tu sekadar bonus je

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
tu la..
kasi chance org lain kot
ramai blogger br skang ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
heheeh xpe la..
mana tau nanti sekali dapat
3,4 tros...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...