MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 23, 2011

sini ada hantu

lepas tgk cite sanctum keluar wayang dalam sejam setengah gitu sambung plak tgk cite sini ada hantu..ala dapat tiket pree..hehe...

ingat lagi tak dalam entry aku jumpe skuad suriafm tu?menang 2 tiket filem sini ada hantu..ari sabtu tu baru kesempatan nengok..besela..kena la tunggu amrul ada kan..baru bole tengok sesama...

so far ok la cite ni xseram mana pon..bez la juga..sebab tiket FREE hahaha...cite ni mcm slow skit la mula2 dia...ada 3 kisah dalam cite ni.kisah hantu pokok pisang, hantu cina & hantu jepun.

cite ni pasal dua orang budak pekerja delivery service kena anto keranda yg ada mayat balik kampung..on the way tu diorang bosan2 diorang cite la kisah2 hantu..dari pengalaman kakak ipar, adik tiri kepada jiran makcik dia punya sepupu..hahah... bengong..kira kisah yg diorang cite kan tu seme kisah orang yg jauh2 ngan dia la...

dekat2 nak habes tu baru la terasa bez skit cite ni sebab lawak gile...hantu dalam keranda tu bole bangun pastu bawa van tu pegi kubur..hehe.. lawak la time tu nk pecah perut gelak

tiket free sape tak suke?
tiket tu kena g tukar gak kat kaunter..
tgk price dia kuar RM0.00

kisah pertama pasal hantu pokok pisang
fasha sendat jadik hantu xde dialog pon senyum je dia hehe...
mamat tak ensem tu bole dapat plak beromen ngan hantu cantik
kisah ke-2 cite pasal hantu cina..4 orang kawan baik g jirat cina mintak nombor ekor..
ntah mcm mana salah cara...hantu tu mengamuk..last2 4 orang tu seme mati
last sekali pasal hantu kat asrama
hantu jepun datang kacau..sebab tapak sekolah tu bekas tmpt tentera jepun bunuh diri beramai2
masa nak tgk cite ni kan..damia tanya
"mama kenapa tak pakai spek mata"???
heheheh.. ye la kan sebelum tgk cite ni ktorg tgk cite sanctum 3D kena pakai spek..
tapi bagus la damia..dia dah pandai skang..mmg langsung xbuat bising tgk wayang...tekun je tp ada gak part dia takut..amrul tlg tutupkan mata dia...klw ikutkan aku xmau bawa damia tgk cite antu..walaupon xde la seram mana...
tp tau je la amrul tu mana mau tinggal damia...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wahhh..blog berwajah baru..tukar template dh ek..nway, ok la damia leh tgk sume versi citer..citer kartun leh, citer antu leh..kitorng mmg tk pernah bwk Zara tgk citer2 mcm nih..tkt die terkejut..ehehehehe

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

wah rezeki akk tue,
alhamdullilah...

best tak citer tue?
wanie nie dah lama x nonton wayang tau,
hurm

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..dpt tiket free plus damia bagus tul leh di bawa tgk wayang, kalu Ian..kartun je la..
HB for u..

atty's said... [Reply to comment]

semenjak budak2 dah naik sekolah nie..lama dah tak tgk wayang..

risa said... [Reply to comment]

wahhhh...bila nak tengok wayang neh..ish ish ish

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

jeles ar kalo baca entri org nak tgk wayang atau dah tgk wayang... uwaaaaaaaa

pasha tu nmpk cam pompuan menggoda je

lia said... [Reply to comment]

amboi.... byk nyer tgk wayang lately nih.... jeles i...

SyaNa said... [Reply to comment]

good girl damia!!

aku tggu amik cuti la nk tgk wayang
kalo sabtu ahad kang sape nk jaga iman kan

CiK JuE said... [Reply to comment]

rajin nana tengok wayang...damia pun pandai je masuk wayang ye...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

heheh,cam best je citer byk2 camni..cayalah damia,blh tgk citer antu

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak rasanya dah 12 tahun tak tgk wayang...hehehe, ciannn akak

Nana said... [Reply to comment]

@lily azliyana @ mama zara

hehe
bukan kita yg tukarkan
suh org wat
tak reti..hehehe
damia mgm xlayan cite katun
dia ni mcm org beso sket
nk tgk cite2 org beso je

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani
heheh rezeki,,
ok la bez juga..
bezz tu sebab free hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh
damia xsuka katun
dia tau upin je

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
heheh
kak lg bez
senang je nk g tgk wayang
xde anak kecik
cam saya klw ada 18ke atas
xleh bawa dia

Nana said... [Reply to comment]

@risa
hhehe
wayang kt astro je
lg bez
channel bape
480 ek

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahaha
ala..
bole je
nk bawa darwisy
hehe
kita dlu damia dah stahun
baru kita bawa
selamba je
ahh dia jadi antu mengoda

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehehhe
aku ni klw xde nk g mana
wayang je la keje aku

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hehehe
tu la..
senang ati aku
tgk dia dok diam je
sambil silang kaki hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@CiK JuE

hehe
saya mmg suke tgk wayang..
ni la aktiviti masa lapang
klw xde g mana2
damia pon jenis duduk diam je

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
ok la..
ada lawak2 sket
tp hantu dia xseram mana pon
tu damia tak tkt eheheh

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
lamanye kak..
xpe kt astro pon dah ada wayang kan hehe
ttp lampu tgk channel apa ntah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...