MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 23, 2011

tolong..nape blog jadi camni?

korang..nak minta tulun...aku ni mmg xreti la bab2 gini..aku tau wat entry 3,4 kali je sehari hahaha...nak godek2 coding seme aku tak reti...

ni ha...aku ejast la bloglist aku..nak kasi groupkan dia...bila klik kat simbol ala2 spanar tu..
nak buang banner2 contest yg lama2 pon xleh..kalau nk buang kena g kat dashboard pehtu baru bole delete, leceh la plak hai

sekali dia kuar camni...
haa...pesal ni??
apa nak buat nisape2 bole kasi tau tak apa aku kena buat?

p/s : masalah ni bukan baru arini..
dah masuk 2minggu jadi..
dah try wat banyak kali pon xleh gak


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

blogspot tgh bengong tu
me selalu jer kena gitu
nana kena try few times, or relax jap, then try lg after few minutes

cikmOt said... [Reply to comment]

hurmm...aku tak paham apa maksud ko...sebab aku nengok ok ja ni...hehehe...

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

betul kata mz tu...
kena try few times...
mungkin kita tak tekan icon baik2...
tu yang jadi lagu tu...
saya selalu kena...
=)

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

pernah jugak kena..kalau guna google chrome ada gambar sepana kat tepi tuh pastuh tekan pastuh buang semua cache/cookies..then restart, biasanya menajdi kalau buat gitu..xtau ler plak..kalau bukan itu solutionnya, kalau itu hanya kebetulan menjadi, me pun buta it..hehe

CiK JuE said... [Reply to comment]

tu biasa time dia sengalbuat mcm bionic women tue..sebab jue kalau jadi memang buat gitu..kadang ari sengal dia datang...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

eh yeke? org pya ok pulak..

*hb

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

yang first tu
awak dalam mode log in..so dia kuar gambar tu untuk mudahkan awak buat editing pada setiap bahagian tanpa masuk 'design'

yang kedua...mmm kena baca dulu...sbb blom lepas lagik

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

yang kedua tu...sebelom kuar error tu..awak ubah setting ape?

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
ieda said... [Reply to comment]

ehh ok jer dik ..
ermm kalau yg bx tuu akak selalu refresh balik .. atau log out balik than log in ... ekekekke
try & error jer :)

eT said... [Reply to comment]

refresh jek balik...nnti ok la tuh..hehe

wahida said... [Reply to comment]

saya lagi la gagal bab2 ni...huhuhu...sori, x dpt membantu..

hai dear, thanks drop by my blog, awat x follow sekali? x pe...biar saya yg follow dulu, saya tunggu tau!!

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

selalu gak kene camni
biasanya ikut cara mamazharfan tu

qemaishak said... [Reply to comment]

kak, semalam pun saya jadi gini coz duk edit2 byk panas kot hehe
ni alasan cam xboleh terima je kan huhu

tapi kalau edit kat design ok je..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe ye ke
tp dah lama ni mz
dkt 2mgu dah
dah try buat mcm tu
still xleh gak

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

adeh
xpaham ek
nanti aku call ko

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin
hehe
dah try dear
tp xleh gak

Nana said... [Reply to comment]

@BIONIC WOMEN

owh kena restart ek
ok nanti nk try
haha
sama2
buta it gak

Nana said... [Reply to comment]

@CiK JuE
owh ramai yg kena ek
ok la..
ingt saya je yg problem

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

dah lama xok fara

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
hehe ok tq..
nanti sy cek blk
tkt ada slah tekan apa2

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe
ok kak
mgm kena logut & msk blk la ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@wahida
hahaha
samala
mmg fail
bab2 ni
sy dah follow tau

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

owh mgm kes normal ek
igt kita je kena

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak

hahahha
mgm xleh terima
alasan
ekekekke
mmg kena g kat design baru ok

mama tisya said... [Reply to comment]

blog error tu..kita pernh gk kena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...