MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 21, 2011

wangsa walk

hari minggu?xkemana pon..xde idea dah mana mau g merayap hehehe...bese klw xtau g mana wayang la apa lagi....tempat bese...paling dekat ngan umah..tgv wangsa walk..tapi ari sabtu lepas mmg gila sket la..sekali 2 wayang kitaorang tengok...nanti la nxt entry aku gtau cite apa aku tgk sabtu lepas..dah lama xwat keje mcm tu hahah..mcm zaman cintan2 dulu ye..ada sekali penah tgk 3 wayang dlm sehari ehehe...sama2 gila wayang ok la..

sebelum nk g bli tiket wayang tu..itu budak kecik sudah nampak tempat game...pesal la tempat game ni btol2 depan eskelator nk mnuju ke wayang?kan dah terpaksa meleburkan duit kasi itu budak main...tp xpela..bukan slalu pon kan..kasi la chance...dulu aku kecik2 xde mrasa main2 game cam gini..hehe

eh aritu ada org tanya nak tgk aku pakai dress yg menang GA tu kan mcm dalam entry ni
ha ni la dia dress yang aku dapat ari sabtu..aku dapat pagi, tros pakai kuar time ptg tu haha...
agk ketat..tu kena pakai ngan cardigan..kaver tut..heheeh
shawl tu plak dapat menang GA juga..
kerongsang yg aku pakai pon adiah GA juga
haih..pakaian di taja seme nih hahaha...
pesal aku nampak gemok?pedulikan...
training bowling bersama juruletih
pertarungan antara ayah & anak
yang mana akhirnya si anak yang menang..sebab ayahnye kasi chance hehe..
nk nyelit juga sekeping dua hehe
saya sgt suka menghabeskan duit mama saya sebanyak seploh hengget hehe..
kete ni sampai 3x round dia naik..skali round satu token
tak tau dah mana nk pusing..abes cerok wangsa walk dah masuk,kedai kapet, kedai pet, kedai cd, kedai kasut, kedai baju..seme da msuk lambatnye wayang nk start

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah ctk3 drees tu! ...

*eh pakai dress kena duduk ala2 princess, mn leh bersila mcm tu ekekeke

Cik Moon said... [Reply to comment]

alahai...comelnyerr dia cenyum.... seronok ler tu dapat main..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nana, pic damia no 16 ker? nak masukkan dlm my entry meraih undi tu

cikmOt said... [Reply to comment]

aku jugak yang lum pernah sampai wangsa walk ni...

watyz said... [Reply to comment]

bagus nye damia nk lagik main menda2 tu...kalo abg iman dia nk main motor lumba hat yg beso2 tu...tp berangan je lebih ok...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

senasib la kita Nana..Ian pun kali gie tempat mcm nie Rm 10 tak lari la..lebih ada...

CiK JuE said... [Reply to comment]

jom undi;

http://anna-jueanna.blogspot.com/2011/02/jom-pilih-siapa-pemenangnye.html

nak undi anak sendiri pun boleh

SyaNa said... [Reply to comment]

makin lama makin comel jek damia ni
sweet sgt2!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bdk2 nih sama jer kan??? klu kuar jln2 tak sah klu tak main games... nana ok lg sbb damia sorg jerk... akak nih fengsan klu nak layan anak yg 3 org tuh... mmg bertoken token la abis... heheheh...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

so sweet je anak dara nana ni senyum...cantik la baju nana tu...

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

cantek kan
tp bila pakai
nampak berisi gilerr
hahah
sempoi..
xkisah dan nk ayu2 ke

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Moon
heheh
senyum ada makna...
nak suh org teman lama2 dalam tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

ahh mz..
tq ek..sy dah wat en3 undi gak hehe

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
xde apa pon
wayang je la
yg bez

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehehe
aku rs
kwl damia ni boy
sure mcm iman gak

Nana said... [Reply to comment]

@CiK JuE
ok tq...
dah undi hehe

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
ehehe
tq ek..
ada gak org kata damia somei hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...