MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 28, 2011

WARUNG SOTO BERLADA

cite lama ni..dah 2minggu lepas..peram lupe nak publish hehehe...

ni la kali ke-4 dah kot makan kt sini...tapi ni la kali pertama aku singgah kedai ni lepas dia berpindah..dulu masa kedai ni blom pindah..mmg dekat ngan umah tp skang bila dah pindah lagi lah tersangat2 dekat ngan umah aku....

sape2 yang mencarik soto yang sedap mmg tersangat2 tepat lah korang datang sini..bukan stakat soto..semua yang ada kat kedai ni semuanya sedap..semua aku dah try, mee kari, mehun sup, laksa, nasi lemak, sate, otak2 & nasi ayam semenya sedapp!

kedai baru warung soto berlada besar la skit dari kedai lama dia..mcm dalam entry warung soto berlada yang aku penah post dulu kedai dia kecik je...xberapa selesa..tapi kedai yang baru ni ok la..selesa sikit nak parking pon senang..kedai ni dulu pernah masuk JJCM @ tv3 masa kedai ni kat tapak lama




nasi lemak sedapp
mehun sup sedapp
anak & ayah
warung soto berlada ni menantu mak mah punye ala maknye adlin aman ramli..kot sape2 yang minat ngan adlin tu bole le singgah makan kt sini..sebab kata owner dia adlin mmg biasa lepak kat situ petang2...

ni gambo anak buah aku...singgah g bli soto..jumpe plak ngan adlin kat situ..
ni la rupa warung dia yang baru berpindah..aku snap time siang hehe..mmg laluan pegi & balik keje tiap2 hari..jarak antara warung ni & umah aku dalam 50 meter je..sangat dekat..
kot sape2 nak try makan sini kedai ni letaknye kat

Lorong Enggang 1, dekat dengan sekolah rendah Al-amin, dibuka setiap hari bermula pukul 5 petang...hari jumaat tutup..

pst...cuba korang search Warung Soto Berlada..tengok blog aku nombor berapa?hehe...
SEO...SEO..penting tu...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nampak penuh bahan dia..selalu kalo cm gitu sure sedap..kita mmg penggemar soto berlada.

Hezesuze said... [Reply to comment]

ermm kalo dekat kompom akak dah terjah uols hehehe

Fieza79 said... [Reply to comment]

kfieza peminat soto...
mesti sedapp gilerr..resepi original tu...

eLYies said... [Reply to comment]

jauh la plak nak pi makan...adui..sodapnya!

Nureen said... [Reply to comment]

nmpk sedap & teringin la plak.. nureen pon salah soang penggemar soto ni.. hhmmm nak cikit...

SyaNa said... [Reply to comment]

adoii pagi2 buat aku ngidam jek ngan soto panas2
huwaaa

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu ingt nk singgah tp tgk kt tmpt lama tu tutup rupanye dh pindah ye...

I-sya said... [Reply to comment]

hihihi... cam best jek nasi lemak tu.

nnt bebila leh gi try kat sana.

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

nasi lemaknya memang mantop lah nana.. sedap

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

ahh mmg sedap fiza
ramai gile org kt kedai ni

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze
hehe
xpe kak
kot2 nanti jalan sini
bole terjah

Nana said... [Reply to comment]

@Fieza79
owh yeke
mmg sedap
soto dia

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies
hehe
xpe kot2 lenkali
dtg sini
boel try

Nana said... [Reply to comment]

@Nureen

nampak sedap
rasa lg sedap ehheeh

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
haaha..
sorry la..
ko pon sama
wat aku ngidam
itu volcano

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

ahh pindah dah
kt2 ngan umah kita

Nana said... [Reply to comment]

@I-sya

sila.sila..
sedap ns lemak dia

Nana said... [Reply to comment]

@✿etiey erywan✿
eh penah makan ek kt sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...