MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 17, 2011

xde idea!


wat pertama kalinye..aku xde idea nak buat entry...dah kering idea....
apa nak tulis ni?
jap nak perah otak..
hahahahha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

ha3 kalau x de idea nak nulis mmg sakit hati kan...

* adiah da pos ;p

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

citer la psl hp perlu ke bergaya lebih atau ikut aliran semasa..hihi..

ku dlm dilema nk tukar hp ke nk tukar pakej ke..huhuh..

Ena said... [Reply to comment]

Akaknya nyer n3 rasanya banyak pasal makanan je... tak post kan rasa rugi plak.. heheh.. so, lapuk pun lapuk la..

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kita pun rs mcm..ish x best nya xde idea nak menulis..kenkdg tulis jugak even merapu sbb rs x keharuan kalau x menulis blog..hah3x...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

kering idea eh.... hehehe... tp nana kencang betol join CGL...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tol ti nana, kengkadang kering idea gak, kalo dah kering harus la senyap seketika...kita ni pun banyak citer lama2 je

mama rifQy said... [Reply to comment]

hahahaaa..1st timeee dengar NANA kering IDEA!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

idea based on pics or based on entry kat blog lain heheh
that's what i do lah --just now pun me tulis pls MLM--sbb baca psl MLM kat blog mat joe heheh

HB!

Ogy said... [Reply to comment]

hehe ni pun kira entry gak ni....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

normal la tu..ayu pun kenkadang leh kering idea.....tapi nak tulis gak kan..mcm nie..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wakakakakaka..ayu lak banyak idea dan gambar..tapi tak da masa nak tulis lah pulak..kita tukar nak..hahhah

zura@iwan said... [Reply to comment]

ko ptama kali...aku dh bkali2 x de idea..kahhhhhhhhhhh

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahah tau xpe..rasa nk hepuk pale kat meja kekekke
owh dh pos ek tq2

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥
hem..menarik gak topik ni
sy mmg xsuka ikut pkembangan telefon
hahah
pkai je mana ada

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe xpe kak atleast ada gak cite nk diceritakan...sy ssebab ujung minggu xkemana..tu xde cite tu hahahah

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hahah tau xpe...rs mcm tak lengkkap je
klw xmenulis kt blog...
ni la namanye klw dah tegar
rasa gigil2 je bila tak menaip kekekek

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks mcm tk caya tkde idea...kita byk entry dlm draft tu tp kena tgu abiskn citer london dlu..hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
heheh cgl xleh wat apa la..
idea mmg banyak je..
klw bab2 cgl ni kekekek

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

hehe anje pun selalu kering idea ke..
tgk blog anje bez
nak2 mcm2 tuto ada...
kita xreti nk wat tuto..
klw mcm anje
agk2 xde idea bole wat en3 tuto

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehhehe
kdg2 tu ada gak wat mcm tu mz..
wat psl isu semasa
tp jarang la..
lebih banyak personal jek hee

Nana said... [Reply to comment]

@Ogy
heheheh entry org kering idea

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh tu la
klw xmenulis kt blog
rasa mcm xlengkap je idop kekek

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia

hhhaha terbalik plak ek..
kita ni sebab weken xde kemana
tu psl la gmbr xde...yg baru2

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan
ahhahaha
bese aku byk gmbr,
tu yg ada idea
ada cite
ni munggu sudah
tak de mana2
tu yg xde cite hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...