MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 1, 2011

baju sama

korang penah tak terjumpa ngan orang yang pakai baju sama?tak yah kata baju la..tudung esp shawl skang ni kan..mcm2 corak.. agak2 apa ek korang buat kalau terserempak??

1.

1. cuba mengelak dari orang tu

2. buat derk je..


aritu aku pakai baju kurung, g wangsa walk…sekali time nak masuk kedai souvenir tu..ternampak la ada orang pakai baju sama mcm aku, sejibik2 sama…heheh… aku tros xjadi masuk kedai tu..tros aku blah pegi jauh2….hahaha.kalau kata kasut yang sama or handbag yang sama xkisah sangat..ni baju…mmg terang2 nampak mcm boria

Dulu2 penah gak masa g keje naik LRT, terjumpe ngan org yg pakai baju sama..elok plak tu depan2 kita… dah tu dalam LRT ko nak lari mana?nak tak nak mengadap je la…budak tu pakai baju kurung sama corak ngan aku hehe…dia sengeh2 kerang, aku pon sengeh2 kerang..pastu bole plak mulut aku gatai cakap..eh..eh..sama la baju kita..hahahah..(nak kaver malu sebenarnya tu ) dalam hati cepat la LRT sampai..aku tak saba nak turun dah ni..kalau bole rasa nak lompat je keluar hahaha..

Segan rasa klw jumpe orang pakai baju sama mcm kita..tapi kita ni xpe la..bukan artis..cuba kalau artis…datang majlis yang sama..pakai plak baju sama…pehtu jadi bahan dalam paper / magazine heheh…sian kan

antara tok ti ngan Rozita sape paling "MENONJOL" ?

pesal menonjol kena BOLD? kekeke... bak kata yuyu zulaikha dalam entry tips menulis untuk menarik perhatian pembaca BOLD tu maknanye penting haha..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

45 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

haha baju kurung senang terkene sama sebab sekayu hehehe... nak nak lagi kalau beli yg dah siap...

cikmOt said... [Reply to comment]

wahh...anak didik yuyu dah ni..hehehe

wahida said... [Reply to comment]

pernah jugak terkena camtu...lagi member opis sendiri lak tu, dia pakai baju kurung hitam bunga coklat sebijik sejiban mcm saya...
masa terserempak tu, sama2 menjerit!! benci tau pakai baju sama2 ni...huhu...
ingat kes ni sampai bila2...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hahhaa mmg mc malu je kan klu terjumpa, dh mcm boria hahaha

Cute MuM said... [Reply to comment]

memang malu kalo pakai baju sama serentak..kalo uyun pon lari..

suami uyun pulak suka gelak mengusik bila nampak orang pakai apa2 yang sama mcam uyun punya.. tak kesahlah tengah pakai atau tak..

JuELiaNa JoeHarI said... [Reply to comment]

baju sama..kat opis pernah kena tau..tapi nasib baik tak pakai sama..time nak pakai baju tue mesti takut2.....

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

ha'ah lar kak nana..kita kalau jumpa org pakai bj sama pon nak lari..tp kalo tgk org lain yg terkena..mampuih dok gelakkan org tuh..ahhahahaha...terok betol perangai..ekekkeke.. =_='

Fieza79 said... [Reply to comment]

hehehee mmg kalau bole nk lari jauh2 kalau terjumpa baju sebijik sama dgn kita...segan sehh..cait..!

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

tersangat la pernahh.. ofis mate sendiri plak tu.. gi kerja corak sama, sorang tudung sorang kat baju.. aduhaiiii.. jgn kata jumpa.. kat blog ni pun ada gak tengok blogger/anak blogger punya baju ~ alahaii.. sampai ngan kitaorg ha ha. apo nak buekk.. kedai pun jual berhelai helaiii.. harus ada yg samaa huhu

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

heh..heh...heh... klu kena baju sama kan.. dah cam nak g rewang plak..
tapi tu la kan.. ko sama je ngan aku..

SyaNa said... [Reply to comment]

yg pasti rozita la menang
soliiddddd

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

rozita! ehehee

♥ MiKa FasHa ♥ said... [Reply to comment]

baju sama sbb pereka yg sama...rozita che wan cuma memperagakan baju tu je..siti pulak dia dpt sponsor bju tu time majlis beprestij suatu ketika dulu..

eT said... [Reply to comment]

hehe..kadang2 mmg jumpa yg pakai baju sama...:p

InaAchik said... [Reply to comment]

aku pernah terkena...
dn yg sakit hati, achik kutuk aku sebab yg pakai baju sejebon ngan aku tu adalah seorang MAK CIK! dan2 achik ckp aku taste sama ngan makcik2! mencicit lari xnak terserempak ngan that MAK CIK ko...

NM02 said... [Reply to comment]

artis jugak tak lari dari masalah cenggini. kesiannnn

atty's said... [Reply to comment]

Adoi,kalo terpakai baju sama,mmg taktau ltk muka kt mana dah..kalo org yg kta kenal x pe gak

Lelord said... [Reply to comment]

hahahhahaha aku mmg penah pakai baju yg sma ngan kawan opis ms kat cimb sj janji nak pakai bj sama.

baju tu lak kami dapat ms praktikal kat TNB

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

nana,lagi dasat klu baju tu same dgn student.amikk..mmg xkuor opis,hahaha

MamaRifqy said... [Reply to comment]

lari sampaii ujung duniaaaaaaaaaa!!!

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply to comment]

confirm lariiiii... huhu.

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply to comment]

pernah banyak kali..nampak sangat nurul pakai kain murah..hikhik

tapi tak taulah ek kenapa bila nampak org baju sama jer lari..nurulpun akan rasa segan=)nape ek?hikhik

mama tisya said... [Reply to comment]

lawak sungguh citer ni...nk2 plak ngadap sama ye dlm lrt tu..heheheh...kita rsnye tk pernh lg tp pernh jmpe la bj sama cuma time tu kita tk pki sama

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

HEHE
TU LA PASAL.
KLW BLI BAJU KT FISRT LADY
KOMPOM AKN JUMPE
RAMAI BJ SAMA

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

kekeke..
apa salahnye
blaja dari otai

Nana said... [Reply to comment]

@wahida

heheh
satu opis plak ek
lagi xbole lari mana hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

mgm malu2 sgt2
rasa klw bole nk bli baju lain hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hahahhaa
lawak hubyy uyun ek
kekeke
mmg malu gile la
kwl jumpe ngan org pkai bj sama

Nana said... [Reply to comment]

@JuELiaNa JoeHarI

hahaha
klw saya
sumpah tak pakai dah kot
baju tu
klw ada budak opis sama hehe

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

hahahaha
sama2
aritu ada mmebe
sama tudung
ngan org kt food court
mati2 kena bahan kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@Fieza79

hahah
egan giler kak..
mgm klw bole lari jauh2

Nana said... [Reply to comment]

@*∽ IZAN ∽*

hehehe
btol2
penah gak jumepe
anak2 blogger
baju sm
mcm ank saya
hehe
tkt jumpe dlm blog xpe
klw jumpe live...boria abes hehhee

Nana said... [Reply to comment]

@CuTeMiUt78

hahhaa
kan?
mcm marhaban pon ye kekkeke

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

haha op koz..

Nana said... [Reply to comment]

@Fiza Nordin

heheh kan?

Nana said... [Reply to comment]

@♥ MiKa FasHa ♥

saya cuma kasi contoh je hehhe

Nana said... [Reply to comment]

@eT


tu la..
mesti akan ada jumpe nye la

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik

hahahhah
lawak wei
sama mcm laki aku
penah gak dia kutuk
org yg pkai tu makcik
dia kata taste aku mcm makcik2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

@NM02
hehe
besela
pereka pesen
bukan ramai pon
kt msia ni
pusing2 situ gak

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hahhaha
kan kak?
malu giler

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

klw janji xpe wei
dlu aku slalu wat gitu
janji pakai bj sama
ngan bez pren
ahha
klw gitu
xmalu

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hahah
mcm penah kena je wei!

Nana said... [Reply to comment]

@✿ etiey erywan ✿

kekekek
tu la
xfikir dah
lari tros

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina abd halim

hahaha
jgn kata nurul
saya pon
kain murah2 je
tu byk kali
jumpe org bj sama

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahah
mgm xleh lupe la
ms dlm lrt tu
hehe
xleh alri mana dah
hadap je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...