MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 17, 2011

berapa entry sehari?

nak tanya pendapat korang....
korang rasa berapa entry kah yang patut ditulis dalam sehari?
pada mereka yang blogger2 tegar tu mesti 4,5 entry sehari kan hehehe...
aku klw ada idea bole la sehari 4 entry kadang2 tu mampu 3 entry je...
bila ada menang contest/ga tu jadi penyelamat....
tiba2 jadi entry tambahan hehehe...
so far setakat ni rekod paling banyak5 entry je sehari..
itu kalau ada cite pasal holiday / weken ada pegi jalan2...
pehtu baru la ada banyak entry dalam sehari
tapi kalau sehari banyak2 entry sangat pon takut tak terkejar orang nak baca
kalau la ada orang baca hehehe....
korang berapa entry dalam sehari?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

ZanaNordin said... [Reply to comment]

aku mampu 3 entry jer sehari nana...
tu pun siap2 buat entry malam2 hari....nak update time kerja mmg tak dapat ler...
and
tu pun tengok if ada cerita
kadang2 kalau takde cerita...bersawang gark blog aku tu..esp hari cuti

lia said... [Reply to comment]

Ni pada hemat aku la... Aku x amik pusing brape n3 sehari, based on idea hari tu... Sbb aku wat n3 sbb aku da pelupa, kalau ada yg xsempat bc pon, aku x kecik ati pasai blog aku bkn ramai yg tau pun he3

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

ikut idea yang ade..dan ikut kesibukkan...paling banyak pun 4 tu pun jarang2 tapi biasa wajib 2 atau 3....tapi nana punye idea ade jekan...sempat aje baca semua n3 nana cuma tak sempat nak komen je....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
cikmOt said... [Reply to comment]

skang disebabkan malas melanda...sehari satu pun jadilah...kadanng takde langsung pung...hahaha

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

paling hebat pun akak boleh pegi...3 kali..sebelom pegi keje..lunch time..dan balik time.........

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

mcm ila.... dpt tulis 1 n3 sehari pun dah cukup...biasanyer kekontangan idea..hehe

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

alycia targetkan at least 1 hari 1 entry.. tp kalau ada ms terlebih tu, dan tetiba ada byk benda nak citer, jadilah smapai 2, 3 entry.. maksimum yg penah baut pun 3 entry sehari.. bukan apa, kalau byk sgt entry sehari takut ada pulak yg xsmpat nak catch up dgn entry kita tu.. eh, feling2 mcm lah femes sgt hehe...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak paling byk pon 3 entry jerk... ikut mood la... klu xde idea tuh, takdok entry langsung... hahahah....

Cute MuM said... [Reply to comment]

uyun target 5 entri sehari je..
kalo banyak nanti takut tak terbaca n takut esok2 kering idea..
kalo ada idea trus draft..
bila ada entri menang
anjakkan jer cite tue esoknya ke..
pastue siap shedule awal2..

SyaNa said... [Reply to comment]

aku kalo ade idea plus rajin
ade la 3 entry
pagi thari pastu ptg
kalo xde idea, 1 entry je pagi2

~ana~ said... [Reply to comment]

1 entry je sehari..tu pun hari bekerja je...biasa siap2 buat dr rumah..kalau x sempat mmg kat ofis la jawab nya..kalau weekend, xde mende sgt nak buat, ada la jugak entry kalau x, xde nya...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak ni kalo ada idea, barulah ada n3, n3 selalunya pun, kisah apa yg terjadi seharian hidup kami aje, buat kenangan anak2, kengkdg tu tak dak n3 langsung..hehehehe

Amni said... [Reply to comment]

saya zaman dulu2222.... kerja kerajaan, entri boleh 5 6 kali sehari siap bw lagi.. skang nak dapat satu pun payah sebab dah kerja company.. tapi akan berusaha sekuarangnya da 1 atau 2 dalam sehari.. tak famous, tapi yang pembaca setia mesti nak tengok kita update kan.. huhu... kecewa saya kalau saya minat blog tu, tapi orang tu jarang update.. huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

hehe
sama la zana
seme entry dah wat siap2 kt umah
pastu wat autopublish

Nana said... [Reply to comment]

@lia

hahhaha...
aku ni manjang je ada idea
klw idea ada
karang save dalam draft dulu
ada masa aku wat entry

Nana said... [Reply to comment]

@CiK Jue aka ibu FarisYah

heheh
saya pon
wajib 2,3 entry
klw ada menang2 tu jadi banyak enty tu
ala kak..kadang
menda kehidupan seharian
pon bole jadi topik..

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

em..
agk pelik sket
bila cokmot
dah malas update haha
dulu hari2 mesti 5 kan?

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku

hehehe
saya 3 tu kira standed la..
kdg2 xde idea
nak juga update
tp merepek2 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

tu la
rasa 3 entry/day
pon dah ok kan

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

em..
3 tu mcm ideal kan?
ramai yg kata
atleast 3
btol..kalau banyak entry
tgk org tak terbaca

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

heheh
sama la kita..
tu klw ada idea
klw tak 2 je

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hahah
btol2
klw banyak2 sgt
tkt esok2 xde idea
pastu takut org tak terbaca kan
sama la kita
selalu siapkan awal2
pastu autopublish

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hehe sama la..
paling ideal 3 la aku rasa

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

hehe
sama la kita ana
seme entry dah wat siap2
tinggal publish je

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

btol..
kisah anak2
pasal makan
pasal masak
pasal isu semasa
seme bole jadi entry

Nana said... [Reply to comment]

@Amni

btol..wlpon xfemes
kita ada pembaca setia..
klw keje gomen
mgm banyak la masa terluang kan

Biqque said... [Reply to comment]

mak aih, banyak nyer! i sehari satu je :D sbb nak kasi orang sume dpt baca entry travel i tiap2 ari :D

mama tisya said... [Reply to comment]

dlu2 rsnye 2pg 2ptg entry kira total 4 sehari..kalo vkend ikut mood

tp skarang atleast 3 entry...kalo bz sgt 1 entry je kot tkpn tkde entry tp gigih gk nk bua entry..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

biqque-hahah...klw mcm u kena la wat sehari satu..baru org leh khatam cite holiday pastu bole refer..mana la tau kan kot2 kemudian ari bole g tmpt biqque pegi

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hahaha tu la..kdg2 xde menda nk dcite
tp gigih gak nk wat entry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...