MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 18, 2011

berdiri sebelah siti nurhaliza

minggu lepas member aku msg kt fb..dia kata alamak..pemes lah kawan aku ni...muke terpampang kat dalam website syokkahwin....dia tgh usha2 baju2 kawen..sebab xlama lagi nak naik pelamin...tu yg dia buka website syokkahwin tu..

sebenarnya gmbr aku dalam website ni dah lama dah..aku tak pasti mana dia dapat gambar kawen aku ni..mayb pak andam aku bagi kot..

xdapat berdiri ngan tok ti di alam nyata..
dapat berdiri sebelah tok ti kat alam maya pon jadi la hehehhe
nak tgk gambar ni bole tengok sini
http://www.syokkahwin.com/direktorikahwin/butikfesyenkahwin.htmjeles nengok mamatisya & fiza
amek gambo ngan tokti
heheh sorry ek cilok gambar korang
dulu2 masa zaman sekolah aku ni mmg fanatik btol ngan tokti..seme album2 dia aku bli..ORIGINAL plak tu..skang pon still minat juga..tapi tak beria mcm dulu la..penah jumpe 2x ngan tokti..tapi tak kesempatan nak amek gambar.

sekali dulu masa maybeline wat promo kat lot 10..(masa form 5)gile aku sanggup naik atas stage..salam ngan tokti..siap masuk ntv7 hahaha...gile poyo la time tu..sekali lagi masa g konsert hotlink dekat stadium bukit jalil...mmg xpernah lagi amek gmbr ngan dia..hrp2 satu ari nanti bole bergambar ngan dia..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

insyaallah impian nana termakbul..ekeke..

nana, ruginya gambar kita tu sebenarnya siap peluk bahu tokti..hahaha tp tak nampak pulak..

eT said... [Reply to comment]

waahhhh...setanding artis u...hehe
bangga2...best berangan sekali sekala kan..

Ena said... [Reply to comment]

sama la kia dah 2 kali jumpa tok ti tapi tak eprah berkesempatan nak bergambo.. huhu..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

takpenah jumpe lagi..huhu!

nana, kt website tu nana setanding artis la, hehhee..tgk sume2 gmbr artis tu..

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

ngn dato ct??wahhh teruja seeehhh...:)

n a d e a said... [Reply to comment]

wah glemer ko beb ! gambar ko ni mmg ramai yg guna kan. kalo dpt royalti, byk ni ! eh aku pun minat ct gak. tp skang kurang sket dah. ;))

eLYies said... [Reply to comment]

aku segan ngan ko nana..gambo kawin dok sebaris ngan artis..kelassss gitu!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

glamoe mcm artis dh tu gmbr kawin ada kt website ngan artis2..nk2 sebelah gmbr tokti...tkpe sure ada peluang nk bergmbr ngan tokti nanti...

gmbr kita &tokti tu pn terkocoh2..dh la ada bdk kecik nyelit..yg fiza tu cun je coz close up lg

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wawawahhhh... pemes sudah... gamba kawen skali dgn artis tuh... hehehe...

atty's said... [Reply to comment]

wah nana..gambar nana tu setanding ngn artis2 hebat ..

SyaNa said... [Reply to comment]

wah ko..glemer ye
kire da sebaris ngan artis ni
hahaa

aku suke tokti sbb dia comel
lagu2 dia aku xgemor sgt

SyaNa said... [Reply to comment]

wah ko..glemer ye
kire da sebaris ngan artis ni
hahaa

aku suke tokti sbb dia comel
lagu2 dia aku xgemor sgt

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

adoii, nak jugak tu berdiri sama tinggi ngan artis.. jeles2 ..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

selalu mimpi2 tau fiza
amek gmbo ngan tokti hehehe
hrp2 1 ari nanti dpt amek gmbo sesama

Nana said... [Reply to comment]

@eT

hahha
tak dapek btol2
berangan je la hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hehe
xpe la kak
janji penah jumpe live kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hahah adoi la nad
pak andam la tu
taruk gmbr kt website tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

hehe
gambo alam maya jek
bukan real

Nana said... [Reply to comment]

@n a d e a

hahaha
royalti?
sape la aku hehe
dah la aritu
kedai kain kat sabah pakai gambo ni juga hehe

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

hahah
ko jangan yies
ni keje pak andam kita la ni hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hehe tu la
arap2 nanti bole amek gmbr ngan dia

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehe
alah dah lama dah ni kak

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe
pak andam yg anto kot
tetiba ada kawan suh buka web tu
tgk2 ada muke saya

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
heheh
alah gambo jek
tertepek kt sana...
aku pon suke dia
lawa
tak puas nk tgk

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

haha
bukan btol2 pon alycia..
bile ntah
dapat amek gmbr sama2

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

tak penah jumpa tokti live pun lagi... uwaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...