MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 4, 2011

cek nuffnang dah sampai

heee..sengeh2 sampai tlinge ni dapat cek dari nuff...dalam banyak2 surat yg aku dapat selama ni..ini la surat yang membuatkan aku senyum sampai tido hahahaha......

akhirnya..berkat dari kesabaran mengumpul selama setahun dapat juga merasa duit dari nuffnang ni...

kebetulan plak amrul mmg ada kat KL kan..so semalam balik keje aku cakap la kat amrul

awak..ada orang anta surat cinta kt saya...
pehtu aku kasi amrul envelope tu..amrul baca smpai abes...wah..makcik kayo la ni?hahaha..
tu la...aritu xmau caya sangat kan..dia kata nuffnang ni bole caya ke nak kasi duit kat orang..so skang dah terbukti kan?nuffnang tak tipu hehe....

atas permintaan ramai (wah! mcm ramai sgt je hahaa) yang nak tau bape puluh ratuskah aku dapat kan..meh la aku kasi tunjuk..xpela..xnak kaver2...hehehe..
jumlah nye RM150.80 saje...sikit je.
tapi xpela..sape nak kasi duit free kan?

ingat lagi masa mula2 register dulu nak dapat 20 sen pon sikit punya seksa! dah tu penah sekali tu duit dalam nuffnang dok ada 20 sen je selama 3 bulan tak gerak2...naseb baik la ada izan yg tlg betolkan coding nuffnang yg aku tak letak kat tengah & sidebar tu..kalau tak sampai skang dok 20 sen lagi kot..

lepas dari cashout awal bulan 1 aritu..amount yang terkumpul skang pon dah lepas untuk cashout tapi xpe..nak kumpul dlu...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

nanakimie said... [Reply to comment]

wah,bestnya..nana nye xgerak2...xtaw lah napa..hehe...kalo kita da dftar kat nuffnag,kat google adsense tu kna dftr jgk ke sis?

my shaizhar blog contest said... [Reply to comment]

wah! boleh la belanja.

:P

myfara FLK said... [Reply to comment]

nana mai pun nak minta tolong gak lah tgk2 kan mai punya..mai punya tak gerak2 gak...plzzzzzzzz.....

Kaseh said... [Reply to comment]

tahniah beb..aku pun tak cashout lagi duit nuff aku heheh

n a d e a said... [Reply to comment]

tahniah beb !

aku dulu 1st cash out 50++ je... keep it up !

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

tahniah sis nana..lin pun tgh tunggu cek nuffnang ni..excited gilerla...al maklumlah first time

SyaNa said... [Reply to comment]

best!!!
bleh belanja amrul kan
sbb dia pelakon utama blog ko :-)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahhh.. bole soping2 pasni ;)

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah2...seronoknya dah dpt cek~

Sharienz Sz said... [Reply to comment]

salam..tahniah..bestnya dpt cek.. :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhhh... jeles tgk duit nuff org jerlah... akak punyer tuh tak gerak2 pon... huhuh...

ker akak salah setting atau coding ape yer... tak phmla nuff nih.... sape nak tlg???? sob sob...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana, dh dapat cheque kna banja somi la dh somi ada sini kan..ekekeke

eLYies said... [Reply to comment]

bestnya..aku punya tak lepas2 lagi nak cash out..benci tak berganjak2 pung...huhuhuhu

CaDLyNN said... [Reply to comment]

wah..congrats nana!
kitenye satu per tiga je dari nana..dah sampai jugakla kot kat umah...member pon ckp die dah dapat..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana...
banjer, banjer.. =)

ibuayu said... [Reply to comment]

tahniah nana..macamana nak betulkan coding dia ye..akak dah 2 bulan 50 sen ni...

syariza09 said... [Reply to comment]

yehh...minggu ni ramai yg dpt cek nuff termasuk la sayerr :)..

Miza Yusof said... [Reply to comment]

dah sampai ek ? bestnya. tahniah kak nana :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! mine belum smapai ni--sbb alamat kg kan, jauh tu heheh jumaata+sabtu posmen tak krje--so ahad lah kot ;)

me dh click HB!

Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

tahniah nana..cik jue tak pernah pun lagi cashkan duit nuffnang....tengah mengumpul dengan jayanye....

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

ramai dah yg buat entry dpt cek ni... ct pun dok menunggu jgk.. amaun lebih kurang nana ja..

mama tisya said... [Reply to comment]

br amrul caya ye bila mpk cek tu..heheh

atty's said... [Reply to comment]

lepas ni leh terus blogging lagi..tu dpt dapat semangat baru

kty pun dpt dah , tp tak bank in lagi

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah best la sis!dh dpt nie..hihi..ifa ye esok2 kot smp..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...