MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 15, 2011

entry ringan-ringan

wah tajuk bunyik mcm lucah je hehehe...xde maknanya..diharamkan entry2 berbentuk lucah di blog ini...

selalunye kan entry bergambar, entry pasal tips2, tutorial, entry pasal tanya pendapat tu la yg paling dapat banyak komen kan?penah juga orang kata entry2 personal ni orang tak berapa gemar baca..tapi tak juga..

buktinya??entry
ni kira romantik juga kan?
ada 27 komen
27 komen ni aku printscreen sebelum aku reply satu2 komen nye

entry gedik2 pasal amrul kengkonon tak romantik hahaha..entry yang lite2 je...pasal luahan seorang isteri yang sangap laki romantik kekekkeke....

walaupun entry ni pasal personal, pasal kisah laki bini tapi tengok tetap juga dapat banyak komen kan? walaupun tak sebanyak 270 komen hehe bagi aku klw lebih dari 20 tu dah kira banyak la tu( eh xde..aku bukan nak velagak ke hapa...saje je nak bangkang kata2 orang..yang mengatakan entry2 personal ni orang xberapa mendapat perhatian orang)

kadang2 mungkin cara panyampaian kita tu bole menarik orang baca..tak pon ramai yg senaseb ngan aku dapat laki xromantik hahaha..tu pakat ramai2 komen tu ye tak?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

ramai nk gimme five ngan ko
hahhaa

Myra Jay said... [Reply to comment]

Betul tu, tak semestinya hal personal orang tak suka baca.. Lgpun blog kita kan, ikut kita ar nak citer camne kan kan.. ;)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

oooo aku missed n3 tu..

p/s: dlm masjidil haram xde masalah bawa kamera..tp jgn la bw DSLR yg bagak tu..aku guna iPhone je sume dlm masjidilharam utk amik gbr dlm tu..xde kena rampas pn..ok jek..siap posing2..cuma nya jgn la smpai mengganggu org nk tawaf klu amik kt kaabah..xpe nnti aku huraikan dlm n3 aku ..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ok ajer..nak share story kat sini..Ayu suka je baca, share ragam anak2..plus ragam hubby..he he he.
HB kat sini

mama tisya said... [Reply to comment]

tgk cara olahan citer tu..tp suka bc citer nana cz korang ni nmpk mcm tk romantik tp sebenanrnye romantik dlm erti kata lain...ehhehe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

setuju banget dgn mamatisya..
nampak cam tak romantik, sempoi2 jek..tp dalam hati ada taman wooo....... *_*

atty's said... [Reply to comment]

Kty lak,along terlebih romantik,kty tak

~ana~ said... [Reply to comment]

bkn main lagi tajuk..RINGAN RINGAN...hah3x....

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ape2 entry pun, jnji gaya penulisan tu yg meanrik hati utk org komen kan..

ieda said... [Reply to comment]

tapi kan dik .. akak sedikit terkilan ...

kenapa ya .. kdg2 tu kita selalu ke rumah dia menegur dia .. tapi dia x pernah sekali ke rumah kita , menjawab komen kita pun tidak ... kita x tahu kenapa dia mcm tu .. ada salah ker ?? sedihhh .. huhuh

ps : nie tuju bukan kat nana yer .. :))

Adyshariz said... [Reply to comment]

ok jer..takde gedik2 pon, lantak la org nk cakap aper,bukan buat mende tak snonoh dah la kan..hehe

aper respong encek mirul..??

...mommy jue... said... [Reply to comment]

dear, thanks k..
i dah dapat hadiah u..
serius, gelang tu sangat sweet..... =)

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahaha
senaseb la tu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

hehe tu kata kita
suka kita la kan
nk tlis apa..
tp lain org
lain plak persepsi dia
mcm2

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

owh
aku ingtkan mmg xleh langsung
amek gmbr kt kaabah
sebab nengok umi aida
nikah kt kaabah
bole je amek gmbr seme kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ahh sama la kita
seme psl anak, psl somi kita nk cite sini kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahahha
adoila..
tang mana yg romantik tu ntah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hahahha
gitu plak ek
org lain yg nampak kita romantik
padahal diri sendiri
tak rasa pon roamntik

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
wahhhh
gitu la bez kak
untung!

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

hahhaha
mesti dah fikir
ke laut dah tu

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

kan??
klw tulis menarik
sure org nk baca

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

adeh kak..
saya terasa mcm saya lah org tu hahhaa
saya pon kdg2 rasa bersalah
bila mana ada org rajin komen kt blog saya
kdg2 saya tak dan nk komen blk kat blog dia
masa agk terbatas..
mana nk join contest
mana nk BW
akk angap je la
orang tu xde masa & tak kesempatan

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

hahha
dia lom kasi respon
tunggu dia blk nanti
aku tanya kekek

Nana said... [Reply to comment]

@...mommy jue...
alhamdulillah
dapat pun
risau juga
takut tak dapat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...