MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 28, 2011

face painting

bezday party hussien ni mmg gile bez...mcm2 aktiviti utk budak2...ni la yg paling2 bez....face painting...blom penah lagi damia wat face painting ni...aku ingatkan dia tak nak buat tau..mcm xcaya plak dia bole dok diam je masa org tu lukis2 kt muke dia..

oleh sebab aku orang yg pertama sampai..makanye damia la org pertama yang buat face painting ni...comei je tgk damia duduk diam2....aku ckp damia duduk elok2 tau uncle nak MAKEUP hehe...dia kan mmg suke makeup2 ni..tu pasal la dia dok diam je...dari mule sampai la abes...aku bole g makan2 apa yg patut dulu la...hahaha....

bese damia ni mana nak ngan orang kan..nak2 orang dia baru kenal...jgn arap la..tapi masa budak tu lukis2 muka dia..aku bole pegi makan2 biar je sampai abes...mmg suke dia wat face painting ni...dah siap lukis tu aku amek gambar tunjuk kat damia..dia teros gelak besar hahahhaha....cantik mia kan mama???dia ckp hehehe....

ada mcm2 corak...mula aku nak suh damia buat butterfly kecik je kat pipi
tapi dia yang pilih nak buat butterfly satu muke hehe...
ok abg ni dah siap2 nk lukis dah
heheh...elok je dia dok diam2, org suh tutup mata dia tutup mata..
org suh buka mata dia buka mata
berkerut2 muke hehehe
2 org sepupu damia tgh tgu turn

tara...siap dah cik butterfly
tekun kakak ni mlukis
anak buah aku ni amek corak love je dia xnak yg over2 heehe..
ni paling cantik kan? butterfly juga..
ni pon dia pilih sendiri
mereka yg gumbira..
p/s : masa balik umah kan aku suh damia mandi..dia ckp xnak la...nanti hilang butterfly hahaha...dah tu xkan bak bawa tido plak kan...basuh juga la..walaupon sayang nengok hehehe....


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

wah best gile b'day party siap ada ni yea..
happy la kids yg join hihihi
damia gud girl tk takut langsung..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..kalu ada nie, jgn kata kids, mummy pun nak jugak..he he he..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

meriahnya siap ada face painting lg..betul yg butterfly pepel pink tu cantik..nmpk cm real

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

comelnye ..duduk diam pulak tuie..meriah betul party dia...

wahida said... [Reply to comment]

wah...meriahnya...best la ada face painting bagai...kalau saya ada kat situ, harus saya pun buat jugak...hehehe...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wahhh syioknya! mak budak depa xmo conteng ke hihihi

Ena said... [Reply to comment]

aalalalla comeinyer....

nak plak damia di coteng camtu.. hihi.. semua comei..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya, kalo balqis ni mau tak mau dok diam punyer...cantik dia lukis

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sekrg ni macam2 cara dibuat utk memeriahkan besday party, so kanak2 mmg enjoy

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt fun besday party tu
and damia sgt cute!!!!

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin a.k.a Kyra MomS

tu la..mmg bez la..sonok tgk muke masing2 hepi
heheh damia dok diam je masa makeup tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehehe
mak nye nk wat juga sebenarnya
tp malu hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

ahh lawa kan
orang lain yg buat
lagi sorang tu...

Nana said... [Reply to comment]

@CiK Jue aka ibu FarisYah

heheh
sy mcm xcaya je
dia bole dok diam2
suke la tu kena makeup

Nana said... [Reply to comment]

@wahida

hehe
konon2 nak buat gak
tp malu plak kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@

hahah
mmg nk buat
tp segan
xde pon mak budak lain yg buat hahahha

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hehe
dia suke kak..
dah siap2 lukis amek gmbr dia
dia nye gelak..
dia ckp comell hahah prasan

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

kita pon mcm xcaya je
damia leh dok diam2

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

janji ada fulus seme jalan kan kak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

btol..ni la bday party yg plg2 fun..
suke tgk bile anak hepi
hehe tq mz

Ummi Aisyah || Cik Yah said... [Reply to comment]

alahai so cute!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Comel la diorang.. Tak penah tgk lg ada wat face painting nieh.. :)

syanasaid said... [Reply to comment]

comel damia ni!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...