MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 8, 2011

hadiah lagiii

sebelum tu nk minta ampun ngan penganjur2 seme...ada yang aku tak ingat dari sape..sebab note2 seme tinggal kat rumah...ni semua hadiah yang menang GA ni..

tq semua nye ek...suka tau bila hari2 balik rumah ada je envelope hehehe..

gelang pearl tak tau dari sape hee..ada tulis nama kt pos express tu tak ingat dah
menang GA dari mummy ayu
pun tak ingat dari sape..note dia tertinggal kt umah plak
fm coklat dari ayu
keychain dari ytkecik menang GA adam firdaus
mug gambo cuppies comei gile
sangat suka ngan kotak dia
semenjak memenjak ni malas nye nak kasi backlink heheh...nk cepat2 update ni nk bw umah kawan2..

rasanya pasni nak buat satu buku khas mcm MZ la..senang nk trace hadiah dah sampai ke belom..serius aku mmg tak ingat kot2 ada hadiah yg tak dapat lagi..memang la ada yg tak dapat lagi..tapi tak ingat berapa hadiah yg lom sampai lg..kena tulis dalam buku lah pasni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

tahniah..:)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Suka la tgk FM donut tu, cantik:)
Thniah ye:)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

umah nana mesti byk giler koleksi hadiah GA n contest..best boleh buat kenang²an

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah sampai..harap suka...

atty's said... [Reply to comment]

banyak nana menang GA..murah rezeki selalu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semua beshh hadiah tu :)

silalah buat buku khas yer :)

Cute MuM said... [Reply to comment]

uyun malas nak tulis dalam buku.. sebab tue letak dalam blog jer.. hehe..

iduraz said... [Reply to comment]

byknyer menang n dpt adiah..murah rezeki..hikhik

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

perghhhh, cayala ko nana..
mmg murah rezeki nko la wey..
ai saspek la lu.. =D

nanakimie said... [Reply to comment]

nana pun suka FM coklat tuh..hehe...cam nak makan jew ase:)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah!sgt best la sis!byk btol hadiah sis dpt!tahniah!

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

tq...:)

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay


heheh donut tu
siap ada bau lg
mcm ori

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

heheh alhamdulillah fiza
banyak gak la
ada bole pakai kita pakai
mana xleh pakai simpan wat kenangan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

suka ayu..wangi sangat
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

tq kak
amin2 mudah2an murah rezki

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe mmg kena wat la mz
senang nk keep track

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hehehe
tp ok gak
wat mcm uyun
list kan dalam blog
mana2 adiah blom dapat lagi

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
alhamdulillah..
rezeki hehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hahahha saspek ye
ala..klw ko rajin
ko pon bole menang
insyallah
hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

hahaha
kan
bau dia sedap
mcm betol je

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

tq ifa

ifa pon sama
asik2 menang
asik2 dapat hadiah hehe

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

yeayyy..fm donut kita dah sampai...damia makan tak donut ni?? muahahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...