MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 8, 2011

hantu kak limah balik rumah - sian aku baru nengok



serius agak ketinggalan zaman..heheh cite ni bakal ada sequel pon aku baru sempat nengok...
lawak gile la bagi aku cite ni...nak2 bila ucop angkat wheelchair dia pastu johan plak pakai tudung saji tutup bontot lari dari kak limah hahahah...lawak nanges2 aku gelak...

sebenarnya dulu2 aku tak berapa minat cite zombie kampung pisang tu nampak mcm mengarut je..tapi hantu kak limah ni aku suka plak...nak2 lepas wife abang ucop sendiri suh tengok lawak katanya kekekek...

mesti ramai yg ingat ucop tu lelaki lembut kan...tidak..tidak salah ye..ucop tu husband kepada kawan aku, fiza..diorang ni dah ada anak dah pon bb syed caliph nama dia...aku penah baca dalam blog ada orang2 komen dalam entry hantu kak limah..ramai yg ingat ucop tu lelaki lembut..hehe...

skang aku dah tau ngape ramai org minat karektor ucop tu heheh lawak wei..sampai damia pon tiru dialog
"ce citer...ce citer.."sambil pusing2 tangan wat style ucop

pastu lagi satu semenjak tgk cite ni damia suka takut2kan aku, klw aku msk dlm toilet damia ckp

"husin...husin...." hehhehee

fiza wife abg ucop
kawan masa study dulu
caliph comei kan?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

citer ni bagi kty pun menghiburkan..mmg best lah

wife ucop tu kwn nana ye..

habsahharun said... [Reply to comment]

same la kite...sy pun baru tgk minggu lepas kat youtube...hehehe:)

~♥ iella ♥~ said... [Reply to comment]

Baru tngk jugak..minggu lepas..hihi
Comeyla...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu pun lum tgk lagi..layan sikit je ari tu...

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

kita ag sian Nana...
x tengok pun lagi..hahahaha..
bila lah nak tengok nih..
semua org dah tengok

Cute MuM said... [Reply to comment]

comel anaknya..

Cute MuM said... [Reply to comment]

comel anaknya..

SyaNa said... [Reply to comment]

cun la wife dia
wey mmg best sgt cite ni
rasa nk oder kt astro lagi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me ler yg tak tgk lgi--nak kena cari dvd kat msia le nampaknya--tp me suka zombie kg pisang--sbb watak awi pakai kain pelikat kan heheh kelakar

tiefazatie said... [Reply to comment]

ifa siap tgk kt cinema lg sis..pastu tgk lg on9..haha..lawak2...xleh blah btol..haha

mekchu said... [Reply to comment]

x pe.. kita gang.. mekchu pun baru tgk mggu lepas.. tp bila org cite, buat2 mcm dah tgk.. hahaha...

baby senyum comel tu anak usin ke? sungguh suweeeettttt....

Adyshariz said... [Reply to comment]

blum tgok lagi, jap lagik nak carik, patutlah ade org duk ckp "ce citer ce citer" rupanya aku dh ketinggalan train daa

mamalieyna said... [Reply to comment]

hahaha...kalau teringat stp dialog best dlm citer ni, mesti tiba2 nak gelak terkekek2.. haha... menghiburkan..dah 3 kali ulang tayng citer ni..beli CD jer..hee..

oooh comelnya anak ucop! ^_^..dia pernh belakon drama kt TV kan...mmg tak nmpk lembut, tp dlm citer tu klakarlah!

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

akak tgk wayang retu. pehtu bebudak ni donlod..apa lagi..berpuluh kali da tgk gamaknya. smpai udah hapal da apa dia ckp. ngehhh... gilos.. bkn akak sorang. abis satu unit kena kenan kak limah..
paling akak minat part johan lari dari jamban tu (tak sempattt cebokkkk)
then
kak limah ada dlm dewan masa derang meting tu. Tetiba ada kat sebelah si gemuk tu ngan tangan meliuk lentuk tu. Klaka abis. :D :D

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehe,ko tau nana,ade 1 ari dlm kelas aku tnye soklan kt student,skali tu ade sorg angkat tangan sambil ayun2 mcm abg ucop tu hah..gile tergelak2 aku,hampeh btol,student tu budak Spore tp die tgk citer HKLBR,die kate best gile

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hahahah
lawak kan kak
ahh kawan masa kolej dlu

Nana said... [Reply to comment]

@habsahharun

hehe
so camne
lawak x

Nana said... [Reply to comment]

@~♥ iella ♥~

wah
baru tgk gak ke hehe
ramai la plak br nengok ye

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tgk la ayu
sure nk ulang 2,3 kali

Nana said... [Reply to comment]

@BIONIC WOMEN

hahhaa
apa susah eily
kt astro kan ada
langgan je

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

tu la cute kan

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahah
lawak gile kan
tak puas nengok

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe
kwl mz suka zombie kg pisang
sure mz suke yang ni
lawak gilerr

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

hehehe
serius la
tak tahan
lawak
ucop tu

Nana said... [Reply to comment]

@mekchu

hahaha
geng la kita ek
ahh tu anak diorang
cute kan

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

hahaha
tu la
skang ni skit2
orang cakap guna dilaog kak limah

Nana said... [Reply to comment]

@mamalieyna

yup tu anak ucop
dia banyak gak belakon drama2

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI

hehhee
part tu la yg saya gelak smpai nanges tu kak
tak tahan klakar gile

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

muahahhaa
tak tahan wei
klw aku kt tmpt ko
mau guling2 aku gelak kt situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...