MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 22, 2011

happy bezday akil

balik dari putrajaya memecut plak ke shah alam sebeday party anak kawan amrul..jrg2 aku bole g beday yg jauh2 ni..pasal klw amrul xde tu payah la sket kan...aku bukan la expert sgt jalan2 luar dari KL ni, klw kt area KL insyallah xsesat tp klw shah alam ngan banyak roundabout nye mau sesat aku klw sorang2

ni la sebeday party yg paling bez aku rasa mewah gile dengan makanan(gambo makanan idok aku amek segan la plak hahaha klw majlis anak sendiri xpe la) dengan spageti, mehun, ciken wings, roti jala kuah kari & kuah doyan, kuih seri muka, kuih talam keladi, agar2 coklat, jeli kelapa, tepung pelita, nugget, hotdog, buah tembikai, buah oren..hah gile ko sendat perut...jahanam diet aku kekekeke..(kengkonon diet sejak pakai PB mmg aku tak diet2 dah xrisau dah hehehe..gile velagak kan kang naik bagai dipam2 padan muke aku)

ni la dia budak yg eksited lebey mcm beday dia plak
saba yek damia bln depan kita wat sebeday damia plak
choc indulgence secret recipe
kemain hepi 2 veranak ni bila berjumpe
2 batang lilin tu damia yg tiup api dia hehehe
eksited bebenor dia wat majlis tu mcm majlis dia je
sebeday boy bersama mamanye

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

kty baca je..pasal makanan ada mcm2..terus dah terbayang2

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kid memang seronok kalu gie buzzday party....

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

kalau kyra yg pi b'day party sure dia cakap happy b'day kaka..maknanya b'day dia hahhaa tu yg plan2 nk buat sebeday dia bulan 5 ni harap larat lagi la hehehe..damia pun nk celembrate sebeday yea..

syanasaid said... [Reply to comment]

aku excited ni nk tggu bday iman bln 7
hahaa ober kan :p

xsabar nk tgk kek kakak damia

kak ina kl (2) said... [Reply to comment]

seronok gi hari jadi anak-anak ni..riuh rendah kan...kesiannya tak dapat tenguk belon panas tu..apa nak buat tak ada rezeki kan.

Baca gak pasal macarons tu..dah tau dah pantang larangnya..nanti insyallah boleh cuba lagi

ieda said... [Reply to comment]

memang budak2 nie seronok kalau bday .. nak2 mak2 kan ekekkeke

sibbb baik dikkk ko x letak pic .. kalau idokkk mau guling2 akak kelaparan huhuh nak2 tgk roti jala tuu huwaaaaaaaaaaaaaa

ZanaNordin said... [Reply to comment]

uisssshhhhhhh
banyakkkkkk nyer makanan dia nana...

Gieyana said... [Reply to comment]

sonotnya g besday party..rasanya aku x pernah lg g besday party..kekeke

Hezesuze said... [Reply to comment]

dah lama tak buat buffday camgini huhu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehehe
tersandar lepas makan
gile banyak

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la
dia yg lebey2 plak
mcm bezday dia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin a.k.a Kyra MomS

hahahha
kyra pon mcm damia
cuma damia tak nyanyi epi beday to damia
heheh
mgm eksited kan
bebudak ni
bile g beday party

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

hehe
tak over wei
aku pon gitu juga
tak sabo
tgu bezday damia yg pertama
hahaha
kek damia??aku tgh memikirkan tema dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

@kak ina kl (2)

hehehe
saya br tau kak
nk buat macaroon tu ada pantang larang

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

hehe
klw sy letak pic
sure org tak caya
byk giler makanan

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

tau xpe zana
abes seme aku makan hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

hah yeke
hehe
mcm xcaya je

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

saya lagi la
xpenah wat lg hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...