MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 28, 2011

happy birthday husain mudrik!

sabtu lepas bawa damia ke majlis bezday anak x-officemate, fifa kat cafe santubong, selayang...owner cafe ni makcik fifa sendiri..tokei kek lapis...mmg orang sarawak ni..tu pasal cafe ni nama santubong..sape2 yg suke kek lapis tu...bole la bli kat sini..rasa sangat sedapp..kata air tangan orang sarawak...kot sape2 yang tingin nak makan makanan sarawak mcm mee kolok, laksa sarawak, nasi lemak ikan terubuk masin, bole la datang cafe ni yea...kat taman jasa, selayang jalan nak menghala ke ulu yam.

bole tahan la jauh gak...tapi sebab aku xde wat apa pon ari sabtu tu kan...bawa la damia bersosial bersama kawan2...hehehe...pastu bawa 2 orang anak buah aku kasi damia ada kawan...damia ni kalau dia sorang2 dia jadi pemalu...mana nak bercakap2 ngan orang...pulak tu amrul xde kan..dah balik kluang...tu pasal aku angkut 2 org anak buah sekali tu...bagi damia ada geng

muke suci sebelum ditukarkan jadik butterfly
cafe santubong
menu mmg lain dari lain..rasa mcm kat negeri sarawak je..
ada mee kolok & laksa sarawak..lain2 menu ada nasi ayam 3 jenis ayam, ayam ala2 uncle bob, ayam madu & ayam biasa..
pastu dessert mmg sangat2 mabeles..semuanya sedapp..
oleh sebab aku tetamu yg pertama yg sampai xde la malu nak amek gambo makanan hahaha..klw orang ramai idok la aku nk snap2 ni
laksa sarawak..mmg mabeles! dah lama gile aku xmakan laksa sarawak ni..
last makan masa g sarawak tahun lepas
kek bezday husain
bus double dacker lagi...cantik kan??sedap kek ni
fifa oder dari leaoven, tiap2 taun kek sebeday anak dia sure oder kt situ
lawa pon lawa...sedap pon sedapp
kot sape2 nak tau blog leaoven bole tgk sini
http://lea-oven.blogspot.com
fancy cookies ni pon dari lea-oven
ni antara brg2 yg ada dalam goodies bag
kek ke-2
ice cream cake, aku tak makan pon sebab dah kenyang gile xleh nk masuk dah
ada aktiviti color2 pakai pasir ni apa dah nama dia xtau aku
tak tau plak damia ni minatt sangat ngan menda alah ni...heheh dah siap warna2 dia sebok la..dok warna lagi pastu siap buat 2 keping
damia dah jadik butterfly hehe..nxt entry aku wat satu entry pasal face painting ni
husain tgh tiup lilin
ni la 2 org anak buah aku yg aku bawa jadi teman utk damia



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

syanasaid said... [Reply to comment]

meriahnye food..
nape butterfly muke monyok..
rindu kt ayah ek??

~ana~ said... [Reply to comment]

bnyak nya makanan...mesti meriah kan..kek tu nmpak sungguh unik..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best tu...meriah.siap2 ada lukis2..ada sand art..best!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

fuyohhh..meriah! byk xtvt utk budak2 kan..sonok nye

Love You Miss You said... [Reply to comment]

kek tuh nak makan pun sayang kan... hehehehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

part mkn2 tu sgt ler beshhh terliur me heheh

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

serius
kaya dengan makanan
puas nk makan satu2 hehe
damia tu panas kot
mmg panas tol la cuaca aritu

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

ahh kek tu
mgm menarik perhatian btol..

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la..
mmg suka tol damia ngan sand art tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe kan??
tersangat2 meriah ni
bukan budak2 je suke
mak budak pon suke

Nana said... [Reply to comment]

@Love You Miss You

hahah tau xpe
lawa sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehhe
mmg mz..
makanan mcm2
seme sedap2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...