MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 2, 2011

HARI INI DALAM SEJARAH

heeee....btol2 dalam sejarah...
hari ni buat pertama kalinya...setelah nak masuk tahun ke-5 aku kawen...
arini lah pertama kali aku gosok baju uniform amrul....ha...caya tak?
amrul ada kt kl smpai ahad..keje sini kejap...
ala...xyah nak heran la kan..dah tu aku bukan dok sekali ngan dia...so mcm mana aku nak gosokkan baju dia....tiap2 ari kan

tapi tetiba kan..pagi tadi mcm sebak plak kekekeke....
tetiba arini aku jadi isteri solehah..banyak pahala aku arini hahhaha....
klw baju sendiri??mmg malasssssss giler nk gosok..heheh...tu la selalu g keje pakai jeans..
sebab musabab utamanya MALAS nk gosok baju...
antara basuh baju, lipat baju & gosok baju
aku paling bermusuh dengan GOSOK BAJU hahaha...xtau la pesal..mmg tak suke!

tp sebelum gosok baju ni abang askar dah sound xmau ada SIDE!
baik..saya yang menurut perintah JAN..(abg sarjan heheh..)suke nengok org g keje pakai uniform kan..nak2 abang tentera laut..putih suci je hehe...

p/s : adeh bizi gegila la minggu ni...entry pon sikit je hehe
sorry ek korang tak dapat jenjalan blog korang...
akan cuba sedaya upaya....bila dah free sket

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sama la..tak suka gosok baju jugak ^_^

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. sib baik la laki aku keja tak yah nak sibuk2 gosok baju.. sebab aku pun adalah isteri yg amat malas nak menggosok baju

ibu qaleesya said... [Reply to comment]

hahah same la.. xpenah g gosok baju die..ekekke

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekek aku suke ngan airforce..nak wat camne takde jodoh

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

samalah dgn kina. paling mls nak gOsOk baju. sebab tue kina beli baju yg x payah gOsOk tapi nampak mcm gOsOk.

mihahahaha...

deAnza-wAnda said... [Reply to comment]

menci gak bab gosok2 neh...aisehhhh....hihi...

.:mama dhia:. said... [Reply to comment]

dapat pahale lebih ari ni.. alhamdulillah..

SyaNa said... [Reply to comment]

sama aku pn xsuke gosok baju
musuh ketat..hahaa

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sama ar... malas sgt nak gosok baju... sib baik somi baju takyah nak bergosok bagai... tp terpaksa redha kena gosok baju sek anak2... huhuhu..

wAnIe said... [Reply to comment]

sepajang kwin 5-6 tahun ni xpernah gosok baju en navy sorang tue...hihi semau dia uat...dia gosok baju lagi kemas dari wani gosok...hahaha kdg2 dgn baju2 kita di gosok....sbb xmo gosok dia dah rajinnak gosok sdiri lg1 takut side xjadi....sian dia nanti sbb baju putih soci tu kena ada side yg tajam gitu....

Cik JuE said... [Reply to comment]

betul tu gosok baju tue memang musuh ketat tapi nak buat mcm mana terpaksa gak..walupun tak suka....hahahah

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply to comment]

betullah nana,nurulpun dalam antara basuh,sidai n lipat tuh paling malas nak gosok baju..

taniah yer dapat gak gosok baju..hikhik

MamaRifqy said... [Reply to comment]

na mmg malas nak gosok bajuU!!!

iduraz said... [Reply to comment]

hukhuk..ramai gak geng ku di sini yerk, gosok baju mmg ku malas..

mama tisya said... [Reply to comment]

tk suka gk gosok bj nk2 kalo jenis kain yg cpt berkedut...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

tau xpe...
paling malasss gosok baju

Nana said... [Reply to comment]

@CuTeMiUt78
hahaha
kita bole bersenang lenang la kan
aku pon sama
xyah susah2 gosok baju laki hehee

wantie said... [Reply to comment]

bila tiba time menggosok, kekadang tu samapi ke pukul 12 malam. hehehe..

kalau sebut ja ttg uniform ni, sejak kawen aku la org yg selalu gosok uniform husband. berhelai helai... nak wat cam ner kan dah tugas. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@ibu qaleesya

hahaha
malas kan??

wantie said... [Reply to comment]

bila tiba time menggosok, kekadang tu samapi ke pukul 12 malam. hehehe..

kalau sebut ja ttg uniform ni, sejak kawen aku la org yg selalu gosok uniform husband. berhelai helai... nak wat cam ner kan dah tugas. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

wah
bocor rahsia plak kt sini
hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

sama2
selalu bli bj
jenis kain yg xyah nk gsk2 senang kan

Nana said... [Reply to comment]

@deAnza-wAnda

hahah
ramai plak ek
xsuke gosok baju ni

Nana said... [Reply to comment]

@.:mama dhia:.

hahhaa
tu ler
bukan selalu
bole dpt pahala gini

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahhaa
benci kan wei
malas sungguh rasa nk gadoh je tgk iron tu

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

adoi kak
esok2 anak2 dah beso
terpaksa gak la
ngadap gosok bj skolah kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@wAnIe

ahahha
sama la
seme dia wat sendiri
dia gsk lg cantik dr kita
heheheh

Nana said... [Reply to comment]

@Cik JuE
tu la..
seb baik g keje
bole pkai jeans hehe
xyah susah2 nk gsk

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina abd halim

hahah
siap ada tahniah
tu ler
wat pertama kali ni

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy
hehe
arini
terbongkar rahsia
ramai tak suke gsk baju ek

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz

hahah
tu la
xde sape
yg ngaku suke gsk baju lg hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la nye
kdg2 dah gsk
supe tak gsk
geram nye

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

masa mula2 kawen dulu rajin jer aku gosokan baju hubby.. tapi semenjak dua menjak ni jadik malas pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...