MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 24, 2011

hikayat merong mahawangsa

sebenarnya dah lama nk tengok..cuma tak kesempatan..dah kebetulan selasa tu merewang ke klcc, saje la usha...movie baru2...aku saje tanya amrul nk nengok ke HMM ni??ye la dia tu bukan mau klw ajak nengok cite2 melayu kat wayang...aritu nengok cite sini ada hantu tu pon sebab dapat tiket free hehehe...pastu nengok cite ngangkung aritu pon sebab dia tu minat giler ngan shahziey sam..klw ada ternengok cite melayu kt wayang tu..mesti bersebab la...aku tak kisah je..cite apa pon aku layan je...

so far kan..aku ni mmg tak minat cite2 epik ni..caya tak kalau aku cakap gite PGL tu sampai ke arini aku blom nengok lagi...hehehe aku xminat la...cite pirate of the Caribbean pon aku tak nengok...sebab aku tak suke cite2 berat yang perlu banyak kita kena fikir..aku suke nengok cite santai2 je..

apa yg menyebabkan aku tingin nk nengok cite ni??sebab aku nak tengok la..hebat sangat ke..ramai orang kata cite ni bez...pastu aku nak tgk juga...mcm mana dengan bajet sebanyak RM8 juta tu...yusry bole buat satu filem epik yg gempak gini...

so far apa yg aku boleh kata cite HMM ni WOW HEBAT!! tu je la aku nak cakap hehehe...dengan bajet yang terhad...yusry mampu buatkan filem ni mcm berbajet puluh2 juta...ni lah flem melayu terhebat yang pernah aku tengok...pendek kata..memang tak sia2 lah tengok cite ni..sangat puas hati...cuma satu je la.. aku nak komen lagu tema cite ni yang anuar zain nyanyi aku rasa mcm tak kena dengan cerita je..mendayu2 heheh.. cite ni dah la cite lawan2, cite aksi

nengok wayang plak time ari orang keje...bli 2 seat dapat 3 seat heheh..sebab tak ramai orang pon...damia siap dapat satu seat free..siap tido la dia..orang cite lawan2 mcm tu dia bole bantai tido...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

alemak, best ek..
kene terjah pawagam gak ni...!

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

best ye..semua orang kata best..nak pergi tengoklah....

Ena said... [Reply to comment]

wohaaa...

kena tgk jugak ni..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best ek? tak sabar nak tgk gak..maybe ayu tgk kat astro firts je kot nanti..dvd sure lambat lagi nie..

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

lom tgk lagi.. sabtu ni baru nak gi tgk...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

seme ckp filem nih hebat... akak nih tggu tgk dvd jerlah... heheh...

tiefazatie said... [Reply to comment]

best kan2..hihi..cam ala2 pirate of carribean je..hihi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

teringinnya me nak tgk..kena tunggu dvd ajerlah heheh

SyaNa said... [Reply to comment]

xtau nk tgk wayang ke nk tggu astro first

Nana said... [Reply to comment]

nad- aksi dia tu la..gempak juga..cite mcm gini mmg kena g tgk wayang baru puas ati

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-hehe bez..di syorkan utk menonton

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh cpt kak sementara masih di tayang ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehehe..xpe xlama lagi ada la tu..

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

hehhee
selamat menonton

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

mgm hebat la kak
utk filem melayu kita
blom pernah ada mcm ni nye gempak

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

ahhh btol2
mcm tu la akk ckp ngan asben akk
eehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehehe nanti kat astro first pon sure ada mz

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

better tgk wayang..
baru terasa mcm mana bunyi dia gempak sket

Miza Yusof said... [Reply to comment]

HMW best. rasa nak tengok lagi sekali :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...