MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 22, 2011

hot air ballon @ putrajaya ~hampa~

last minit sebenarnya ni..tak de dalam plan pon nk g putrajaya nengok hot air balloon, ari ahad tu lepas nganto adik amrul masuk asrama kt damansara, aku tetiba gatal mulut ajak amrul g putrajaya....amrul pon on je...

sampai2 je nengok mana balloon ni??xde pon...xpela..tunggu lagi dekat sejam..ronda2 kedai2 yg ada kt situ..seme dok jual balloon je...damia semenye nak, upin la spongebob la..tapi satu pon aku tak beli hahahah....

dah tu tunggu lama sgt aku tanya la mak guard yg ada kt situ2 mana balloon nye??dia kata petang kul 6..masa aku tanya tu kul 12.30 gile ko tak kan nk tunggu sampai kul 6??dah ronda2 aku pon ajak amrul balik je la..tak tahan situ panas terik..dah la aku pakai baju berinner2 bagai rasa nak terbakar je..

huh! hampa sungguh balik xdapat tengok balloon...benci! tak tau plak dia ada 2 session je..pagi & petang...penat je datang jauh2 xdapat nengok balloon doremon hehhee...xpe tunggu taun depan la plak dtg nengok balloon

cilok gambo balloon doremon kt fb fiza hehe
dapat air free
xlarat nk ronda sme gerai panasss
ntah apa2 org soh senyum dia ttp mata plak
kami yang hampa...xdapat nengok ballon
tgk damia tutup mata hehehe
dia takut ngan clown ni
mmg dia penakot pon klw clown kasi belon jgn arap la dia nak g dekat...dia lari ada
hah belon kecik tu je la dpt nengok
balloon xde layang2 ada la

eiii bencii
kempunan nk nengok balloon2 ni
gambar amek website rasmi hot air ballon fiesta
p/s : fiza sorry ktorg xplan pon..nak dtg sini mmg kira terjah je nih...xdan nak call fiza sebab ktorg xlama pon kt situ

arini cuti...spent time together2 ngan abg askar & anak askar hehehe...sorry ek xdapat jenjalan blog korang

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

45 ribu orang memberikan idea bernas:

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

time tu.. nak pegi.. tapi tak jadi2 pegi.. kena tunggu next year lak.. kalau panjang umur..

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

tak sempat nk pg tgk belon panas sb bz ngn kenduri..huhu...sedih gak x dpt tgk...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

alamak..mmg nangesla dtg jauh lak tu..aah eh sbb tgh ari terpacak tu pttla tkde..tkpe next time dtg lg..ekeke

masa tu kita otw balik dr alamanda terus smpai umah tido..hihi

Cute MuM said... [Reply to comment]

lagi sedih kalo jadi camnie..
dah sampai tapi tak dapat tgk..
tahun depan kita pergi yer..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

KITA SIB BAIK SEMPAT TU PUN DOK jenuh pi lepak kat taman dulu nak tunggu kol 6 petang baru leh pi tengok...

mas saari said... [Reply to comment]

alaaaa siannya..
kalau nk ubat kesedihan tu jenguklah blog saya...ada part1-part4 cerita pasal hot ballon...hehehehe

n a d e a said... [Reply to comment]

dah 2x hot air balloon ni dibuat sejak aku kerja sini. Tapi tak pernah pergi pon. HAHA. tengok dari ofis je nampak. Kalau pergi pagi, kena awl2 sbb ramai giler kot org ;))

NM02 said... [Reply to comment]

huh.. tak berkesempatan pun nak pegi.. manyak hal plak minggu lepas. mencik tau

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

kita plan nk pi hari sabtu atau ahad last2 cancell sbb ada hal keluarga...mertua ajak ke situ la ajak ke sana la yelah wedding abbg ipar nk dekat dah ni la luah mati mak telan mati apa tk tau la hahhaha sampai plan nk pi putrajaya nengok belon x dapat huhuhu tk pernah gi lagi tau hampa..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

alahai nana... aku sebelum pegi tu dah tgk kt website dia py itenarry ...

myfara FLK said... [Reply to comment]

ala nana mai pun hampa gak dtg awal but tak boleh naik belon tiket dah habis,so tgk2 je lah belon tue sambil ambil gambar..tak pe tahun depan ada kita pi awal2 pagi..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

nana
ni ko mesti tak baca fakta2 pertunjukan
dia ade belon naik pagi2 buta sesudah ke sebelum subuh
pastu pkl 6 lebih dekat mahgrib
mmg tak naik ler tengahari buat
panas n temperature pun yer jugak..
kang meletup belon tu..
aku pergi dulu 2 thun sudah..
pergi lewat la..
pkl 10
lepak2 tgk acara lain dgn belon guling2 dlm air tu..
pastu ptg..
baru dpt tgk..

Echa said... [Reply to comment]

aku lagi hampa wei.. tak penah langsung dapat tengok belon panas ni dari dulu.. heheheheheh

.:mama dhia:. said... [Reply to comment]

sian nana..dah la dtg dr jauh...

Ena said... [Reply to comment]

akak lgsng tak pernah sampai2.. huhu..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wpon putrajaya blkg umah,tp blm lagi nk pegi ,hik3..xpelah nana,event ni tiap2 tahun kan

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kat msia panas yer..kat sini masih sejuk end of winter nak masung spring ni..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

alycia pun ingt nk pg hari ahad ptg, tp ujan huhu..

atty's said... [Reply to comment]

kty pun tk dpt pergi..taun nie sbb ada vacation ..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tak pernah pegi pun...tiap2 tahun baca jer...tak pandai sgt area Putrajaya tu..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

taun lepas kite pon senasib mcm nana..pegi jengah hot air ballon nih tp tgk2 takde pon belon besarnya..rupe2nye ada waktu2 tertentu jek die nak kuar..heheh

nway, zara pon sama spesis ngan damia..klu tgk clown tuh leh siap nangis2 takut..=p

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

amrul nmpk lg kurus la..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

emm mmg lah kuciwa tak dpt tgok kan!!

Nana said... [Reply to comment]

@JaSSNaNi

HEHEE
samala
nxt year kena g lagi ni
nampak gaya

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

xpe
thn depan kita pakat wat rombongan

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tau xpe
sedih btol la...
dtg jauh2
xdpt nengok

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

huwa tau xpe..
klw tak pegi tu sedih la juga
ni dah pegi
tapi xdpt nengok

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis
anje ok la
sebab dtg kul 4
xde la lama sgt
nk tgu kul 6
ktorg
smpai kul 12
hoh jenuh la nk tgu

Nana said... [Reply to comment]

@mas saari


adehhh
jeles
smpai ada 4 part tu
hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@n a d e a

kira ok la nad
dari opis ko pon bole nengok
xyah la sebok2 nk bersesak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@NM02

xpe2
thn depan ada lg
hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin a.k.a Kyra MomS

ala sian nye
xpe2 thn dpn
kita serbu ek

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil


adeh
tak teringat pon
lgpun ktorg mmg xplan nk pegi
tu yg xde prepare apa2
dari damansara tros g putrajaya

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK

saya tak hampa sgt
klw naik..
sebab tau mgm ramai org
q pon pjg..malas la ngan anak kecik nk beratur2
ingt nk tgk depan mata je

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

ahh la ayu
lgpun sebelum pegi tu aku bukan dari rumah
aku dai luar
saje dtg nak terjah
mmg tak buka pon website dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@Echa

hehehe
xpe wei
thn depan trn la pjaya
kita reramai wat robongan

Nana said... [Reply to comment]

@.:mama dhia:.

tu la pasal..
konon2 nak kasi damia nengok belon tu
hampe btol

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hehehe
xpe kak
tiap2 taun ada
kita g thn dpn lak

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
ahh
tiap2 taun ada
tgu taun dpn la gamaknye

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

adoi mz..
nak2 kt pjaya
lagi la terasa bahang nye

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

klw ujan mg kompom la tak terbang belon tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

thn dpn kita wat rombongan kak jom!

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

haha sama la ayu
mmg tak reti jln ke sana
beso sgt
byk sgt presint dia

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

wah klw amrul tau
sure kembang dia haha

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

tu la..
dah sampai sana dah pon
penat dtg dari jauh
bertol2 kena bayo hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...