MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 24, 2011

ke KLCC di hari selasa

ari selasa lepas aku amek cuti..settle kan menda2 yg perlu..kebetulan amrul cuti lama...so saje la nak spent time sesama...kengkonon plan nye nak bawa damia mandi kt kolam kecik kt klcc tu...sekali time pegi tu cuaca mendung....last2 guard tu tak kasi mandi sebab cuaca tak elok katanya....hampa btol..dah ler damia lom penah lagi mandi kt situ..siap bawa baju mandi, towel seme dah..

sebenarnya dari rumah lagi dok ujan rintik2...redah juga la kan..mana tau nanti smpai klcc dah panas...sudahnye..dia dok main kejap ujan kejap benti kejap ujan kejap benti...ok lah..xpe..ajak jenjalan dalam klcc dulu...jalan punye jalan terbeli la tiket wayang...cite merong mahawangsa...hehehe..nanti aku cite lain...

sementara nak tunggu wayang start pusing2 la dalam suria tu..masa sampai kt bawah tu negok ada event shiseido, ada la pengacara 3r tu sape ntah nama dia dok interview linda onn..singgah la kejap nengok kan....ingat linda onn je ada..sekali ramai la plak artis ada kt situ...antara nye nanu, dinaz, atilia & mak dia salamiah hassan, julia ziegler.

dah cecah tanah dah aku letak kamera ni tak dapat gak amek full klcc
asal amek gambar nk melompat je keje dia ahahha...
singgah kinokuniya sekali dia nampak buku DOLA (dora) da...
sorry ek damia..mahaii heheheh..nanti mama bli kt pasar malam je lah...
gile harga RM80!
tu dia..buat mcm rumah sendiri baekk punye terkangkang
singgah harrods..tak yah g london klcc pon ada harrods hehehe...
tujuan utama nyinggah sini nk kasi tunjuk kat amrul camane rupa macaroon tu...sekali dia nengok harga RM16 utk 6 ketol mak aii mahainye heheh..idok la bli..
ni la baru pestime aku nengok macaroon alahai kecik bebenor..mmg mahai gile lah..ngan harga dia tu kuih nye ada la sebeso duit 50 sen kot...
kuruihnye linda onn ni
bese je muke linda onn xde la dalam kategori lawa pon hahaha..jahatnye mulut
dinaz..yess memang lawa...walaupon mulut dinaz sedikit herot dalam gambo ni tp dia ttp cantik hehehe...segan plak aku nk amek gmbr dia dekat2 ni aku zoom kasi abes ni..kantoi plak time aku nk amek gambo dia, dia bole tgk kat aku sambil senyum hehehe...
tetiba segan nk amek gambar ngan diorang..hahaha..padahal org tak ramai pon..klw nk amek gmbr mmg bole sangat..xpe la..tengok je la hehehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

linda onn mmg kuruih giler!! sekeping kan badan dia..ouh trgin nk tgk dinaz dpn2..tgk dlm tb comei dan cantik!

ita cutevirus said... [Reply to comment]

dynaz memang lawa nana...
ita admire sangat ngan die...
body pon lawo...

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pn ada kt situ time lunch ngan suziey..tgk gk kt shieshedo tu...yg ada artis tu kul brp??macaron tu rm15 bkn rm16..ke dh naik rege?

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

Dynaz mmg lawa,
pernah sekali dulu terserempak dkt KLIA,
mmg cantik giler,
:)

dah lama x trun KLCC,
dlm erti kata lain,
dah lama x trun KL...
HaHaHaHa

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

syok nyer pg harrods..hehehe..:)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

dinaz mmg cute gilerrrrr, tak jemu tgk muka dia

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun..lama giler tak gie klcc..dulu waktu keja kat mandarin..klcc tu laluan ayu gie keja..hari2 pegi..best..siap hafal, kedai tu kat mana, kedai nie kat mana..suka lepak kat luar tu..tgk air panjut...best sgt...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dynaz mmg lawa... suker tgk muker dia... bdn pon omangaihhh... beruntung somi dia kan??? hehehe...

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

lamanya x menjejakkn kaki ke klcc..dulu pas spm every weeks gi klcc..hahahahah..

kak nana..linda onn tuh lawa lar.. dynaz pon lawa.. i pon lawaaaa.. ngeeehhh3!!

Mama Gee said... [Reply to comment]

kenapa tak diri seblh dinaz tu amek gambo..hehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah jenjalan ye...dah lama akak xpei klcc....hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

rugi nape tak posing ngan artis??
macaron mmg kecik & mahal
tp aku kan pernah mkn macaron bos aku beli, tak sesedap cik min pny
cik min pny tu aku terbaek aku pernah mkn
sbb manis dia kena ngan tekak aku

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...bgaya2 ow damia nie..hihi

btw..dinaz mmg cantik!hihi

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ahh mgm kerempeng la...xlawa la body kurus mcm gitu..kurus sgt..
dinaz tu mmg lawa

Nana said... [Reply to comment]

ita-ahh..body dia mcm anak dara je
slim

Nana said... [Reply to comment]

eryn-eh korang lunch situ ek..ktrog tiem lunch tu ada gak area2 foodcourt hehehe event tu sebelum lunch dalam 12 lebey kot..
heheh macaron tu klw kita tak salah nengok rm16 harge dia

Nana said... [Reply to comment]

cik wanie-heheheh tu la mmg lawa..
alah..cik wanie kan rajin bjalan
meh la ke klcc hehee

Nana said... [Reply to comment]

mrs edy-heheh nk g london punye tak tau la bile kan klcc pon jadi la

Nana said... [Reply to comment]

mamsyaza-ahh..mmg xjemu tgk banyak kali mmg lawa

Nana said... [Reply to comment]

ayu-wah tu dia..siap hafal ek kedai2 dlm klcc hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak zue- tu la ..muek cun badan lawa...mmg beruntung laki dia

Nana said... [Reply to comment]

cb-hehehe ntah ler linda onn tu di mata akk biasa je xde daya tarikan...dinas tu yea lawa..cb pon lawa juga heheee

Nana said... [Reply to comment]

mama gie-hehehe segan la plak..sebab xde org amek gmbr ngan dia pon padahal dia dekat je ngan saya

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- hehehe bosan kak...keje amek la cuti jenjalan eh dah lama ek last ms amek kuih tu ke

Nana said... [Reply to comment]

syana-heheh segan gile wei kt klcc tu sme tingkat penuh ngan orang..pastu xde pon org nk amek gmbr ngan artis2 tu aku pon xamek la hahha
tu la wei macaroon tu mahai kan..
wah tingin gak nk oder ngan cikmin ni

Nana said... [Reply to comment]

ifa-heheheh baru2 skang je dia nk pakai cap dia tu...dah lama bile tp xnak pakai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...