MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 23, 2011

kenduri doa selamat

ahad lepas wat doa selamat skit..sebab kakak aku nk berangkat g buat umrah (semalam dah terbang pun) xde la wat kenduri pon just kami orang adik beradik je..ni la kelebihan adik beradik ramai ni...tak yah nk jemput orang lain klw kumpulkan semua 10 orang adik beradik mmg penuh rumah ngan anak2 buah aku semua ada 12 orang..ni pon abang aku tak balik, dia keje kt sabah sana nun..

harap2 lepas ni giliran aku plak menyusul kan...mana tau ada rezeki, dapat juga aku jejak kan kaki ke mekah...insyallah...

damia & sepupu sepapat
kami adik beradik je
menu : nasi kerabu air tangan ma
lauk : ikan celop tepong & ayam xamek plak gambar
ustajah damia hehehe...satu set plak tudung ngan baju
tudung tu nenek penang kasi..bese wat pakai time ngaji
match plak ngan bj kurung ijo ni
pakaian tu sopan dah sopan dah..minum berdiri plak...tak jadi nk kata sopan hehehe..
aku pon gedik2 carik baju ijau kengkonon nk sedondon hahaha..perlu ke? gatal je nk sedondon2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

comeynya damia pakai tudung

samalah ngn family kty .kalo buat makan2 ke.sedara je penuh umah ..sbb maknya adik beradik 15 org..campur sepupu, anak buah dah penuh umah dah

cikmOt said... [Reply to comment]

lapo plak nengok nasi kerabu tu...ada lagi tak???

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

aduhhh nasi kerabuu..sedapnyaaaa...

comelnya damiaaa...

~ana~ said... [Reply to comment]

haish nana nih...dah la aku tgh teringin nak mkn nasi kerabu...ko tepek lak gmbr nasi kerabu nyam nyam nih...

btw, damia kuit sungguh la bertudung ijo...

Ena said... [Reply to comment]

tadi pagi kan.. akak dok terbayang2 nasi kerabu.. sekali ada kat sini.. kecur liur terus.. ada lagi tak nana? ahahahahha..

eT said... [Reply to comment]

syoknyer tgk org p umrah...
bila la nk sampai turn nih...huhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sedapnya nasi kerabu..yum yum....
sama ngan Ayu, kalu kuar tu suka pakai sedondon..cuma hubby je selalu tak nak pakai sama color..
nampak best jer kan?
comel damia pakai tudung..

IEZA said... [Reply to comment]

Bestnya nasi kerabu...Anak gan ibu mesti nak sedondon punyer...apalagi time raya....jenuh cari colour...

ieda said... [Reply to comment]

akak selalu jugak buat kenduri ngan adik beradik jer nie .. sbb adik beradik x ramai kami buat makan2 kecil2 jer ..
waa menu sedap2 .. suke :) ada telur masin tuu penambah selera ..

amboi2 damiaaa cumei jer .. sedondon ngan mama yer :) dikk nampak kurus lahh tang muke tuu :))

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

uwaaaa nasi kerabuuuuuu sedapnyaaaaaaaaaaa!!!!

SyaNa said... [Reply to comment]

comelnye damia pakai tudung
aku rse gambar yg posing kt gate posing senget2 tu kalo join contest ade harapan menang

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhh...nasi kerabu...sdpnya....

kt cini kena cari time psr mlm la ada ni..hehe..

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

heheh tu la
saya ni baru adik beradik dah 10
tambah pasangan diorg lagi
anak2 diorg lagi
penuh rumah

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

hahha
lambat la wei..

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

fara makan ek
nasi kerabu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

hehe
orghe ganu
buleh geng ngan kita la
suke makan ns kerabu hehe
tq

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hahha adoi la kak
mesti nyesal msk sini
nengok2 ada ns kerabu

Nana said... [Reply to comment]

@eT

tu la..
beznye dgr org nk g umrah
hrp2 kita dpt gak jejak nanti

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehhe
tu la..
kita pon suke gak..
cuma baju sama kaler tu
xberapa nk banyak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@IEZA

hehehe
suke ek
raya thn ni
dah ada kaler dah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

hehhehe
kurus ke kak?
mcm mana plak muke bole kurus ni haha

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

hehe ko suke ek
ingt bkn org klantan
xsuke ns kerabu

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahhaa
ok nanti klw ada contest berkaitan
aku masukkan gmbr ni

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

hehhee
tu blom try makan kt klantan tu
adeh
tkenang2

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sedapnyer nasi kerabu tu... Myra selalu mkn nasi kerabu ari rabu.. So arini mesti dapat mkn nasik kerabu..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...