MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 11, 2011

lunch hour sejam je ari jumaat..


jeles tau..nengok kengkawan yg mana lunch ari jumaat 2 jam lebey..sempat g soping, g makan jauh2, g ngedate sama kawan2 blogger..mcm mamatisya, suziey,mummy ayu hehehe...

aku??ari jumaat lunch hour sama je mcm ari2 lain...sejam je...tu pasal la..aku tak rancak nak buat entry makan2 di hari jumaat hehehe....nak g mana?sejam je pon....xleh nk g jauh2..paling2 tak pon g carefour, jj wangsa maju, wangsa walk je la shopping mall yg terdekat...tapi utk staff2 lelaki tu lama la..sebab depa g smyang jumaat kan.

tersangat la jarang aku keluar lunch jauh2..stakat 2,3 jengkal je dari opis...memang tak cukup masa la keah oii..nak panas enjin kete dah 5 minit, nak g cari parking dah 10 minit, nak bayar parking 5 minit..tolak2 minit seme..bape minit je masa yg aku ada nak makan??

kalau g makan kt carefour ke, wangsa walk ke mesti makan laju2...tak dan pon nak menikmati makanan dengan nikmatnya...sambil makan mata tengok jam...takut lambat masuk opis.dah ler opis aku ni sangat straight bab2 masa ni...no lewat2...heee...

ada tak yang senaseb ngan aku??lunch hour ari jumaat sejam je?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Ya ALya said... [Reply to comment]

tak senasib....hari jumaat memang ya lama rehat...hehhehe.....

Ena said... [Reply to comment]

kitorg arini berkurung jek kat lam opis.. hujan nya pasal.. tp kawan2 akak kemain syok menari.. leh gak karkan peluh.. akak?? penonton ajo lah.. hehe..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sejam lunch hour mcm hari lain kecuali jmaat lah kalo gomen.. mna smpt..nk p tapau makanan pon ketar2 jgk tu nak2 plk kena beratur time cedok nasi belum time bayar lagi.haha

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

sama lar kak nanaaaaaaaaaaaa! rehat sejam jek.. tp selalu lajakkn suku jam..errrrr..hahahahahah.. :D

mama rifQy said... [Reply to comment]

na tak kejee jumaaaat!! hahahaa..lunch hour panjang laaa....hahahaa..mesti nana kate..hampehhh!!hehhehee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me keje flexi ikut timing kelas hehehe

GoJeS said... [Reply to comment]

hahahahha....sy2!!
mmg xbesh btl kan lunch hour sejam...
tpa ri jumaat jek la pun rjn la ckit nk kuarkn kete tu p jauh ckit lunch...huhuhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ye ker? kitaorg hari jumat..hari bergumbira...12.05-2.45..amik...
selalu gie MV la kecuali kalu jumpa Amy..gie Pavi...tapi tak leh gie sana selalu...sbb kalu gie sana, mesti lambat sampai opis...

atty's said... [Reply to comment]

kty pun rehat 1 jam je..
tp suka buat peraturan sendiri..

hari ni seawal pukul 11 am dah kuar..lepas tu kol 4.30 baru masuk opis..tu pun sbb bos ada..kalau tak..tak masuk langsung

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

takpe..nati kiterang gi melawat Nana lagi kat Wangsa Walk eh??

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon rehat i jam gak.. tp besenya akak bebas jerk... mcm kakty jgk... heheh.. kdg2 klu mls nak kuar,duk opis jerk... tp klu dah kuar, kdg2 mau 2 jam... hahaha...

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya

ala...jelesnye..
nak juga lunch 2 jam lebey
huhuuh

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
ahh la kak
arini ujan
dari pagi kan
saya nk g makan pon
kena g naik kete
sebab ujan
malas jln kaki hhee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tau xpe..
mana dan nk lunch lama2
klw stakat lunch sejam je
jeles ok
org2 gomen
lunch lama

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

hohoh
kita senaseb
tp akk xberani nak lajak2
even 5mnt pon xberani hahhaa
boz garang wooo

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

hahaha
mmg hampeh
orang tu coti ari jumaat
bole la eksen kui2x...

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

alahai
tu lg bez mz..

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS

hahaha syhhh
rahsia kekekkeek
tu la pasal..
org lain sonok2
berjimba2 ari jumaat
g jalan jauh2
kita gak tak leh kemana2 kan
sedey

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ye..ktorg lunch cam ari bese
sejam je
tak siok kan
bez nye korang
berjimba2 la ek

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

makk aii
bahagia hidop klw
dpt mcm tu kak..
sonoknye la haii

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI

hahhaha
mekaseh
kerana sudi memahami diriku ini
sape2 nk date
dia kena dtg kawasan saya
kekekeke
sebab saya xleh g jauh2

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

alahai beznye klw saya dapat buat gitu
tp jgn mimpi la
nk blk lmbt2 hahhaa
sy jrg2 kuar
mmg sentiasa ada kt opis je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...