MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 29, 2011

MENANG 3 GA

ALHAMDULILLAH...REZEKI DARI ALLAH...SEMALAM MENANG 3 GA
eh pesal urup beso tu hahaha..eksited kot kekekek....

yang pertama

menang GA ulangtahun pertama matahariku
serius GA ni agak mencabar minda...kena cipta satu ayat kreatif dari perkataan MATAHARIKU..agak lama aku peram entry ni dalam draft sebab aku xde idea apa nak tulis...pastu tiba2 ting..datang idea....aku tgk gambar spageti yg aku masak..pastu datang la idea bernas iaitu
masakan aku tak akan habis andaikata resepi itu kurang umphh...hehehe
nk tgk entry tu klik SINI
agak jarang2 menang kreatif2 ni..baru 3,4 kali je kot menang kreatif entry
hadiah dia sgt bez topup RM20
tahniah juga dekat mj, has& adyshariz ni geng2 tegar cgl ni
yang ke-2

aku salah sorang dari pemenang teka-teki mama tisya...just teka je mana negara yg dia dah penah pegi selain london..aku mmg ingat aritu baca blog eryn dia ckp dia penah g china...lagi satu tempat aku main tibai hehehe...oleh sebab aku kasi jawapan 1 yg btol makanye aku akan dapat 1 keychain dari negara china...yeay...aritu dapat fm london dari mamatisya skang dapat fm plak heheh....

tahniah kepada kawan2 yg lain yea
nak tgk result klik sini
yang ke-3

dapat hadiah penyertaan GA aku ada kamu bersama fazilzura
tahniah juga dekat shaizhar & kak zue yang menang no 2 & 3


kemenangan ke -15,16 & 17 utk march 2011

total 2011 : 61 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tu lah giveaway mamatisya 2,2 nana menang.. kita asyik kalah je..uwaaaaaaaaaaa

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...kemenangan demi kemenangan...nanti kita bg keychain tu blk dr sabah la ye

my shaizhar blog contest said... [Reply to comment]

tahniah....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tahniah nana... menang sajer...

Miza Yusof said... [Reply to comment]

TAHNIAH KAK NANA :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Thniah dear dan tahniah utkku jua.. menang saguhati GA MATAHARIKU :)

syanasaid said... [Reply to comment]

bravo!!!

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

total 2011 : 61 kemenangan

hanya mampu pandang jek..huhuhu..

congrats kak nana!! :)

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah nana...
2 dari GA tue uyun tak join pon..
hihihi..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! besh lah slogan yg matahari tu hehehe sbb sgt kreatif :) me tak join sbb tak de idea :p
memang dh slow giller me join CGL ni..sbb akan masuk pause mode starting from 13 april ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...