MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, March 12, 2011

menang free header & menang 4 keping tiket wayang

alhamdulillah..rezeki...

pagi ni buka blog nengok fiza dah announce pemenang GA jom kami buatkan header
pemenang di pilih berdasarkan entry & lucky draw..aku menang yang lucky draw punya...tangan kecik darwisy yang cabut no.1 ( tu dia..pantasss kan bab2 join GA jadi peserta no.1 hahaha) tahniah kat anje yang menang ketegori entry terbaik. hadiah dia tentu lah header percuma..tq fiza, naman & darwisy!
i am no. 1 :)

lagi satu ni menang 4 tiket wayang World Invasion : Battle Los Angeles dari blog zt, ekceli ni bukan GA pon..just kasi je komen entry zt nak tiket wayang tu..kira first come first serve la ni...alhamdulillah...rezeki berpihak pada aku lagi..masa bulan 1 aritu aku dapat 4 keping tiket, kali ni aku dapat lagi 4 keping tiket..bole la dating ngan kengkawan lagi...ajak diorang nengok wayang kt KLCC. ada juga kwn2 blogger yg dapat, antara kak bulan pcm & deqlis nanti kita jumpe kt klcc ok korang..

ko tengok semangat aku kasi nama penuh fauzana ismail hahaha...
siti rodiah, nur alfianaz +falsya tu seme kengkawan aku..
dah set dah ngan diorang nak nengok free movie ni senin nanti
babai encik amrul..heheh ala amrul bukan ada kt KL pon
harus la aku bawa kengkawan aku nengok wayang ni kan


kemenangan ke-7 & 8 utk mac 2011
total 2011 : 53
kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

SyUhAdA said... [Reply to comment]

thniah sis..
bes nye dpt 4 tket wayang..~

wantie said... [Reply to comment]

tahniah..

asyik menang jer ko yer nana. best ar..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

tuuu diaaa...53 kemenangan dahh..

taniah kak nana!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah2..mmg lucky ler ko..:D

**tumpang hepi..:D

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tudia bertambah2 rejeki!tahniah nana!

ieda said... [Reply to comment]

wah2 .. akak sgt2 jelesss uuuuu :)
tahniahh nana :))

deqlis said... [Reply to comment]

tahniah.... makin berseri2x blog nie nanti...


p/s: deqlis dh jumpa link menang tiket tu..insyaAllah deqlis pergi...cuma nak confirmkan dapat 2 tiket seorang ke atau satu jerk??sian lak en hb ku nanti....

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA

tq..hehe
tu la bez gile
dpt smpai 4 keping tiket
bole date ngan kengkawan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@wantie

hehe
alhamdulillah
rezeki menyebelahi
:)

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

heheeh
tq..
berkat kerajinan
alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tq hehe
xleh nk kejar mz dah ni
jauh ketinggalan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

hehhe
tq..
alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehe
tq..
nanti kita bgtau ek
gmbr apa yg nk pakai

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

hehehe
jgn la jeles kak..
tq.

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

heheh
tiket tu delqis dapat 2
sorang 1 tiket

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...