MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 4, 2011

menang topup giveaway 2011

tq kepada penganjur yang inform pasal kemenangan ni....aku salah seorang dari 10 orang yang menang topup giveaway 2011 tq juga kt shaizhar yang inform..

pemenang berdasarkan slogan yang menarik...hehe...menarik ke slogan aku??

ni la slogan aku hahha...mcm hampeh je kan...
lepas tu baru perasan CONTEST NAMA BABY pada sape2 yang join penganjur minta emailkan address sebab dia nak kasi hadiah penyertaan..hehe..tq penganjur

kemenangan ke-2 & 3 utk mac 2011
total 2011 : 48 kemenangan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

TAHNIAH KAK NANA :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Thniah ye Kak :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh.. mmmg terbaik slogan tu hehe.. haah, alycia pun dh emel utk hadiah peneyrtaan tu.. x mng tp kira mng jgk kan sbb dpt hadiah hehe..

ieda said... [Reply to comment]

waaa tahniah dikk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...