MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 8, 2011

mohd chan abdullah

cite dah basi...jumaat lepas punya lunch..tingin nk makan mee kari yang sangat2 sedap..ajak la bebudak opis g makan kt mohd chan abdullah, kedai ni rasanya banyak branch dia ni..tapi yg aku pegi ni dekat je sejengkal ngan opis.walaupon dekat sejengkal pon nak bawa kete..hehehe dasar sayang lemak btol..malas nk jalan la panas2 terik ni

menu2 lain tu tak pernah plak aku try sebab 2x aku g sini semata2 nak makan mee kari dia yang sedap gila tu...aritu ada la rasa2 sket makanan2 kengkawan lain yg oder..ok la not bad juga rasa dia...

kedai ni btol2 sebelah NZ wangsa maju kat belah bawah, sebelah affin bank
mcm2 ada
keuw toew kungfu rasanya kot nama dia..sedap
nasi ayam
mee kari TERBAEK!
pasni klw nk cari mee kari sedap jgn segan2 datang sini
limau asam boi
p/s mesti bengkek je kan klw pagi2 tgk entry pasal makanan hahahah...lari...
gambo tuan umah xde...malas nk amek gambo :)

address :

Wangsa Maju
6, Jalan 1/27F,
Pst Bdr Wangsa Maju (KLSC), Seksyen 5,
53000 Kuala Lumpur

Tel: 012 - 383 1499

http://www.mohdchan.com.my/



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

YESS..mkn kat sini mmg sedap sb kitaorg pernah buka posa ramai2 kat sini..:)

iduraz said... [Reply to comment]

salam, wah..mee kari dia sedap ek pn nana..daku pantang skit org review pasal kan, mesti nak gi try..hukhuk

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

sedapnyerrrrrr kat mana nie..nana

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

suka makan kat Mohd Chan ni Fishball Mee, Ying Yong, Pau :-)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

kat sri gombak pon ada satu kan kak nana..? ada jual dim sum tak?hehehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahaha
aku pun dah pergilah..
huuuuhuh..
ngidam nak rasa dimsum telur masin..
takpun itik panggang!!
yum yum yum!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sdapnyer kuew tiau kungfu tuh... terliur tgk...

atty's said... [Reply to comment]

kat bangi ada satu branchnya dkt sek 9

GoJeS said... [Reply to comment]

nasi ayam blck paper die beshhhh:)

bobhandburry said... [Reply to comment]

Fuyoo sedapnye mknan.. thanks sharing

zu
http://www.zuwairiaiman.com

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

tu la boleh tahan la
yg menu2 lain tak penah try lg

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz

ahh serius
mee kari dia terbaeek la

Nana said... [Reply to comment]

@AngahSayang2314
kat wangsa maju angah
ada branch lain
bole tgk website

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Dania Yasmine

ha...sedap kan?

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

tak sure la bambam
rasanya ada kot
sebab chinese food kan
mesti ada

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

wah
ko makan ke itik panggang
heheh
bau sket kan

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

ahh kak
mmg sedap
kuew teoew dia

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

owh yeke
ok la tu
bole akk try

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS

hehe
sedap ek
nanti nk try la

Nana said... [Reply to comment]

@bobhandburry

ur welcome..
nanti cuba try mee kari dia kawww

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah!!sgt best la sis!!makan!

miss kyno said... [Reply to comment]

kuey teow dia sgt byk...mkn2 tapi mcm tak luak...still sedapp :)

bo_thugs77 said... [Reply to comment]

nama restoran,makanan cina muslim,,mmg la coz owner cina muslim,,tapi cuba tngk tukang masaknya pulak,,95% bukan islam,,siap ade tatoo lagi pada badan,,mcm mana ni,,kalau nak bisnes pun jgn pakai nama islam,,tk berkat klau org islam makan makanan halal tapi dimasak oleh org kafir,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...