MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 29, 2011

nak juga bekpes McD hehe..

sana sini blogger dok wat entry pasal bekpes Mcd kan?hehehe..aku gak yg ketinggalan keteapi..promo dah nk abes pon ari kamis ni last baru arini aku kesempatan bli bekpes mcd...

dengan semangat waja..aku kunci jam awal sket dari biasa...hahahah bese jam kul 6.45 bunyi alarm arini aku kunci ku 6.30a.m nk bangun awal semata2 nk bli bekpes mcd..takut lmbt g keje klw nyinggah2 ni kan..plak tu kata kawan2..orang ramai klw time bli bekpes tu..dah tu free 2 big bfast sape xmau kan??

sekali g kat drive thru..nengok2 xde la org ramai pon mcm bese je...fuh..seb baik xramai org...tapi masa aku nk amek makanan yg aku oder tu aku nampak counter kat dalam org ramai dah mula q panjang nk bli bekpes mcd ni..siap ada sorang kakak tu dengan semangat waja..dia bawa sekeping kertas saiz A4 yg dia print xde gunting2 dah keratan yg bawah sekali tu hahha...rakus sungguh akak itu

ok la..sangat berbaloi..bermodalkan RM 5 dapat 2 big bfast yg nilainye bersamaan dengan RM13.80..dah dapat 2 set, lagi satu set aku sedekah kepada kaWAN sebelah heheheh..mesti dia tgh baca blog aku sambil sengeh2 kerang

ini lah kupon yg aku print sebelom blk koje semalam
sabar menanti giliran
penumpang aku arini hehehe..
tu dia...bekpes konon..last2 dekat kul 11 br aku makan..bese gitu la..byk koje..xdan nk makan
yang ni la aku beli utk dapatkan 2 big bfast free tu hot cakes sedapppppp
harga dia Rm5 lebey
sape2 nak bli tu sempat lagi..amek la kupon ni kasi print..
ingt esok nk bli lagi la hehehe...
mmg dah lama gile tak bekpes mcd ni...dulu pernah dapat voucher free beger time bfast xyah print2 g je tunggu depan pintu mcd tepat kul 8 dia kasi...dulu opis dekat ngan mcd..amek ko seminggu bekpes mcd hehe....menda free sape tak suke ye dak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

37 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg rmi tgk blogger dk citer psl mcd bfast ni tp tk minat cz pernh bli tp masin so tkleh tahan...so abaikan je la promo tu...hehehe tp kalo ada promo yg set lunch mc value sure gigih gk kot ..hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la..ayu dah beli dah hari tu..mcm nak beli sekali lagi...tgk la...

ieda said... [Reply to comment]

eh dikk nie free ker nie .. kalau print yg ini ker ?? adehh x pandai tul ... tapi nak jugak sbb akak suke McD berbanding KFC huhuh

atty's said... [Reply to comment]

kty lom lagi ada peluang nak g mcd ni...ingt esok kot..tinggal 2 ari je lagi nie

Myra Jay said... [Reply to comment]

Esok nak terjah jugakla mkn bekpes nie :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bestnyer... nak print la pasnih... hgehehe...

♥siEha♥ said... [Reply to comment]

bestnye...sblm nie tau dah..ingt xleh pkai..rupenye blh..
nak jgk la cam nie...

mazni md said said... [Reply to comment]

sedapnya..rasa nak g mcd gak skrang nie..
^_^

firahadifa said... [Reply to comment]

aku pon makan mcd gak bfast today . tapi xde la kupon cam ko tue... best eh

lia said... [Reply to comment]

aku mmg teringin bf mcD ni sbb x pernah cuba tp... xde kesempatan g ;p

Gieyana said... [Reply to comment]

betui2..ku pasan ramai owg g beli bfast kklt mcd nie..ku x der vchr..kalau photocopy leh ker?

GoJeS said... [Reply to comment]

pdn la nmpk ade mcD ats meja kaWan tu..1st time msk xde, 2nd time ade plak...hihihi..msk biskut daa..
dh 2 kali dh terjah bekpes ni...smpai terlewat la bp mnt msk opis...opssss~

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

nak tukau gak besok..ehhehe

~ Mama Adam Zikry ~ said... [Reply to comment]

wahh, smgt tu bekpes mekd hehe..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes jeles wooo tak sempat ler dgn me--me sampai msia 14 april :p

bOnda said... [Reply to comment]

yeahhh...
da try dah last week
tapi bOnda amik 2 hOt cOffee utk dpt 2 big bkfs free itew
sOk nak bekfes sini laa..
tingin nak makan penkek ni
;)

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

wah bestnya dpt breakfast mcm nie,
sgt2 jeles okeh...

nak pi jugaklah mcm nie memandangkan hari dah suntuk,
huhuhuhuhu

syanasaid said... [Reply to comment]

mampos pekeje mcD jenuh nk layan org pagi2
hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

heheh masin?
apa yg masin
bege dia tu liat sket kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hahah kita dah 2x bli dah

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

kak kena bli rm5 then baru dpt free 2 bfast ni.print je black & white pon xpe

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe
smpt lg kak

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

hahha
sama la kita
arini bekpes mcd gak

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

silakan
msih ada masa lg

Nana said... [Reply to comment]

@♥siEha♥

hehe
esok last..

Nana said... [Reply to comment]

@mazni md said

heheh silakan

Nana said... [Reply to comment]

@firahadifa

hehe sian..
xpe tgu nanti bila2 blk msia
kenduri mkdi hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@lia

smpt lg
esok last ni

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

hehe btol..
aku dah bli 2x

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
hahahha
pass kt staff sape ntah tu

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

hahah silakan
sementara stok masih ada

Nana said... [Reply to comment]

@~ Mama Adam Zikry ~

ye la
sana sini org cite pasal bekpes mcd heheheeee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hahha
xpe mz
kita tgu thn dpn plak

Nana said... [Reply to comment]

@bOnda

sdap gile pancake ni bonda try la

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

heheh
mgm heaven..
pagi ptg makan bekpes xabes2 hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

hahahah tau xpe
stress ler deme

miss kyno said... [Reply to comment]

hihi...memang sengeh2 pon baca entry ni..waah kembang hati semlm..dtg2 je offce pagi2semlm ada big breakfast mcD atas meja..thank u once again kak nana ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...