MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 14, 2011

ni kira romantik juga kan?

aritu...saje la belek2 henpon amrul...(aku memang gini suka wat spot cek kat tipon dia hahhaa...bukan apa..saje je nengok..idok la maksud aku xcaya kat dia xde la..aku mmg caya kat dia) tapi tabiat aku tu la...suka cek henpon dia...heee..korang mcm aku tak?suke ngecek enpon suami / boypren

tengah dok masuk dalam gallery tetiba ternengok gambau aku ni..dia edit2 pehtu tulis
MY LOVELY WIFE (amek ko besar2 aku tulis kaler merah plak tu hahah..)kembang bile baca 3 patah perkataan tu..sebab nye amrul ni bukan la jenis jiwang2..romantik lagi la..jauh panggang dari api ( apa plak kaitan pribahasa ni heheh..)

sekali aku ckp la kat amrul eh...awak edit ek gambau saya ni??romantiknye tulih MY LOVELY WIFE tau x apa amrul jawab???

alah..saya bosan2 duduk dalam toilet..tak tau nak buat apa..saya edit2 la gambar tu...
ceh!! kecik ati....hahaha.. baru je verangan2 kengkonon amrul dah berubah jadi romantik ala2 rosyam nor dalam cite TRILOGI CINTA haahha....sekali hampeh...rupa2nya dia mengisi "masa terluang" dia dalam toilet mengedit gambau aku

abaikan muke yg tak semenggah tu
aku just nk tunjuk tulisan tu jek heheh....
pesanan utk encik amrul :
saya tau awak selalu skodeng blog saya hahaha..pecah sudah rahsia saya suka wat spotcek kt tipon awak hehehe....
tlg la...belajar jadi romantik sket..ke awak nak saya call rosyam nor suh dia ajar awk camne jadik romantik??hahahaha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

55 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bab cal rosyam nor tu tktahan..hehehehe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

auww..!! sukenye..!!hahaha!

Gieyana said... [Reply to comment]

nana..kdg2 guy malu nk luahkan..sm cam blog aku gak..hb kdg2 jd silent reader..

Tp bab check hphone tue..slalunya ku minta izin..psll wlaupon hb, still kena minta izinkan psl brg owg..kekekke

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

ha...ha...kelako la nana ni hubby kita pun tak berapa romnatik sangat tapi tetap sayang jugak kan...

Echa said... [Reply to comment]

soooo.. suwit wei.. ada jugak dia nak edit camtu... walaupun dia bagi alasan.. tapi dalam ati tak tau kan... segan nak ngaku tu wei... hehehehehehehe

atty's said... [Reply to comment]

dia romantik tp malu kot nak tunjuk.hihiihihii

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahaha at least amikla hati kata edit masa rindu kat nana ke kan..ekekeke

mama rifQy said... [Reply to comment]

hahhahaaaa..mmg kelakoo la nana nieee..husband nana pon kelakoo..ke realiti memang die kelakooo..teringin nak jumpeeee nana!!

iduraz said... [Reply to comment]

ehehe.kita romantik la tuh.ala lelaki kan memang gitu, saja taknak ngaku, taknak bagi isteri berbunga2..

ieda said... [Reply to comment]

hahahhah nak gelak guling2 akak nie bila baca jawabpan en amrul tuu dikkk ekekke .. x per2 sabaq2 ok .. sib baik dia edit pic adik .. dari dia edit pic org lain kannn :)

Nureen said... [Reply to comment]

kahkahkah.. mau guling join ieda nih.. ado plak ngedit gambo dlm toilet..

x der plak nureen check anset asben slalu sbb aii ni percaya ngan dia tp bkn la 100% kan.. tp anset aii dia mmg slalu check sbb dia tue kuat jeles..

Cute MuM said... [Reply to comment]

amrul tue malu nak ngaku dia romantik.. sebab tue kata isi masa lapang kat toilet.. tak nak nana pereasan.. hihihii..

Ena said... [Reply to comment]

erm.. bg akak la kan.. amrul tu sebanrnya ada juga romantiknu\ya.. contohnya rajin wat surprise kan.. pastu dier nyer pesen tak tunjuk dengan kata2 kan.. tp melalui perbuatan.. contohnya edit pic tu tulis camtu.. tp bila tanya tak ngaku.. bg akak romantik la jugak tu.. hehe.. sweet jekk..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu pun kadang2 check gak hp hubby Ayu..sama mcm kes Nana..bukan tak caya, saja jer spotcheck..tapi tak pernah jumpa pic Ayu mcm nie..pic anak2, pic Ayu ngan anak2..paling banyak pic makanan dia..foods.
...belambak2....

IEZA said... [Reply to comment]

Salam..kita pun suka jugak check phone suami kite..bukannya apa..safety..mana la tau..bukan tak caya..tapi..faham-faham la..he.he..

lia said... [Reply to comment]

konon edit dlm toilet.... yer ker? ntah2 mlm2 x ley tido rindu ko, dia edit ha3...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cute la plak entry ni hehehe
my hubby pun tak romantik :p yg penting caring ;)

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

nana..cik poji kita pun sama tak romantik langsung..tapi suka nama kita kat hp dia..."my love"..alamak dunia mcm kita yang punye......hahahaha

wantie said... [Reply to comment]

hahaha... biasalah bila isteri check H/P husband. Aku pun kekadang check gak . hehehe...

Tapi kebanyakkan sms kat dlm inbox tu aku tak paham. sebab dorang citer ttg lot kat dalam product yg dorang buat.
hahaha..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

wow!! sweet nyer...
time dalam jamban ingat wife.
ahahahhahaha

azzey said... [Reply to comment]

Ha3...dia isi masa dgn cara terbaekkkkkkkkkkkkkkk tu...:)

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

uisshhhh!! wajib buat spot-check.. bukan tak caye, just berjaga2.. zaman sekarang bukan leh caye sgt.. haahahaha...

tp... romantik perr.. at least dalam toilet pun dia igt kat nana, apalagi tempat lain hihi

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

alolo.. romantik jugak tu hehe..

ZanaNordin said... [Reply to comment]

alololo
mau tak kembang kan bila tengok hubby buat camtu..

amrul tu sama ngan hubby zana
bukan jenis yang romantik
tp tak bermakna dia tak sayang kitakan..
auw..

kadang2 tu teringin hubby jadi romantik cam dlm citer drama gitewww

En Hazwan & Cik Syazz said... [Reply to comment]

Hi
Kami da tkr nama dari http://photosnapproduction.blogspot.com
kepada nama baru kami
http://thecoklatcelup.blogspot.com
harap korang yang follow kami
add new URL kami kat dashboard blog and
juz tekan add kat kiri bawah
dan letak URL baru kami
Sekian ;)

deqlis said... [Reply to comment]

deqlis nyer hb pun idak lerr romantik.. tp amik berat dan
yg penting dia romantik komedi..heheh..

sekarang mesti Nana odw g KLCC..selamat menonton wayang!!:))

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

oklah tuh..romantik ape even edit dlm toilet pon..hihi

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa romantik la tu wey
time ngisi masa lapang tu dia ingat gk kt ko
hahaa

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

somi akak pon kureng romantik... tp bab smp nak call rosyam nor tuh yg tak tahan... hahahaha....

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahha
mcm la ada no tipon rosyam kekekke

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hahaha
kembang kempis

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

btol2
kdg2 diorg ni segan
nk ckp / luahkan
wa bagusnye hang
minta izin dlu
aku idok la
diam2 je cek hehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

hahah
tu la..
xpe la tak romantik
janji dia syg kita

Nana said... [Reply to comment]

@Echa

muahahha
tu ego nama nye kan
segan nk ngaku

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehehe
malu nk ngaku sebenarnya tu kak

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahha
tau xpe..
atleast amek la ati kita sket
sejuk skit tlinge ni dgr kan hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

hehhe
na..
amrul tu lagi klako dari kita..
kita ni suka tambah2 je klw dia wat lawak kekekkee
insyallah 1 ari nanti kita jumpe k

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz

hehe
kan?
sebenarnya dlm ati
mana la kita tau hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

hahah
saya tros buat muke ala2 merajuk
bile dgr jawapan dia heheheh

Nana said... [Reply to comment]

@Nureen

ehhehehe
ntah hape2 kasi jawapan
xpe jeles tu tanda sayang kan heeee

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
hahhaa
tu la..
xmau ngaku

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hehehe
tu la
mungkin dari segi perbuatan la kak
tp dari segi percakapan mmg xde la
romantik2

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hahaha
kata master chef kan
sure penuh gmbo makanan

Nana said... [Reply to comment]

@IEZA
hehhe
faham...faham
hahahha

Nana said... [Reply to comment]

@lia

haahhaha...
tau xpe
saje la tu
xmau ngaku

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hahah btol tu
xromantik pon xpe
janji sayang, take care kita

Nana said... [Reply to comment]

@CiK Jue aka ibu FarisYah

wah...
romantik la tu cik jue..
hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@wantie

hehhehe
tu la
tanya la mana2 isteri
sure depa pon akn cek tipon suami kan

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus

hahah sweet apa
busuk la hahhaha

Nana said... [Reply to comment]

@azzey

hehehe
masa itu emas...kan

Nana said... [Reply to comment]

@LiErOSe~QiEmi

hahha
tau xpe
berjaga2
btol2
hahhaa
romantik la sgt...

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

hahhaa
nyampah je dgr alasan dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

hehe
kan?tingin nk dia jadi romantik
ala2 rosyam nor tu kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

hehehe
mesti bez tu
romantik komedi
asik gelak je manjang ek

Nana said... [Reply to comment]

@lily azliyana @ mama zara

hahaha
tu la..
ok la
dr xde kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...