MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 31, 2011

no more mcd 4 bfast

dah2 la tu kan..tak kan ari2 nak bekpes mekdi kot..cukup la ari selasa & rabu, 2 hari berturut bekpes mekdi mentang la..dapat free big bfast kan..manjang je mekdi hehhee...

semalam lagi gila..aku bli bfast tu satu set utk bfast satu lagi tuk lunch hahaha..gile la..ada gak yang muntah mekdi ni kang..

hari ni selera aku beralih ke negeri pantai timur...bawa bekal ma buat nasik dagang...owh sungguh heaven..

jemput makang...eh tetiba jadi lidah ganu hahaha..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

omak aihh..heavy bekfes ni..ekeke

best dkt ngan mak leh bwk bekal..haha
kita dlu sblm kahwin hari2 bwk bekal..nsi greng, mee greng, bihun greng..cucur bagai..mak kita mmg msk pgi2..pstu kt ofis ni suka diorg kita bwk lbih..kekekeke

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

Dah lama giler x mkn nasi dagang,
rindu rasanya nak mkn nasi dagang,
kalau buat sendiri lagi sedap kan,
hihihihihi:)

Noli said... [Reply to comment]

sedapnyeee..ni yg nak balik kg cepat2 nih..huhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu ingat nak b'fast mcd ari sekali..panjang beratur..nanti ayu update kat blog..

eLYies said... [Reply to comment]

nak sikitttttttttt...!!!

♥siEha♥ said... [Reply to comment]

lame gile xmkn nasi dgang...cam best je tgk tu...

atty's said... [Reply to comment]

sedapnya nasi dagang..lama dah tak makang nasi dagang.

ieda said... [Reply to comment]

wah2 nasi dagang in the house .. dah lama x makan nie :) ermmm yumx3

SyaNa said... [Reply to comment]

ko heavy bfast xpe sbb xlunch kan??
aku kena bfast lite2 sbb aku mmg wajib lunch

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, aku hr ni q kat 1 jam kat mcd jln pahang sbb nak beli breakfast free..
dah last day kan, harus la org berpusu2...ada yg beli aku tgk gaya nak buat kenduri je...huh3x..

momguess said... [Reply to comment]

nasi dagang!!!!!
luv it!!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

beh nyer nasi dagang... nok etek nana.... hehe..

I-sya said... [Reply to comment]

pergh... terus teringat nasi dagang mertua ku.

nk request kat mertua la pas dia blk Brunei nih. kikikiki...

kalo dia tny mengidam ke hape.. aku jawab ni semua salah NANA!. :P

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

nasi dagang lagi best dari McD!!!!

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

bfast heavy
lunch xmakan dah fiza
hehe kita ni ari2 kwl mak msk
sure bawa bekal nye heh
jimattt

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

heheh klw kita
xreti nk buat sendiri
tlg makan je reti haha

Nana said... [Reply to comment]

@Noli

hehhee
klw pure ganu nye lg sedap

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

heheh yeje
ari ni last kan
sure la rmai

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

owh demo..
kelik klate la make

Nana said... [Reply to comment]

@♥siEha♥

air tangan mak
mgm bez
hehe

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

heheh tu la
sy pon jrg mkn
klw mak buat je dpt la mkn

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hehe
aku klw dah mkn heavy gini
mgm tak lunch la jawabnye
kenyang wei
nak2 pkai pb
xleh masuk dah

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

hahahha
yela
last day
mgm la ramai kan
banyak ke bli

Nana said... [Reply to comment]

@momguess

hehe suke ek

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehe
lenkali meh singgah umah

Nana said... [Reply to comment]

@I-sya

hahahhaha
aku yg bersalah

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

yes
stuju 200% ehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...