MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, March 5, 2011

Premium Beautiful di Fabulous Mom,TTDI

STICKY MODE
beri laluan kepada iklan...


sukma akan berada di Fabulous Mom, TTDI sabtu ini 10am-6pm. FREE GIFT dan DISKAUN yg menarik untuk yg membayar deposit rm500 semasa event berlangsung. Produk lain yg boleh didapati ialah PB Wash, Herba Maharani, Lactolite etc. Jom datang beramai2. Jumpa ada di sana ya. TQ :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Adyshariz said... [Reply to comment]

nak attend..tapi dah full la this weekend..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

bila baca kupasan kat blog aidid muaddib esp psl so-called FIR dlm PB ni, dh tak rasa nak beli PB :) jaag mkn+exercise jer kot is the best way, cuma nak kena kuat semangat )

Fathiah Rosdi said... [Reply to comment]

hye...jom join contest ni,

http://sweetcardigan20.blogspot.com/p/tops.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...