MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 23, 2011

SEGi University College cantiknye!

sabtu lepas menganto adik amrul register kat segi university college kat kota damansara, bese nengok dari tepi jalan je...sekali bila masuk mak aii...lawo kemain..siap ada swimming pool bagai..dah mcm resort 5 star aku nengok..haih beznye bebudak zaman skang kan...tempat blajo cam gini punye selesa, beso..beruntung..aku dulu kolej burok je..xde swimming pool bagai ada longkang besar je depan tu pasar malam hehehe....

nengok dah mcm istana pon ada rekabentuk dia

ni la port paling bez swimming pool
agk2 klw ada student xdengar kata humban je dalam swimming pool ni kan heheh
damia dari sampai dok cakap nak mandi..nak mandi hehee
dia nampak air pancut blakang tu pon dia nak mandi

melompat lebih tinggi

bole plak lupe amek gambo reramai aritu..padahal kemera dok usung sana sini..dah balik baru tingat tak amek gambo sesama...lepas g makan plak ikan bako bakang istana..pon xamek gambar....panas sebok dok kipas muke xingat dah nk amek2 gambo...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

a'a la nana.. cantik betul tempat tu.. untungnya..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ah ah la..cantik tu..dah mcm istana dah..kita dulu belajar kat tempat yg lama2 dah....siap ada bangunan yg roboh buat baru dah kan..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

amboi ctknya! mcm istana ye

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,
serius lawa...
feesnyer pon sure lawa kan???
ehehhehe... kolej ita pon agak burok..
tp, bekas chalet...

mama tisya said... [Reply to comment]

siap duit je skarng ni tu psl canggih smua tk mcm kita dlu2

syanasaid said... [Reply to comment]

ooo gempak nye kolej dia

cikmOt said... [Reply to comment]

dekat ngan umah elyies...aku dah pernah p...ritu masa adik aku konvo...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg cantik sgguh... untung bdk2 skrg nih...

haishhh.... mmg sah anak mama si damia nih... tuh trademark lompat2 tuh dah menurun kt damia plak... hehehe...

eLYies said... [Reply to comment]

betui kate izan...DEKAT ngan umah aku..JALAN KAKI sampai..hahahaha

atty's said... [Reply to comment]

cantik mcm masjid lak ..islamic

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

tu la mmg lawa..
untung kan
dpt blaja tmpt mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tau xpe
dh mcm istana
siap ada swiming pool

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus

btol ita..
mmg lawa
sure fees dia pon lawa gak hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

btol2..
ala apa susah ptptn kan ada ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

tau xpe
mlopong aku nengok

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

ahh
betuah kan...
hahah damia tu
sy tak suruh pon dia lompat
dia yg buat gaya cam tu

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

lor ye ke yies
aku lama gile la
lepak situ

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

ahhh
ada mcm kubah masjid pon ada
tp ada patung2 mcm kristian juga..
kt area air pancut tu

Adyshariz said... [Reply to comment]

slalu lalu sini, tapi tak penah singgah pon..mmg nmpk cantik tmpt ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...