MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 1, 2011

Selamat Hari Ulang Tahun Tentera Darat ke 78

tak pernah lagi rasanya buat entry pasal hari tentera darat..hehee..sian plak kan mcm tak appreciate je encik amrul si tentera darat tu..hehe..ok la entry arini khas utk suami tersayang & juga seme abang2 & akak2 askar kat luar sana...

sian..xde sape pon nak wish kat diorang sempena hari tentera darat kan?tak pe meh aku nak wish...hari ni 1 march 2011 merupakan hari ulangtahun tentera darat ke-78. selamat hari tentera darat untuk suami tersayang encik amrul & semua askar2 kat malaysia ni...semoga terus menjaga keamanan & keselamatan negara..saya bangga jadi isteri askar..heeee.....

Photobucket

kiri kanan kiri kanan...smart kan tgk abg askar kawad
cuba carik mana abang amrul..
eii..tiba2 abang haha xpenah eh panggil dia abang kekek...
cayang awak..abang askar..hehe...
yeay..arini abang askar turun KL.heee...........

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

selamat hari tentera darat utk abg2 askar seluruh mesiaaaaa .. setia gagah berani ... berkhidmat utk negara ..

mood nak nyanyi si baju hijau hari ni ;-)

ieda said... [Reply to comment]

selamat hari tentera darat ...
x tahu pun ari nie ari tentera darat .. aduiii dushx3

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply to comment]

selamat hari tentera semua. nasib baik dgr hot tadi. kalau tak memang tak tahu arini hari ulang tahun dorang..

ps: nan tak eprnah lagi makan kat soto berlada tuh tapi pernah rasa. bolehla..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

slamat hr tentera darat buat amrul dan seme abg2 askar... ehhhh... pakcik akak pon ader askar... hehehe...

SyaNa said... [Reply to comment]

td hot chat kt hot FM psl ni
terus kau teringat kt laki ko
hahhaaa

lor amrul turun KL ek..syarul plak gi Kluang
aku siap kabo kt syarul kalo ape2 nnt aku mintak no amrul kt ko
hhaaa

Syed Fairus said... [Reply to comment]

Saya ada buat entry khas sempena sambutan ulangtahun 78 Tentera Darat. Silalah berkunjung ke http://ditelanzaman.blogspot.com/2011/03/pakaian-tempur-celoreng-tentera-darat.html

JuELiaNa JoeHarI said... [Reply to comment]

selamat hari tentera darat..teringat zaman duk keje kat mindeff dulu..ari ni diaorang semua pi berbaris.....hehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku tingat kt lagu si baju hijau,siyes aku xpnh dgr lagu tu,tp mmg mereka ni bykkkkkk jasa utk negara..

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil

HEHE TQ SUDI WISH JUGA

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahah
sape2 pon
klw xde kena mengena ngan dia
sure dia tak amek tau kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@✿ etiey erywan ✿
owh ada kuar radio ek
hehe
sy mmg ingt
hari ulangtahun diorang ni

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe
tq bg pihak amrul

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahaha
aku rasa
xramai blogger
laki dia askar kan
eh syarul g kluang ek

Nana said... [Reply to comment]

@Syed Fairus
hehe ok..
saya dah baca

Nana said... [Reply to comment]

@JuELiaNa JoeHarI

hehe
ye la cik jue keje mindef dulu kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe
ko biar benar
tak penah dgr??
pemes la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...