MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 17, 2011

simptom2 orang gile contest

ni simptom2 orang yang dah gile join contest / ga / lucky draw. kepada kawan2 yang gile join GCL cuba korang cek, klw korang ada tak simptom2 ni korang memang geng ngan aku hehehe...

1. tak kira hadiah apa pon mesti nak join..even hadiah dia keychain sekali pon tetap nak join juga

2. tak kira mcm mana susah syarat dia sekali pun, kena klik tweeter ke, fb ke, kena komen sekurang2 5 komen kat blog sebelum join pon tetap akan ikut syarat2 tu. tapi aku memang takkan join contest kt FB yang kena like2..aku memang tak gemar...dulu2 terjoin..like2 kt fb..aku tak baca syarat2 dengan betol...nasib baik menang juga hehehe...

3. walaupon dah tau kita memang tak boleh menang...sebab tau ramai lagi orang yg bagus2 esp bila contest tu memerlukan entry yg kreatif...tak kira..tetap nak join juga heheh....

4. sanggup tak pegi lunch..sebab nak join segala macam contest hahah..( aku la tu..lgpun aku jarang2 kuar lunch) klw kuar lunch pon tapau..makan 1/2 jam lagi 1/2 jam join contest kekekeke...

5. kalau tak ada gambar2 yang sesuai untuk join contest, sanggup amek gambar semata2 nak join contest hahaha..aku dah jumpe dah geng mcm tu..alycia, ayu ibudamia, nad, anje,cutemum..hehehe.....

6. cepat2 settle kan keje2 kat opis...pastu tros join contest......

7. selalu tido lambat...sebab nak join contest..tapi aku paling lewat tido kul 12...tu pon jarang2la..

8. tv dah tak tengok dah kalau kat umah..tv memang buka..tapi bukan kita yg tengok tv...tapi tv yg tengok kita hehe...kecuali klw ada drama bez2 mcm trilogi cinta..mmg aku off tros laptop nk concentrate hahaha....

9. kalau contest tu lambat lagi tarikh tutup pon..cepat2 je nak join..xkira dah..pulun yeob pulun hehhee..

10. hari minggu tu kalau tak de kemana2...memang dari pagi sampai ke malam la..ronda2 blog cari new contest heheheh....


dah tu je..10 simptom..penat aku kerah otak..ada sape2 nak tambah???silakan...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

40 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

aku TAK MENGALAMI satu pun simptom di atas...ekekee

Cute MuM said... [Reply to comment]

hihihi...
ada semua simpom..
tapi yang no.3 dah kurang..
sebab sekarang tak der masa nak kerah otak sebab kena kerah otak kat ofis..
hihi..

Wani said... [Reply to comment]

wani tak suka join contest .
kalau terpaksa baru join T__T

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

simpton2 kt atas tuh ader yg terkena btg idungku... hahaha...

eliyaezlinalias said... [Reply to comment]

pssst! bule bg henpon no tak??? dlm borang poslaju neh mintak no henpon ler~~~

Miza Yusof said... [Reply to comment]

samalah kita kak nana. semua ada kat miza. sekali join dan menang memang ketagi lah nak join berkali-kali.

walaupun hadiah bookmark sekalipun tetap join. tak pikir sangat hadiah yang penting kepuasan dapat join contest walaupun syarat agak rumit.

hehe. kalau dah ngadap laptop blog contest pertama miza terjah blog kak nana dengan cute mum. kutip segal CGL yang miza tak join lagi :)

Ogy said... [Reply to comment]

seronok tgk org yg rajin join contest ni...i wish i like them too...tp mama ni pemalas..nak2 kalo byk sgt syarat...mmg tak buat le..hehee

ZanaNordin said... [Reply to comment]

terbaik ler nana
mana-mana contest pun sure nana join kan

zana dah kurang sikit la nie..
ikut mood..kalau datang mood nak join contest......mmg pulun join ler walaupun jarang2 nak menang....

he he he
me paling suka kalau join contest yg tepek gambar anak...tak menang pun takpe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

ahahaha...byk yang sama!! :)
kite pun dah tak suka nak join contest kene like2 kat fb tu..lotih den, huhu!

mmg sanggup wat ape je utk join cgl, hehehe..snap2 gmbo tak tahan tu.. :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

HB kat sini...
aku tgk mood, tgk pic kalu ada...
hadiah tak kisah pun..mahal ke murah...
tapi tu la..tgk mood..kalu rajin, susah pun join jer...
tu yg jarang2 menang tu...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee.. ada gak simptom2 yg mengena.. MJ contest kalau syarat tak susah join ar, sbb tak penah ada luck dalam contest nieh..hehee

monkeybusiness said... [Reply to comment]

Wow .. mmg tabik laa dunia nana ni .. kite pun suka gak join tapi x laa gamak sgt sbb sumtimes tu kontes nak cam2, payah sket laa .. tapi klu ade masa .. kite masukkan laa Khairan Bieber kite ni kat kontes .. neway .. idup nana :) :)

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

ada gak...
bab snap2 pic tu yang lemah tu...
atoi...

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

haha.. aku mmg ada simptom2 tu... alycia tau nana mesti tag alycia punya.. tulah pasal, nk tau pasal contest pg blog nana haha... tp aku yg buat entry kreatif ni kureng sikit sbb tau xkreatif..

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

point tambahan!!

sanggup create new blog yg hanya untuk GA & Contest! ahahhahah

Terjah jom!: Batu loncatan dalam ber-blogging

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

huhuhuh kita pon dh try jd geng CGL..baru je bt blog kontes..nmpk gaya mcm nak jd simptom gitu..huhu

wantie said... [Reply to comment]

aku tak der la symtom yang kronik cenggitu. Kalau kat umahg, aku dah malas nak bukak lappy. sebab 8 jam kat office penat dah tengok komputer.

Kalau aku cuti, makanya, blog ke, Fb ke hapa ke turut cuti sama. hahaha

Myra Jay said... [Reply to comment]

Akak, FM Lumut takde ngan MJ lg, maybe ujung bulan baru leh dapt.. Ok ke??? :)

Rin_Aff said... [Reply to comment]

i x giler sgt laa..
ikur mood nak join contest...
hehe..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg btul smua simptom2 itu tp rsnye ku blum alami lg..heheheh

apa2pn tahniah nana..mmg byk dh kemenangan..ingt dlu nana ckp tk penh menang pn tup2 lps tu byk kemenangan

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

hahaha
sebab ko blom tahap gile lagi

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

heheh
kita bese
klw entry kreatif tu
wat kat umah
time weken
bole fikir mcm2

Nana said... [Reply to comment]

@Wani

hehhee
xpe jgn mulakan
nanti ketageh

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahaha
baru la bole geng

Nana said... [Reply to comment]

@eliyaezlinalias

ok dear
dah sent
kt komen

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

hahaha
lama2 jadi ketageh kan miza?
ala akk pon tgk blog miza gak
klw nk tau contest2 baru

Nana said... [Reply to comment]

@Ogy

hehhe
bukan apa
mengisi masa lapang
dari dok saje
join contest ada gak paedah dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

hehehe
ada juga
kdg2 tu tak sempat nak join zana
tp mana2 contest baru2 sure join cpt2

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hehehe
tau xpe
malas
nak suh org like2

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehe
btol
kdg2 org yg suke join contest ni
dia ada mood juga
klw mood bercontest datang
berderet seme join

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

akk klw syarat dia susah2 sgt
mmg malas nk join
ala..kdg2 tu dah tau xleh menang
tp nk join gak
cueb naseb ehhee

Nana said... [Reply to comment]

@monkeybusiness

saya biasa nye
kwl time keje xde..
klw kt umah tu mmg xde wat keje apa pon
tu yg ada masa join
seme contest ni

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin

hahahha
sama ek?

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

hehhe
kita lak
klw nak tau
contest2 baru
masuk blog cutemum & shaihzar

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

hahahhaha
lupe plak
ni point paling tepat sekali kekee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahaha
welcome to da club

Nana said... [Reply to comment]

@wantie

hehhee
aku kt umah
mmg wajib la on lappy
mesti akan join contest

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

ok
bole2

Nana said... [Reply to comment]

@Rin_Aff
hehehe
so masih sihat lagi ek
blom kena serang
penyakit gile contest
ahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hehehe
tq..
tu la dulu
kata xpenah menang
sebab join pon kurang
skang ni seme pulun
insyallah
mesti ada sangkut kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...