MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 24, 2011

sky bridge klcc

sebenarnya kan..ari selasa tu ingat nak bawa damia g mandi kolam pastu ajak amrul naik sky bridge klcc ni..kat level 41 & 42...masa dalam kete aku call la kawan aku yg keje kat dalam klcc tu time nak naik kul bape?dia pon bg la tau..sekian2 waktu..

pastu dia ckp skang nak naik dah kena bayar tau...aku tanya lah bape harga??dia kata RM20...hoh? kena bayar ke??hehehe terus kensel hahaha.. sebab nye aku dah 2x naik bridge ni time free dulu....sekali masa lom kawen, sekali lagi masa aku keje kat tingkat 37 sekejap dulu heheh....

tadi aku saje2 la call skybridge opis...tanya bape harga??RM3 je katanya....hok aloh....kawan aku kata RM20....kalau RM20 tu aku rasa mahai la..sebabnye bukan bole dok lama2 pon..satu sesi tu bole stay 15 minit je...ish...rugi...rugi...xpe la lenkali la aku kasi chance amrul & damia merasa naik sky bridge tu heheh.....aku rasa kawan aku salah bg info..RM20 tu utk naik sampai ke level 86...

bole tahan gayat gak la..kdg2 tu aku rasa gegar2 eei seram gak

ni pemandangan dari level 41 gayat...
gambo masa naik sky bridge kali ke-2
time aku keje kt klcc dulu
tapi kad keje aku xleh nak pegi sampai bridge..bole duduk luar je..
hanya orang2 tertentu je..yang kad dia bole swipe utk pegi ke tower lagi satu...
skang ni dia ada pakej tau...ada pakej 1 & pakej 2

pakej 1 - bole naik sky bridge harga RM3
pakej 2 - bole naik sampai ke tingkat atas sekali tingkat 86 harga tiket RM20

"The sky bridge is opened to visitors between 8.30am - 7.00pm every Tuesday to Sunday"
kalau nak tau lebih details bole call no ni
Skybridge: (603) - 2331 8080/7619

sape penah naik sky bridge ni??
kot sape2 yang datang KL tu tak tau mana nak tuju bole la naik bridge ni...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

mcm pernah tau boleh naik bridge ni tp tak tau mcm mane..nk tany sape pon tak tau..hahaha..nxt time leh try naiklah. rm3 tak mahallah kan..=p

SyaNa said... [Reply to comment]

eeii mcm gayat jek

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang tak pernah naik kat situ...takut gak..naik tinggi2 tu ..
tapi KL tower pernah naik sekali dulu..

Ena said... [Reply to comment]

akak tak pernah naik laiiii.. huhu.. tapi akak rasa cam gayat plak tengok nana dok tepi tu.. adeihh

syieda said... [Reply to comment]

teringin jugak nk naik...tp ble yea...???//

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

menarek! nk ajak papazakwan la kalu cenggini

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

uihhhh.... gayat eh nak naik tggi gitu... takmoooo....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak pernak naik tau...cian me :p

atty's said... [Reply to comment]

Tingin jugak nak naik

atty's said... [Reply to comment]

Tingin jugak nak naik

atty's said... [Reply to comment]

Tingin jugak nak naik

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

tak pernah naik lg...

Adyshariz said... [Reply to comment]

slalu lepak kat KLCC..tapi haram nk jejak kaki ke jmbatan tu..gayat wey

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

selalu ke KLCC.. tak pernah terpk nak naik..mcm gayat je

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

x penah naik lagi seumur idupp...!

Nana said... [Reply to comment]

@lily azliyana @ mama zara

hehe so pasni dah tau kan
mcm mana nk naik
tu la
murah je
dlu lagi murah free je hehee

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahah
mmg pon wei
rs pening pale

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

heheh
tu psl dia xkasi naik lama2
dalam 15-20mnt je
gayat plak lama2 dok atas tu

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

haha
tau xpe kak
mmg gayat pon

Nana said... [Reply to comment]

@syieda

hehe
nati bebila
free bole la g nek

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hehe
jgn lupe cite dlm blog ek

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahha
mmg gayat kak
rasa mcm pusing2 pale

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe xpe mz
nant blk msia
bw ank2 g sini

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe
nanti bw ank2 nek sama

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
kot2 nanti
g klcc tak tau nk lepak mana
bole la naik

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine

yes
mmg gayat
xleh tgk bwh lama2

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

hehe
pasni kena tanda kan
slh stu tmpt
yg kena pegi

Azi Misan said... [Reply to comment]

salam. nk tny, mcm mana nak beli tiket ni? maksudnya ada x kena minx ic ke ape ke? coz nk g gak sni. dgr kata, ada yg smpi kul6 nk beli tiket..ada tips apa2 tak? sbb nk bawa kanak2 khas utk bawa rombongan ke sana..

t.kasih ats respon anda :)

aDa MasA LeBih... said... [Reply to comment]

nk try bwk rombongan student la ke skybridge klcc nih..thanx 4 d info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...