MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, March 12, 2011

terharu :)

apa perasaan korang bila ada orang buat entry khas untuk korang? sure rasa terharu +vangga+kembang kan hahaha...

sebelum ni aku pernah buat entry mcm ni..sebab terharu mamaiqy pernah buat entry khas utk aku..pasal isu rajin membalas komen

semalam farra buat satu entry yg sangat2 sweet...aku rasa sape2 yang anak mereka disebut2 sebagai raja & ratu semalam antaranya gie,suziey,anje, ayu ibudamia, mamatisya sure terharu juga kan..hehhee.....fara suke tau entry tu..mmg kreatif hehe...
nak tengok entry sweet tu klik sini

http://www.fdhelina.com/2011/03/ratu-pasir-raja-lori-ratu-posing-ratu.html

damia dapat gelaran ratu muncung kekekke...
yang ni plak dah lama sebenarnya mummy ayu buat entry ni..baru sempat nak wat entry.tq ayu..terharu tau...bercakap pasal lucky, selalu menang contest tu...ntah la mungkin nasib je kot..+ rezeki selalu menyebelahi...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

dikk ko kan ratu GA sure org kenal .. bila kenal org buat entry tandanya org hargai kerja ko dik .. akak bangga dan nak tiru sama kejayaan dan kegigihan ko tuu .. haa kan bagus namanya tuu

dlm berbloging , kita pelajari bukan utk mencari musuh tapi utk mencari kenalan dan kawan .. mana yg baik kita ikut , mana yg x baik kita abaikan :)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

pewitttttttt...... hehehe....

MamaRifqy said... [Reply to comment]

hehehhee..suke kan bile org b uat entry!heehheeeee..excited gituuu..hheheeeeee

** na dah serik..Huhuu

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg terharu kan..mmg raja n ratu semua tue senonim dgn title yg dberi..kreatif tul Farra..;D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

fewit :p

wantie said... [Reply to comment]

vah.. membang kemvang. kalau org wat N3 kat aku pun aku kemvang gak.

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

ish xde la kak..
hahah
ratu ga ek
kdg2 tu xde buat apa2 kt umah
tu yg rajin join ga tu
klw sangkut, dpt gak adiah kan

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

hehhe
tq tau
wat entry tu

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy

na...sian kat na..
apa yg nk buat tu xsalah pon
cuma ye la...ada plak org yg xpuas ati kan
bese la manusia..
ada yg suka
ada yg tak suka kan

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

heee tau xpe
mmg terharu
mmg kena..
budak2 tu semua
dengan gelaran yang diorang dapat

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hahhaa
malu la mz

Nana said... [Reply to comment]

@wantie

hahha
mau tak kembang kan
suke wei..hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg terharu...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

baru terbaca entry nie ari nie..
he he he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...