MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 25, 2011

ticket flight 1 sen!

tadi kan masa dok booking tiket staff nak g training saje la aku usha2 tiket ke kota kinabalu...sahabat aku si nana kecik suh tolong usha2 kan kot ada tiket murah bulan 12...so aku saje la usha tiket fireflyz..tapi tak dak bulan 12, last ada dalam schedule bulan 10, mayb bulan depan baru kuar kot flight bulan 12...

sekali nengok harga g KK RM0.01 untuk bulan 10 tahun ni, tapi bila dah masuk tax gedebuk gedebak total pergi balik dari KL-KK RM58 je sorang...alamak wei..tu kira murah la juga tu...normal price ariasia RM203 tu blom masuk tax...

yuhu...kepada sape kengkawan yang kata mau g KK tu sila la terjah website firefly ek..aku sekadar share je..idok la dpt membooking utk diri sendiri ..dah kata cuti dibekukan sementara....oleh menteri kewangan hehehe...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wahhh murah lah tak smpai 60rgt kak

mummy_ayu said... [Reply to comment]

murah sesangat tu...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhh nana.... dah tuko keje kt firefly plok ker??? ekekekkk...

mmg murah tuh... berbaloi2...

MRS. K said... [Reply to comment]

yep! memang murah... tapi kalau cuti sekolah, harga die of kos naik la kan.. nak pulak skang ni firefly ade kat klia.. lagi la senang..

cikmOt said... [Reply to comment]

hehehe, aku tunggu tike free dari orang firefly...

en saiful saya nak tiket p kk...huhuhu

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

umang2 ai....gile kentang murah ye..
tp dh beli tiket dh pun..bulan 6 ni baru p ;)

nhaz hafek said... [Reply to comment]

wah murah sesangat..tp bln 10 ek..? mse 2 bru je msuk sem baru..huhu

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

best gak tuuu!

SyaNa said... [Reply to comment]

ko ni da bleh jd kaunter tiket
hahaa
wey nnt kalo aku nk holiday bleh crkan tiket murah??

tiefazatie said... [Reply to comment]

gle best!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgtlah murah tu!!! teringinnya nak beli..cuma mr hubby jenis keje ari sabtu and susah nak dpt cuti...sob sob

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

murah la pulakkkkk yerrrrrrr

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh!!nk terjah la firefly kalau cenggitu.. Mmg ada plan nk p KK :)

MamaRifqy said... [Reply to comment]

wah..bagus..nana..awat.bile kite carik..mmg rege die RM0.01 pegi balik..tapi jumlah cas sampai RM150 gak,.awat yang nana punye tuh sampai RM50++++ jee??

mama rifQy said... [Reply to comment]

ohh ok Nana! Dah paham sudaaaaaaaaa..Thanx dear!!

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

tu la mmg murah
klw tak harga 200 lebey tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

yupp
tp still tak leh lawan
harga airasia lagi murah

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehehe
ala..saje je share kak
dah aritu ada orang pesan
klw ada promo jgn lupe inform

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

ahh tu biasa la.
weken / weekday pon harga tiket beza juga
ini kan lagi cuti skolah kan
mmg mencanak

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

klw gitu ko tak yah la msk hehe
cari tiket g oliday tmpt lain plak

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hehhe
aritu nad bli tiket bape?

Nana said... [Reply to comment]

@nhaz hafek

mmg tersangat murah...

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

tu la...
seb baik la aku dah g kk tu
klw blom g lagi
mau aku bli dah tu

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahaa
kaunter tiket pon
xmcm aku kan kekeke
ok no problemm

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie


hehhe apa lg ifa
jom la terbang

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehhe
klw gitu mz kena cari weekday nye tiket la..
tu saya saje je pilih weken
klw mz nk try la carik weekday

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehhe
klw gitu mz kena cari weekday nye tiket la..
tu saya saje je pilih weken
klw mz nk try la carik weekday

Nana said... [Reply to comment]

@AngahSayang2314

tu la
tsgt murahhh

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

hah apa lg
sila terjah k

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy

hhee
so dah faham kan?
jadi ke nk booking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...