MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 3, 2011

wah dah dapat juga la payment advice hehe..

yeay...ingatkan tak dapat...heheh sebab tgk blog kawan2 ramai dah dapat payment advice ni kan..patut dah lama aku dapat menda alah ni, tapi aritu nama plak tak tulis BINTI kena tunggu sebulan plak lagi..utk dia proses...xpe la..lambat pon asal dapat juga ye dak

tak pasan..ada email dari HSBC ni...mana buka email sgt..sebok ngan blog je..ehhehe...haih tak sabo nunggu cek sampai nih...nak ke tau bape amount dia??tunggu la ek nanti cek sampai aku kasi tunjuk kat seme orang kampung cek pertama aku haha...(tak baik berlagak tau..dosa..) xde la..xde niat pon nk nunjuk2 cuma nk kongsi kegembiraan je tak salah kan heeeeeee....




pas ni tak sabo nk eksen kat amrul..dia kata bole caya ke nuffnang awak tu??..ok xpe..kita tengok nanti..sape geget jari hahaha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

TAHNIAH KAK NANA :)

samalah kita menanti cek Nuffnang yang pertama. Kalau kak Nana husband, Miza lak mak. Tak berapa yakin dengan Nuffnang. hehe. Tak sabar nak tunjuk cek dekat mak :)

mama tisya said... [Reply to comment]

slamat menunggu cek

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah.. masyukkkkk!

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah..
sian dier lambat dpt cek..
mesti amrul dah pikir nuffnang tipukan..pasnie tunjuk dengan amrul tau..

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply to comment]

heheh nak tahu berapa jumlahnya :) tahniah nana berhasil juga nufnang utk nana

ieda said... [Reply to comment]

tahniah nana :)
leh belanja akak !!

Lelord said... [Reply to comment]

pheeweeet...aku debor2 tgu cek pertama ni beb

eLYies said... [Reply to comment]

syoknyaaa..aku pun tak lepas2 lagi..tak layak lagi nak cash out..wakkakaa

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bestnyer nana... akak jgkla yg tak lepas2 nak cash out... huhuhu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

dulu apai pon x caye,tp pas dah dpt 1st cek tu trus die caye..skg die lak yg tnye..ceh..hehehe

ibuayu said... [Reply to comment]

wah seronoknya ..akak punya 50 sen je tak gerak2..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah ye..
Wahh!! Mesti banyak nieh.. :)
Leh blanja ar:)

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

hahhaha
tu la diorang ingat nuffnang ni tipu agaknye
xpe nanti kita tunjuk sama2 hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe
tak sabau nih

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

hehe
alah sket je

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

tu la
dia tak caya
nuffnang kasi duit
kt blogger

Nana said... [Reply to comment]

@✿ etiey erywan ✿

nk tau amount
tunggu cek sampai hehe
nanti saya tnjuk k

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

heheh
ala ciput je kak..

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
haha
ko pon pestime ek
slamat menunggu hahah

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

hahha
sabar..
xpe2
sikit2
lama2 jadi bukuit

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe
xpe kak
usaha lagi ek
nanti akk plak mrasa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe tq mz

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hahahha yeke
sure dia nk suh ko banje ngan duit nuff tu kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu

kak
cuba suruh kwn2 tengok kan
sure coding tu tak ltk kat 3 tmpt tu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

tq
ala xbanyak mana pon..jadi la
sape nk kasi duit free kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...