MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 15, 2011

world invasion : battle los angeles

malam tadi ke KLCC tgk wayang bersama kengkawan...dapat 4 tiket free kat blog zety, tq lagi sekali zety...sonok bebudak ni nengok wayang free hehehe...

nak dijadikan cite..aku dapat 4 keping tiket je..yg aku kasi nama deah, nana kecik & falsya...semalam sebelum blk keje deah tanya ada lagi tak tiket free?ada 2 orang opismate dia nak join..gigih la aku tanya zety kot ada sape2 yang tak jadi pegi..ingat aku nk amek je tiket diorang...pastu aku saje call mrs. k tanya dia pegi ke tak?bila dia kata xpegi tu yg aku amek 2 tiket dia kasi kat kawan deah...

lepas tu dah smpai umah deah kata..ada sorang lagi kwn dia nak ikut..aku pon ckp ngan deah kita gamble je la..pegi je kat kaunter tu pastu pandai2 la kawtim ngan staff manggaad kot2 diorang bole bagi tiket lebih...sampai je kt klcc aku jumpe sorang staff manggaad cakap bole tak nak tiket lagi 1 keping??dengan tak banyak soal...staff manggaad tu kasi lg satu tiket..so total ada 7 tiket semenya....

tgh dok q nak masuk dalam wayang tiba2 ada sorang brother tu tanya dik saya ada satu tiket lebih awak nak tak??aku apa lagi tros cakap nak! sebabnye sebelum ktorg q kawan hirda yg kebetulan ada kt klcc ada tanya ada tak tiket lagi??haih...rezeki diorang la

bila dah msk dalam wayang plak...hirda tanya ada sorang lagi kawan dia kt klcc tanya ada lagi tak tiket lebih?heheh....dah tu aku ckp cuba la tanya ngan staff manggaad kt kaunter kot2 diorang bole kasi lagi...kali ni deah plak yg tanya...& akhirnya dapat la lagi 2 keping tiket utk kawan2 hirda...

rezeki..rezeki...dari 4 tiket wayang yang zety kasi..akhirnya aku dapat 6 lagi tiket wayang extra!! memang rezeki diorang la malam tadi...

mak dara & anak2 dara hehe..


damia & deah
nk tengok BAYANG
damia ckp hehe..
yeay..tengok BAYANG free


*****************************************
di kesempatan ni aku nak ucapkan tq banyak2 dekat feez dari manggaad yang sudi bagi kami lagi 2 keping tiket wayang...sebabnya kebetulan masa kt KLCC semalam ada 2 orang kawan deah tengah lepak2 so diorang tanya aku tiket lebih tak?deah yang pegi minta kat feez cakap ada 2 orang kawan saya nak masuk boleh?sekali feez dengan baik hati kasi 2 tiket utk kawan deah tu...

kepada saudara feez, saya bagi pihak kawan2 saya
deah,nana,falsya,miza,maria, hirda,lan, & sorang lg tak tau nama
nk cakap terima kasih banyak2
ni feez ada komen dalam entry yang aku tgk preview filem faster
so far cite ni bez la..penuh aksi & sangat2 mendebarkan..cite dia pasal alien datang serang bumi...memang agak ganaz la cite tembak2 je dari mula sampai abes...tapi xpe..aku suka...meremang bulu roma tengok kapal alien yg besar gile babas dekat2 nak habes movie tu...apa2 pun aku mmg enjoy tgk cite ni...aku xreti la nk review lebih...sape2 berminat nk tgk nantikan tayangan dia pada 17 March 2011

P/S : zety apa kata lenkali ko kasi aku je..kira regular customer la..hahhaha....tq zety!



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K said... [Reply to comment]

glad u enjoyed it! hehehe...
(bajet mcm aku je bagi tiket free tu) kekekek...

wantie said... [Reply to comment]

haha.. tengok bayang. cute nya damia. untung nya badan dapat tiket free..

dulu, masa my SIL keje kat NANDOS selalu gak dia dapat tiket free. tapi, aku malas nak pergi nonton. sebab Amirul si mulut bising ler. kalau ketawa, satu panggung leh dengar suara dia..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah byk rezeki...regular customer manggaAD..hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

kira ladies day out la ni..ko mmg slalu camni pn..independent mom la katakan..ekke:D

kira ko cop la ngn zety kasi ko je tiket free..hahaha

SyaNa said... [Reply to comment]

bestnye
mmg rezeki korang la kan

deqlis said... [Reply to comment]

wahh!!...jeless nie..heheh..
dpt extra tiket tue....best tgk gambo uools yg ceria2x..:)

deqlis pun pada mulanya nak redah gakk sebab leh agak mesti ada tempat duduk kosong kan?? tak pun wat muka seposen nak masuk hehehe.. tp en hb pun hari nie keje masuk pepagi buta..jadi tak nak meletihkan dia laa..klu confirm dpt 2 tiket leh laa pergi..klu idak tak tentu lagi dapat kang en hb penat p tak dpt masuk , esok laa pepagi buta nk g keje..so takper lah lain kali...ZT dengar lah wahai Zy..lain kali kasik erkk:)))

pepun perhatian pada ZT.. lain kali nama deqlis masuk dalam senarai tau!! nak 5 tiket..leh ajak my mum m my dad sekali kih kih kih..

deqlis tgk iklan kat TV citer nie akan ditayangkan pada umum pada 20hb jika tak silap... silap jgn mare...tp dalm next week laa..

Nana jumpa Anna tak?

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply to comment]

wah bukan main lagi yer.. damia sporting je. best kan bila anakd ah boleh jadi 'kawan'.. sennag nak diheret ke mana pergi

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

rezeki...:)

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

eh..eh...ada nurafliana la disitu.. hikhikhiksss

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

heheheheheehehe..pasni ko trus geng dgn feez jelah,xyah aku masuk contest lg dah,hahaha

happy aku tgk korang happy , mmuaah kt damia!

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

hahhaa
kira kau bagi juga tu..
sebab tu tiket ko..
mekaseh yea

Nana said... [Reply to comment]

@wantie

haha
damia mmg suka tengon bayang
so far dia xde la buat bising
dia kyusuk tengok
pehtu banyak soalan sgt bertanya
letih nk jawab

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahhaa
regular customer zety sebenarnya
dia yg kasi kekekke

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hahah
tau xpe
klw ari2 keje
mmg ladies out la

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

tu la..
diorg men gamble je dtg
xde tiket
sekali dpt msk gak

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

hehe
ala deqlis
aritu klw dtg terjah sure dapat tiket lebih
lagipun seat xpenuh pon malam tu..
tp ye la..
takut gak kan
datang jauh2 main gamble
sekali xdapat..
ktorg sebab mmg dkt ngan umah je kan
so tu yg berani gamble tu

Nana said... [Reply to comment]

@✿ etiey erywan ✿

heheh
tu la..
dah beso2 gini sonok la
bawa jalan
dah mcm kawan2

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

heheh
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI

hahhahaa
pemes plak
si nurafliana tu ek

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hehehhe
aku mana ada contact number feez
aritu dia komen kt blog pon
aku g kt blog dia
xbole
private kot
tq tau

feez said... [Reply to comment]

patutla asik tersedak aje kan. rupanya ada org dok tulis nama saya kat sini. hahaha..

anyway, enjoy dgn support u owls dgn kami.. nnti next event jgn lupa join lagi ye. see u there. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...