MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 22, 2011

2 lagi BE baru

buka nuffnang pagi tadi tersenyum happy sebab ada 2 sebab...

1. dapat 2 lagi BE satu kt blog ni & satu lg kt blog contest...

2. sebab tengok BE Mars Snickers dah pecah rekod...jadi BE tertinggi setakat ni..mcm dalam entry BE baru yang lepas, rekod BE paling cemerlang RM 37.16 je..harap2 dia akan bertambah2 & membiak2 lagi pasni...

tahun ni pendapatan nuffnang agak membanggakan kalau nak di bandingkan dengan tahun lepas...alhamdulillah..

dah malas dah nak tutup2 amount dia..malas..banyak keje nak edit2 hehehe
klw tgh2 free tu bole la nak edit2


be ke- 11 & 12 utk 2011


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

makin masyukkkkkkkkk....lps ni cash out lg beso amountnye

Cute MuM said... [Reply to comment]

wah.. banyaknya..
tahniah eh..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

syabbasss,heheheh,akunye masih..masih..ahh mls nk tulis,hahah

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cayalah nana! BE membiak dgn hebatnya! best cash out thun ni.. nana rajin update byk idea..bykla UV nya..kita punya UV sehari sikit je..tkde BE membiak dgn hebat

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

masyuk....

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

pergh...!tak terkata dah, huhu!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..masyuk tu..ayu dah lama tak dapat BE baru...cedih tapi setia menanti jugak...

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik .. dah lama x cek mr nuff nie :))

EIJAM'S FAMILY said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki tue kan

Lelord said... [Reply to comment]

pehhhh banyak beb. tahniah, aku ciput jek tp aku suka hahahhaa

amiey lee said... [Reply to comment]

sonoknye..reezeki masyukkk

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

pehhh masyukkkkkk!!!! caya lah kak!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

TAHNIAH KAK NANA. jeles ni. hukhuk

Lina said... [Reply to comment]

tahniah...ni yg jeles hehe be kita nak sampai RM5 pun payah huhu...xper2 pembakar semangat :)

wantie said... [Reply to comment]

wah.. masyukkkk hang noh. tahniah!!!

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hehe
alhamdulillah..
rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hehe bole la skit2
kumpul..
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hahah
xpe2 tunggu nanti giliran ko plak k

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

fiza...
kdg2 tu xtau apa nk update..
tapidah target
paling kurang 3 entry sehari..
maintain je gitu..
insyallah...rajin update ada la kot be kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

ala sikit je..kecoh aku ni kan haha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hahah sabo jela..
bole la wat duit banje g oliday

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

xpe ayu
janji konsisten update blog
nanti ada la tu

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

tq kak saya lak
dah lama xcek HB hehe

Nana said... [Reply to comment]

@EIJAM'S FAMILY

tu la dia
dalam berblog dpt duit
sape xsuke kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

hehe xpe beb
ciput2 pon janji ada kan..

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe
suke..
alhamdulillah
tak sia2 jari jemari menaip2 entry hee

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

hheh mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

tq..hehe
miza pon masyukk gak kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lina

heheh xpe...lama2 banyak la tu
janji rajin update jek time ada be tu

Nana said... [Reply to comment]

@wantie

heheh
tq..
ala sikit je beb..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow tahniah, dah ada byk BE ekk, akak ni langsung tak membiak, sedihhhh

tiefazatie said... [Reply to comment]

ah!!jeles2...masyuk gle!ifa nie kak..cashout pun xleh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...