MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 6, 2011

aktiviti di kluang selama 2 hari

aku rasa ni la kali pertama aku turun kluang pastu tak pegi makan kat kluang rail cofee...yelah..dah jadi kes pasal kopi tu..idokla aku nak g makan situ lagi kan...nengok kedai tu skang dah kosong..dah xde nampak orang ramai giler dok beratur tunggu turn nak duduk.xpela..banyak lagi tmpt makan lain bole pegi..babai la kluang rail coffee...

2hari kat kluang mmg xkemana2 pon jalan2 situ je..kluang pon xbesar mana..abes2 pegi kluang mall & kluang parade jalan2 cuci mata...ingat nk jumpe zana..tapi zana plak ada kenduri kawen..xdapat lagi jumpe ehehe xpe la lenkali ek zana..sure aku akan turun kluang lagi pasni

kluang mall

penat jalan2 benti urut2 badan jap damia pon sebok nk urut pastu org ltk duit dia kata gelipusing2 cuci mata sekali dia berkenan dengan itu cekak pink
masa ronda2 kt kluang mall tu terjumpe satu denim dress yg sangat kiut...tinggal satu je..saiz XL..ingatkan xmuat sekali try muat..xla besar pon.
eh baru tau kluang pon mcm KL ari sabtu dia xkasi pastik
dinner plak ke kedai makan tomyam thai kitchen, amrul dah janji klw aku turun kluang nk bawa makan sini, katanya nk suh aku try menu special daging pekasam
tu la daging pekasam bawah kailan ikan masin tu...
gile murah kedai makan ni..
SET A
lauk siakap 3 rasa, kailan ikan masin, tomyam campur & daging pekasam, air tembikan & air susu total RM34.60 aje
dah abes makan kaki terjebak plak dekat bazar btol2 depan kedai makan tu
terjumpe plak shawl yang lawa2..
ape lagi..rembat la...3 helai RM20 je..shawl coklat kuning tu je RM10 sehelai
ari ahad plak ke kluang parade..

saje jalan2 cuci mata..wajib la singgah tempat menan ni
dan yang paling mencabar sekali..nak cari makan utk tengahari..kami keluar umah ku 2.30 nak lunch...payah tol jumpe kedai makan...ada kedai makan lauk dah abes seme...pastu amrul kata mmg kt kluang ni sabtu ahad xbanyak kedai makan buka...bayangkan..4 kedai ktorg pegi seme lauk dah abes...last2 g makan mekdi je...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

omak aihh..pnya byk lauk tu semua hnya rege gitu je..kira habis murah dah tu kan..

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

best nye jalan2 jumpa abang....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..semua nya ..dari makan2..best + murah
shawl..cantisk..baju baru..nice...
pendek kata best la...

etiey.com© said... [Reply to comment]

semua best2.. yg shwal daku terpikat nana weh!~

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kat Penang nie ari2 takde plastik kat shoping mall..huhuu

Cantik shawl tu kak, nak 1 boleh??hehee

SyaNa said... [Reply to comment]

daging pekasam???
mcm sedap jek..aku pekasam2 ni mmg feveret

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tu la pasal
murah gile..
dah la sedapp

Nana said... [Reply to comment]

@CiK Jue aka ibu FarisYah

dah lama tal turun kluang
bese dia je balik kl

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

heheh tu la
nak2 bila dgn insan tersayang kan
seme jadi bez

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

shawl murah je tu
borong hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

hehehe
nanti la bila2
wat GA shawl nak

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

ahh tu la
pes time aku dgr daging pekasam
rasa mcm daging goreng je
cuma ada rasa masam2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...