MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 5, 2011

banyak nye helikopter

ni la aktibiti weken kami..patut minggu ni amrul balik KL sebab minggu dia off tapi sebab ada hari terbuka so aku la yang turun kluang, lagipun aku tak pernah datang pun hari terbuka ni..last dia buat masa tahun 2005 aku pon blom kawen lagi time tu..

memang seronok la..mcm2 aktiviti ada..walaupun kluang ni masyallah panas gile2 punye...tapi sangat happy bile nengok damia yg eksited tengok helikopter sana sini...

aritu diorang ada wat aktiviti terbang sape nak naik kapal terbang kecik tu kena bayar RM70, so far aku rasa memang murah la harga dia..tapi budak2 bawah umur 5 tahun xleh naik..pastu xkan nak tinggal damia kan dia mana nak ngan orang..klw aku naik sorang2 amrul jaga damia xbez plak..xpela..tunggu la bila2 plak naik

kat pintu gerbangni la rupa kapal terbang kecik tu sekali naik dalam 20 minit pusing2 kluang RM70 sorang
helikopter oren
helikopter bomba
helikopter polis


helikopter askar
gambar ni damia yg amek hehe
ada 2 je gambar ktorg bertiga



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

bestnye...xnaik terbang skali ke wei?

atty's said... [Reply to comment]

gambar yg damia amik tu cantik gak

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

pndai nya damia amik gambar!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

damia amik gmbr walaupon kepala abah tk nmpk penuh tp cntik!

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

best la...
tapi sure panas giler kan?
tape,janji damia hepi :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bestnyer... klu bwk anak2 mmg diaorg nih sonot sgtla kan???

pandai erk damia amik gambo... comei jerk gambo tuh...

Mayana said... [Reply to comment]

dah boleh diharap nmpaknya damia..boleh tlg keje dapur lak lepas ni...:)

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

Cayok la damia, kecik2 dah pandai ambik gambar..

~ana~ said... [Reply to comment]

wah..best nya...bnyk sungguh heli...lawo gmbr yg cik damia ambik tu...pandai dia..:)

ieda said... [Reply to comment]

bestnya dikk .. kalau dpt peluang mcm nie .. sure akak bawak anak2 naik salah satu heli tuu .. bukan selalu kan dpt peluang mcm nie :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

byk btol heli, klu Umar nmpk nih sure tergdik2 dah

etiey.com© said... [Reply to comment]

wah dami pun pandai amik gambar... nana badanmu maintain! jeles

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

byknyer heli..
kalo si alya, mesti teruja..
pestime dpt tgk live heli dr jarak dekat time ato asben nak gi offshore..
suke sgt die.. =)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

psstt.. gelama asben kwn ko yg usop whilca tu.. aku igt ko ada mention psl die dlm past entry kan..
eh..eh, wat la n3 psl die.. ekekekek.. =)

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

tak la
sebab damia xleh naik
aku nak naik ngan amrul
tapi sape nak jaga damia
klw naik sorang2 xbez
so baik xyah naik la

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

heheh bole la
pasni suh damia
amek kan gmbr berdua

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

1st time
kita kasi dia amek gmbr tu heee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahah
tu la
kepala dah kena potong da

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

mmg bezz
n sgt2 panas
tapi xpela..
sebab happening

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

tu la
damia la paling suke sekali
hehee
pes time tu
dia amek gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@Mayana

hehe
klw kat dapor
bukan tlg masak
tp tlg kacau

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

ni baru pes time
aku suh dia amek gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

heheh
tu la
dah pesan kt dia
amek elok2

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

btol tu kak
bukan senang dpt peluang mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hehehe
tau xpe
damia mmg dah xingt dunia dah
tgk heli tu

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

hehehe
maintain ke
tgk la lengan tu
banyak lemak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

heheh
mmg klw budak2
heli tu diorang suke nengok kan

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hehehe ahh
aku ada wat entry nanti ek aku publish hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...