MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 6, 2011

baru tau usop whilca & scha al-yahya sedara

heheh sebenarnya ada orang suh aku wat entry ni...klw nak tau sebelum leily suh wat entry ni pon mmg aku nak buat entry pasal abang usop whilca masa kt ABP aritu..agk ketinggalan keteapi sket entry ni hehe..ye la ari isnin mc, xde berupdate ari selasa plak update pasal aktibiti kt kluang..so arini baru ada masa nk update pasal ABP biarpon cite dah agak basi hehe..
aku rasa ABP aritu yang kemuncak dia tu la..paling bez, paling orang sorak & paling kelakar pecah perut kan??gile weh usop tu nyanyi soley soley haha..sekali damia dengar dia ckp "ha..hantu kak limah soley..soley" serius mmg lawak..aku gelak nk pecah perut sorang2 kat rumah...

pasal sam menang malam tu..memang dah dijangka..dia mmg layak...kami laki bini mmg minat sam..amrul tu sampai tak sabar nk tunggu filem terbaru sam LU LANGSI

cilok 2 keping gambar abang ucop kat fb bini dia fiza (kawan kolej aku) sorry ek fiza aku cilok gambo korang...serius ko nampak sangat gojes ok fiza..jeles aii..hehehe sian caliph tinggal kat umah yea..

ada gak aku g bawa damia jumpe abang usop ni nanti hahaha..damia minat tol usop ni..asik2 soley soley...
heheh lawak gile la usop ni dia bole wat tangan gitu time org amek gambar
pastu malam tadi secara tak sengaja aku tertengok rancangan fuhh..artis jemputan usop whilca & scha al-yahya...
uncle usop siap pakai baju uniform tanjung...glamer dah tanjung
kalau wife dia kawan satu kelas aku masa blaja
usop ni plak satu opis ngan deah (bez pren aku), manager tau usop ni
baru aku tau scha ni sedara ngan usop..ate udah syed saripah kan...ada la connection dia tu
fiza pon xpenah cite diorang ni sedara
kelas ko fiza sedara ngan scha al-yahya heheh..
ni lawak gile malam tadi bese rancangan fuhh ni keje diorang selongkar beg artis mlm tadi scha dengan spontan nye selongkar beg awal
si usop plak dok sakat eii ni duduk dekat2 bila nak kawen ni ehehe
selongkar punye selongkar sekali scha jumpe gambar awek awal
sape lagi..gambar scha la dalam wallet dia..sweet gile time ni
ni yang terbaru tadi kawan jauh huda ym dia kata pemes kawan akk..kuar kat oh bulan..
topik nye pasal gambar kawen ucop
ini gambar aku ni diorang cilok, time ni perut tengah memboyot amek gambar pantin
wah!! kemain ohbulan ek cilok gambar aku kat fotopages tak kasi backlink pon gambar ni aku pernah publish kat fotopages


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

untung nana kwn ngan fiza wife artis femes tu..ada jgk connection dia kan..hihi.. amboi scha ate malu dgn awal..ni cm tkde malu pon..hahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun baru tau nie..bila nana cakap kat sini..memang glamor tul usop tu..
malam tu pun ayu pecah perut sensorang..yg lain semua dah zzzz...

ieda said... [Reply to comment]

aah akak pun baru tahu dia sedara ngan scha .. tapi tgk shca semalam kurus sgt kan nana .. huhuhu dia mcm sakit gitu .. selalu tuu dlm awan dania nampak dia berisi sikit ..

cun sgt2 isteri dia nie .. masa kawin x bertudung layie kan .. alhamdulillah mlm tuu dia bertudung .. sgt2 sweett :)

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhh..nana kira ada hubungan dekat ngan abg ucop yek..boleh sgt2lah tuh bwk damia jumpe die..hehe..nway, bp umur abg ucop nih..tgk die ngn kawan nana, mmg nmpak berbeza usia gak kn..=p

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

eekek.. ahkak tumpang gelama nyah!!!
hahahah..
tq frens.. ko mmg best r..
kem slm kat kwn ko, fieza..
mmg epi, sengih manajng la die leh laki lawak cam usop tu..
ekekek, time nk marah pn takleh kan..
hahahah.. skali wat lawak, dh senyum..
mmg gojes kwn ko mlm abph tu.. =)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

cop.. cop, tu uniform tanjung offshore kan?..
die kije kat tanjung ke?

Ena said... [Reply to comment]

tu la.. memg lawak gila kan usop wilcha ni.. terkekeh2 sorang2 yg yg lain dah tido.. haha

GoJeS said... [Reply to comment]

alaa....xtgk fuhhh...msti happening..eh,cmne ucop ni leh trjebak dlm lakonan eh???neway...wife die a.k.a kwn nana ni mmg cantik la...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Canteknya bini dia..hehee :)

SyaNa said... [Reply to comment]

aku rse 2011 pny ABP usop ni kot menang
hahaaa

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

mude ye kak wife dia?

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahah tiba2 rasa menumpang glamer kawan..kekekkekeke

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la
dah jadi fenomena usop ni skang..
ni seme gara2 kak limah

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

scha tu mmg kurus pon kak..
mmg lawa wife abang usop ni
sgt pandai bergaya

Nana said... [Reply to comment]

@LilyAzliyana@MamaZaraZareef

hehe
hubungan sedara tu xde la
asben kepada kawan hehehe
ok la kan
kira dekat gak la connection tu
usop tu 40++ dah wife dia 29

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hahahha..
entry khas utk ko juga ni
tu la pasal
dia selalu cite
laki dia suke wat lawak
bahgia la idop kan
gelak manjang

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
ahh tanjung offshore

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hahha
tau xpe
spontan je lawak dia

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS

mmg happening
dia ni masa mula2 mamat khalid yg ajak berlakon.
asal nye dia nyanyi
tu la wife dia mgm lawa

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

yes
& sgt bergaya

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahah tu la
pasni katanya ada movie baru plak
kita tgk je nanti

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
yes..baru 29 umur dia

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, ana pun tgk fuhh mlm td..sweet kan time duk main selongkar2 beg tuh...hu3x...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhh... femes sgguh abg usop kita tuh erk... tp siyes... akak dgn somi pon mmg gelak tak hengat masa ABP tuh... lawak giler... he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...