MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 7, 2011

be dah jadi me, dapat lg be

alah...BE I MAS TRAVEL tu dah jadik me la...tak sempat nak kumpul banyak2...tapi tu rekod BE paling banyak la stakat ni RM37.16 jadi lah kan..dari xde...

sebagai pengganti be yang dah jadi me tu, nuffnang bagi plak satu lagi be baru...mars snickers...nengok amount permulaan dia pon boleh tahan la, harap2 akan membiak banyak2 mcm mas travel tu
be ke-10 utk 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply to comment]

wah tahniah nana, moga makin masyuk lagi lepas ni k

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nan :)

aqishah said... [Reply to comment]

bestnyer kita x dapat pun

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah2..rezeki tue kan..:)

Ena said... [Reply to comment]

behnyerrrrrrrr..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah...ayu sejak tekan button cash out ari tu, lum dpt new BE lagi..harap2 berjangkit la dr Nana nie..

ieda said... [Reply to comment]

tahniahhh nana ! ...
suke akak tgk .. rezeki masing2 kan .. akak jugak x der huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana..
perghhh, yg ke 10-2011..
aku masih nan ado tuk ini thn... hwaaa... nuffnang x mau pandang.. ;p

SyaNa said... [Reply to comment]

masyuukkkk
aku skrg malas nk tgk nuff tu
mode: merajuk
hahaaa

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

fuyoh, byk btol $ MAS travel tu..cayalah..aku nk nek court dah ni nk jmpe nuff2,hahaha

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh!! Thniah ye kak, rezeki tuh.. :) Myra lepas BE jadi ME dah takde BE baru..huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...