MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 27, 2011

bila tangan tertekan PUBLISH

korang penah jadi tak??hehehe..contoh nye mcm skang ni la..mesti sebelum aku up entry ni ada yg tertanya2 mana entry pasal hadiah ga??tgk ada entry terbaru pasal hadiah ga tapi bila korang buka xde pon entry tu kan?

sebabnye aku dah delete entry tu...hahaha..hajat di hati nak wat autopublish..tp tu la..kalau dah gelojoh & tak sabar sekali tertekan publish...

kesudahan nya...aku terpaksa copy paste entry tu buat new post & reschedule balik entry yang dah terpublish tadi aku kasi delete..adoi..sengal btol la..

mesti korang penah mengalami mcm ni kan??kalau korang apa korang buat??nak biarkan ke? or nak wat mcm aku copy paste & reschedule.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

penah. miza selalu sangat jadi camni. hihi :D
gelojoh punya pasal padahal nak buat autopublish.

SyaNa said... [Reply to comment]

selalu
atee gelojoh kan..hahaa
selalu aku panik aku terus buang
hahaa pastu upload la blk gambar
hahaha sengal ok..mula la nyumpah2 time tu

lia said... [Reply to comment]

kalau aku, aku tarik balik save as draft... pas2 sampai masa, baru aku publish ngeh3....

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hahahahahaa,penah gak jadi..sanggop je taip balik klu n3 tu btol2 best ;p

Cute MuM said... [Reply to comment]

selalu gak terjadi..
hihi..
uyun selalu buat save as draft balik..
pastue reschedule jer..
takyah copy paste balik..
nana ada menang kat sini gak..
http://www.pickadress.com.my/
tahniah..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

penah penah... gelojoh sgt kan??? huhuhu....

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

hahah ingt akk sorang je selalu jadik gini
tu la pasal gelojoh

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahah tau xpe
mmg menyummpah2
bangang btol..bangang...hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@lia

eh gitu ek
hahah serius aku tak tau

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hahha aku dah banyak kali wat gitu

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

owh gitu ek
baru tau haha
lenkali nk wat mcm tu la

tq inform ek

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahah
tau xpe
xsabar2
tu la jadinye

mama rifQy said... [Reply to comment]

Sangat la biase sangat!!!sokmooo jadi gituuuu!!

ibu syafiq said... [Reply to comment]

penah jgk tp ibu syafiq click blk 'save as draft'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...