MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 21, 2011

B.O.T.A.K

secara jujurnya...aku tak suka lelaki botak.nak2 kalau AMRUL yang botak..tidak!! tak bole terima...

pertama kali amrul botakkan kepala nak tau bile??balik je hospital dari bersalin damia...petang tu amrul cakap nak keluar nak buat surat beranak damia...sekali bila dia balik...BOTAK LICIN!..terus menjerit aku time tu!! aku tanya kenapa awak botakkan kepala???tak suke!!..rupa2nya dalam diam dia ada bernazar..kalau damia lahir dia nak botakkan kepala...hehhee...

lepas dari botak pertama kali tu aku dah sound dia..jangan nak gatal2 botakkan kepala..tanpa sebab hahah..

mcm budak skema2 je kan pakai spek hehe..

dah kata amrul askar kan..memang rambut xbole panjang2...tapi..tak juga di galakkan BOTAK sebenarnya...BOTAK tu hanya utk rekrut yang baru je..tapi ada sekali masa amrul kena kusus naik pangkat sebulan aritu...diwajibkan BOTAK..nasib baik ( heheh gile klw amrul baca ni sure dia kata hah??bini aku kata nasib baik aku xbalik sebulan??hehehe) selama sebulan tu dia mmg xbole balik rumah..so xde la aku ngadap keBOTAKAN dia tu hahaha..

korang suke ke lelaki BOTAK?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

tak suka...kalu laki aku nak botakkan kepala dia, aku siap sound...jangan ngengada...kang berbulan dia tak pat nafkah kang...hahaha...lalala

atty's said... [Reply to comment]

kty pun x suka laki botak..lagi kalo along..owh tidak..!

brp kali dah along minta izin nak membotakkan kepalanya..tidak kty kasi can..

~ana~ said... [Reply to comment]

kalau botak licin tu kureng sikit la..biar la ala2 ada rambut sikit2..:)

mama tisya said... [Reply to comment]

tk suka jugak tp pernh gk hubby ckp die nk botakkn pale..nanti malu tk nk kuar...hahahaha...tkleh bygkn kalo hubbyku botak licin

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

aduss.. silau la weyyy..
ptt pun ppanas terik je arini.. hahahah
ekceli aku pn tak suke..
gondol aje nampak, nk usap pn rase tajam2 aje..
hahaha.. tp bdk opis aku ckp "lie, kepala mmg sume botok.. " hahahahah, tak kose.. :P

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun memang tak suka lelaki botak tapi dah cik abang ayu tu memang tak leh rambut panjang..rimas & panas katanya..
so..pantang panjang je, dia botakkan...kadang2 tak sempat gie kdai, dia cukur sendiri..lama2 dah terbiasa. so tak kisah pun...

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hohoho...memang tak suka lelaki botak licin..pernah gak en. khai tu membotakkan rambutnya suatu ketika dulu...macam tak leh terima hakikat tau...huhu

Ciklinn said... [Reply to comment]

auww seksi okey.... hahhaha.... aku pun tak suka gak tgok lelaki botak... aku rasa mcm licin jer pemandangan aku tu.... hahah

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ekekeke lain benor amrul..hahaha

kita pon tksuka laki botak..geli nak memandang!haihh

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hoho... tak dpt bygkan klu somi akak botak... no no no no.....

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa aku pn gerun laki botak
laki sdiri la aku gerun
kalo laki org lanin lantak la nk botak ke hape kan

ari tu syarul botak time iman lahir
hehe mmg bapak2 suke botak ek kalo anak lahir

Anis Salmi Abidin said... [Reply to comment]

taaaaaaaaak suke. tapi kalu harith iskandar tu mcm nampak kiut kan.

tapi klu mr.omar, mintak mak maaflah. klu dia botakkan rambut dia jugak, mak suh dia balik umah mak dia lah. JANGAN BALIK SEHINGGA ANAK RAMBUT TUMBUH MENUTUPI KEPALA BOLEH... Mak gelilah...

mekchu said... [Reply to comment]

husband mekchu mesti akan botakkan kepala kalau ada something good happened.. suka jugak dia botak.. tp lelaki lain tak suke....

ibu syafiq said... [Reply to comment]

hahaha...ikut keadaan jgk...klu laki 2 bila botakkn kepala sesuai ok ja...nmpk macho gitu...tp klu botak x sesuai...HANSUSSS!!!hahaha...

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

hahah sama la
tapi kejam ko
sebulan xkasi nafkah
haha
gersang kang

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hahahah tu la
xbole terima kan
hehe
klw org lain xpe
jgn somi kita

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

ahh btol2
licin mcm harith iskandar tu
mmg xsuke la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahhaa
mcm adik kita plak
alasan dia
botak xnak kuar umah
malu org tgk

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hahahha
tau xpe
nak pegang2 pon tajam je kepala tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe
nak wat mcm mana kan
kena terima seadanya
kita klw org lain botak tu ok je tgk
tp tidak bg amrul hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia

hahaha yeke
sama la
xleh terima hakikat kekee

Nana said... [Reply to comment]

@Ciklinn

hahah
seksi?
senang pas mandi xyah sikat rambut kan

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahhaha
sama2
nak2 klw laki sendiri
xbez nk tgk

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahahha
mesti lain je muke kan

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

btol2
laki org lain lantak la
tp klw laki aku
arghhh
xsuke
btol..ramai kan
lelaki botakkan kepala
bila anak lahir

Nana said... [Reply to comment]

@Anis Salmi Abidin

hehe...
harith tu kita xsuke tgk dia
licin je

Nana said... [Reply to comment]

@mekchu

yeke
kiranya dia berniat / bernazar la tu ek

Nana said... [Reply to comment]

@ibu syafiq

hehe btol2
ikut kessuaian muke
ada yg sesuai ada yg x

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

haha nmpk silau lah klu botak ni..tak suka..mcm org jahat..haha

Nana said... [Reply to comment]

hahah tau xpe
mcm gangster kampung dusun kan ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...