MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 14, 2011

celebrate bday damia kecik2

sebenarnya aku xplan pon..last minit je ni..malam selasa tu tiba2 aku sms girlpren2 sekalian, deah,ira, falsya & nana ajak lepak makan...klw ikutkan plan aku mmg ingat nk bli je satu slice cake secret recipe pehtu tiup berdua je ngan damia..buat cukup syarat...pastu ingatnye hjg bulan ni amrul cuti baru nak celebrate kecik2 ngan family seme..yelah sian kat damia..xkan bezday dia xbuat apa2 kan..celebrate kecik2 gini jadi la..sebab dia tu kan eksited klw pegi beday2 orang..

masa dalam kete dia dah cakap "mama..nanti mia nak tiup lilin sorang2 tau" (maksud dia..xnak sape2 tiup sekali..dia nak kongker sorang2 hahah...)sampai je jj tu berdesup la nk cari kek kat splendid..ingat nk bli 1 slice je la kan..sekali kedai kek tu dah tutup...xde pilihan la..pegi la beli kek kat la boheme..ada la kek kecik jadi la...dari xde kan. port ktorg kat johnny's jj au2..dah lama rasa xmakan kt sini, amek set steamboat...maveles...

kek sebeday yang tak bernama..terhegeh2 aku tgk budak kedai kek tu nk tulis
last2 aku ckp xpe la xyah tulis dah lambat
yg menjadi kebiasaan tiap2 thn stiap kali bday damia jatuh pada 13HB sure ktorg berdua je yg bole celebrate..amrul keje..outstation plak tu ke perak
damia yg sgt eksited nyanyi sekuat2 hati hehe
yela masa umur 2 tahun malu2 je nak nyanyi skang dah beso kemain nyanyi mcm kumpulan koir hehehe
potong kek..dah besar anak mama
my baby yg dah beso
steamboat set
tq aunty falsya...duit kale biru tu xde sampul hehee
hehe suke dia dpt $$
bakal2 pengantin deah & nana
falsya yg berdarah manis baru 3mgu btunang & ira
diorang ni seme bakal2 pengantin heheh deah,nana & falsya...
suke gambo ni happening jek
hadiah dari aunty nana
kepada kawan2 ku sekalian...terima kasih sebab korang dah buat hari damia semalam hari yg sangat bermakna...walaupun kita just celebrate kecik2 sesama kita..tapi aku rasa seronok sangat korang sudi datang...tq korang...sayang korang seme!

p/s : ramai yang tanya kenapa tak buat sendiri je kek beday damia??jawapan dia..ada lagi satu majlis beday damia....sambut ngan family je..tunggu amrul balik nanti baru aku buat kek damia :) tiap2 tahun gini la..mesti celebrate 2x, sekali masa date 13hb, lagi sekali time amrul blk cuti hjg minggu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

40 ribu orang memberikan idea bernas:

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

manis

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

pttla kita rsa muka nana nmpk klain..pkai inner rupanya.. kekeke puas duk tenung apa yg lain..hahahaha

MRS. K said... [Reply to comment]

hepy besday damia

etiey.com© said... [Reply to comment]

alal ekcil kecilan tak pe janjio ada yang ingat kan.. wah dapat duit besh!

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

damia la untung..tiap2 thn celebrate sebeday 2x ;)

Miza Yusof said... [Reply to comment]

meriah je. suka damia. hehe :)
HAPPY BIRTHDAY DAMIA :)

mama tisya said... [Reply to comment]

a'ah dh tutup splendid tu..aritu pegi gk nk mkn..awat tk bli kek kt BR..sedap..heheheh....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

epi besday damia..
wah, antie² celebrate yer..
sdp la si Damia tu..
pandai la Damia beraksi ngan lense..
mmg cun gambo korang yg wat terkezutt tu.. kalo masuk contest, ade chance tu nana.. =)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

tetiba aku sebak wei..sbb kesian korang kan..cenggini ler long distance mariage..memerlukan pengorbanan..celebrate besday kena 2 kali..xpe asalkan kebahagian milik korang..

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

comelnye... mesti damia seronok ramai aunty2 cantik sambut bedey dgn dia hihih

nanakimie said... [Reply to comment]

sedapnya cake,hehe...comeyl!mesti damia epy sesangat kan:)

atty's said... [Reply to comment]

selamat hari jadi damia..suka tgk pic damia..happy ..

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

so sweet...happy b'day damia!!!
pandai dah tiup lilin sendiri yea..kyra bln depan xtau la jadi kat b'day party dia nnt hehehe

ZanaNordin said... [Reply to comment]

sweet ler korang..
sure damia nie nanti dah besar rapat gan ko kan nana....mana2 ngan ko.....

btw.....happy birthday damia

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya, comey je birthday girl...happy birthday Mia...semoga menjadi anak yang solehah k

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

hehehhe tq...

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahaha ni satu2 nye inner yg ada fiza
ok ke???

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

tq aunty

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

tu la..xkisah la kan
kecik2 janji meriah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

heheh
terpaksa wat 2x nad..
sian amrul xdapat celebrate sama2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

tu la
walapon 5 org je
dah mcm 50 orang nye havoc hehehe
tq

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

eryn mmg nak beli kek BR tapi takut cair...dah ler makan steamboat panas dok ngan dapor kang nk potong kek meleleh kang

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hehehe
sian plak klw tak celebrate kan
wat kecik2 ngan auntie2 gile sekalian jadi la..
hahah gambo tekejut tu
slack sorang xtekejut

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

em..nak wat mcm mana suziey..tahun ni
dah 3x dah
sambut beday damia tanpa amrul..
xpela..aku dah biasa dah wei..dah lali dah xrasa apa
nasib baik ada kawan2 aku menghibur suasana....kang klw aku layan perasaan sure meleleh gak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@LiErOSe~QiEmi

heheehh tu la
mmg dia hepi
puas ati
dapat juga dia tiup lilin
walpon secara kecik2

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

ala kek tu xsedap la..
xmakan pon bawa blk umah kasi adik2
eksen utk tiup lilin je

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

tq kak..
dia mmg eksited
nak tiup lilin tu

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin a.k.a Kyra MomS

hehe lin dia ni dah praktis
klw majlis2 ari jadi org
dia la yg g tiup hahaha
tu psl time bday dia
tak sabar2 nk tiup

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

itu la..
tp klw amrul ada..
ngan aku pon dia xnak wei

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

tq...kek tu harap comei je la
rasa out hehee

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

zara tahun ni 1st time bday jatuh on weekdays..dua tahun sebelum ni bertuah sbb kena sabtu ahad, so boleh tros celebrate ramai2..kali ni same cm damialah..yg 1st celebrate ngan family..pastu on 11hb kuar makan2 ngan mama plak..=p

apepon, nk wish lg skali happy bday kat damia yek..mmg kejao jek dh beso anak2 dara kite kan..heheh

♥siEha♥ said... [Reply to comment]

happy besday damia...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnya dapat buat mjlis cenggini.. Happy je Damia ha..:)

Heppy Besday Damia sayang :)

syanasaid said... [Reply to comment]

eh deah nak akwen da ek
nnt jemput la aku
hahaa ttibe je kan :p

Nana said... [Reply to comment]

@LilyAzliyana@MamaZaraZareef

haihh kita senaseb lily..
klw beday damia time weken bole la mrasa
tu pon klw weken tu amrul nye shif off la..klw weken tu keje xdapat juga

Nana said... [Reply to comment]

@♥siEha♥

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

nk buat majlis besar2 xde bajet
almaklum la
tgh bulan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

hehe insyallah katanya

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

bia sesimple mana pun..yg pasti bermakna kan

Nana said... [Reply to comment]

fara-tu la xkisah la
simple2 janji bersambut gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...