MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, April 16, 2011

cerita di sebalik gambar

masa tengah ready2 nak amek gambar ni kan..tetiba damia bersuara...

kenapa tak pakai tudung?? > merujuk kepada deah, nana & falsya...
aku tanya balik...
haahh???damia cakap apa???
dia ulang...
kenapa tak pakai tudung???
macam mama tu....
hehehhee...gelak berdekah2 bebudak 3 orang tu kena sound ngan ustajah damia....
adoila..damia...seb bek la bebudak ni seme gegila tahap gaban...
klw kena kawan2 yg skema2 mampos aku..sure diorang kata aku la ajar damia ckp mcm gitu...
haih gini la kan..anak2 kita..makin besar mulut makin banyak
cakap mcm orang tua...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

KSWSK said... [Reply to comment]

budak2 skang xpyh kita ajar..dorang sediri yg tau..

Adyshariz said... [Reply to comment]

damia dh bijak berkata-kata..budak skrg mmg x pyh ckp pon dia dh tau...hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

Laya pn sama nana, kdg2 tkt aku kl terserempak ngan org yg pelik ke hape.. aritu kt kedai makan, pakcik yg tebar roti canai mata die cacat sket.. elok je die ty mak.. "ummi, nape pakcik tu buat roti canai pejam mata sebelah.. ;P" huhuh, pyh aku nk explain koo.. ;-/

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hahah setepek ayat damia! wakakaka

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sama cam anak akak, kalo tengok owang tak bertudung, depa rasa pelik, asik dok tanya, awat depa tak pakai tudung mama...??? jenoh menjawab

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee, bagus la Damia nie, kecik2 dah paham..:)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tu dia... ustajah damia dah bersuara... ekekekek...

airel pon gitu nana... kdg2 soalan yg ditanya tuh tak pdn dgn umo 3 thn... huhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...